June 21, 200322 yr comment_225582 Kad smo vec kod transformacija, mislim da je jedan od najvecih vezana za bend Pyogenesis, a oni se i dalje zovu tako...promenili su jedno 20 pravaca...
June 21, 200322 yr comment_225704 Zaboravili ste Paradise Lost koji ce na sledecem albumu zvucati malo blaze od Oasis a Mogu li zvucati gore nego na 'Fade' ili kako se vec zove pesma :roll:?
June 27, 200322 yr comment_228791 Momci! A koji bend je uradio tako nesto, promenio ime? Anathema, Tiamat, In Flames, Amorphis, itd. :? Sala mala, puno je takvih bendova, a nema razloga za promenom imena. Samo su odlucili da zaplivaju u drugim vodama i to je to. Svidelo se ne svidelo se to nama, ipak su to TOT. anatemu i amorfis ne diraj jer su ostali iskreni!a ovom bendu sam ja promijenio ime davno:THEATRE of MISERY! ipak onaj TOT sa liv je za mene najbolji bend svih vremena uz anatemu naravno a: a: a: a: a: a:
June 28, 200322 yr comment_229081 ipak onaj TOT sa liv je za mene najbolji bend svih vremena uz anatemu naravno a: a: a: a: a: a: Ma o cemu pricas? :?
June 30, 200322 yr comment_230216 Najbolji album po mom misljenju je prvi,a najbolja stvar je "A Hamlet For A Slothfull Vassal" Ubedljivo.Definitivno.
July 3, 200322 yr comment_231280 Bend je sa albumom Assembly postao neprepoznatljiv... mada mi se svidja i ovaj elektro pop fazon, podsecaju na electro Cardiganse pomalo.... Super su Envision, Episode, Superdive...
September 17, 200321 yr comment_271507 Jedno pitanje... ko je ona plavusha koja pored Liv igra u spotu za "Image"??
November 29, 200321 yr comment_325117 ja sam jednom davno rekao-BLACK AS THE DEVIL PAINTHED,I OSTAJEM PRI TOM. a: a: a: ZNATE LI DA LIV SAD PJEVA U BENDU leaves eye.sviraju nesto tvrdji norveger goth METAL od ToT.
December 2, 200321 yr comment_327076 Liv je letos napustila bend. Nastavljaju bez nje. Nije ni chudo, s obzirom da je bend totalno izgubio svoj identitet izlaskom poslednja dva studijska albuma...
December 5, 200321 yr comment_329364 Ne verujem da je Liv napustila bend zbog sadashnjeg zvuka istog ....ako ste imali prilike da chujete njene solo radove oni su prilichno elektronski i u fazonu osamdesetih, dakle, ne mislim da je zbrisala jer su smanjili kolichinu metala u svojim pesmama....
January 19, 200421 yr comment_363990 A sad shto se tiche pesama. POPAEA je najbolja, barem meni. Pa onda ide Black as Devil panteth a: a: a: a:
January 30, 200421 yr comment_374014 AEGIS je najbolji gothic metal album svih vremena hm... jes da sam se ubio trazhetji na netu info o tim ribama, isplatilo se naravno... ALI po meni nije najbolji... mozhda je na prvo slushanje odlichan ali musique... neopisivo... nema veze sa standardnim goth temama a tako isprazno i shuplje... ubedachim se svaki put :| :|
April 22, 200520 yr comment_772159 E ovo se zove dobar gothic Kako neko rece gore, Aegis je genijalan album Jedina zamerka je u vezi zenskog vokala - prilicno je ravan i na momente (ne)zanimljiv...ali sa druge strane to se odlicno uklapa sa celokupnom atmosferom...