DragonHeart Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ma kurac sam ja mislio na kitu cveca :) ... Ma setio sam se one parodije na kill bill ... aka kita u bila ... kada joj je rekao: "izvoli sedi ... ti oces kitu". hahahha `pa mozeeeee, sto da nee`.. `mali, vuci se u rodic!` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Mistress jel' si ti sigurna da se on tebe uopste i seca??? Blondie ... vecina planeta ti je u "vazi" ... Ljudi dajte nekog lepog tipa ... ali stvarno lepog ... znaci da vam se svidja a ne da ste ga uzeli zbog eyeliner-a ili zbog muzike koju stvara ... znaci gledajte bas fizicki izgled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) megadeth djeluje kao ekipa drvosjeca dosla s rada Edited February 12, 2007 by blondie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeveeeeeeeeeeerrrrrrgrrrrrrreeeeeeey! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 @MON: Gdje nadje ovu Rikardovu fotku? Poslao ti je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 jebes mi sve ako mogu vise gledati pedere (pogle tog posljednjeg, ko hermafrodit ) a ta prva slika, kao lokalni Pera upravo posao u KST da smuva neku maloljetnu goticarku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Blondie, nisam ni sumnjao ... A jel' morao i duks svog benda da obuce, glupi pozer :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ko je ovaj ženski akrep s Megadeth-om? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Ko je ovaj ženski akrep s Megadeth-om? (o`sh jos slika akrepa? mislim kad mogu hermafroditi, mogu i akrepi ) Edited February 12, 2007 by blondie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Zna li neko broj telefona moderatora ovog podforuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ne, zbilja? Anarki, kad ti budeš znao 2% da sviraš kao neko iz Evergrey-a - javi mi se. Ljudi moji, ne znate što je muzika, je li tako dragone? Kadće Nevermore in BG? Uuuuuuuuuuuh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Jesam li pogodio za muskarca??? Blondie nije nesto ekstra lepa ... ali je daleko od akrepa . Definitivno. Nisam cuo ... pa ne mogu ni da kazem da li mogu ... ali sinoc sam skinuo bumbarov let ... da li je to dovoljno o mojoj tehnici?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Mina, ne pominji mi koncert Nevermore-a! Anarki ih isto voli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Jesam li pogodio za muskarca??? Blondie nije nesto ekstra lepa ... ali je daleko od akrepa . Definitivno. Ovo je ona? E, pa, ženske akrepe ćemo tamo gdje su žene, a ovdje su, ipak, muškarci! Eee, Anarki, neka si postavio ovu fotku, koji lik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 e sestro, pocinjem skroz neozbiljno da te shvatam.. pricas o necijoj muzici na temu o najfrajeru. koga briga za muziku. na kraju, ajde - i muzika da se uzme u obzir, jel znas ti bas eto sta je muzika? da zanemarimo tvojih 17 godina i sve hormone zbog kojih nocas ne spavas, ali ajd malo saberi se. ako ces da me uvrijedis - budi bar pismena i usmena pa se ne gadjaj izrazima ko seoska `lady`, nego mi lijepo spustis. kulturno. s tom zanosnom pozom ispred tinejdz postera, gdje ti ruke izgledaju k`o dva sulunara - ne mogu nikako da te shvatim ozbiljno. - aj sad ti meni al nesto kulturno da mogu procitati. hvala - pogodak! lici (jes da nisam mracna goticarka, kod mene sunce, pozitiva i palme ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Znas Mon, ako treba tip da ti pokaze sta je muskarac ti onda pod hitno treba uradis nesto povodom svog zivota ... Ali ozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ccc, koga briga za muziku? Eeeeeeeeee, ja sam sebe svu dala HM-u, a pošto si ti obična pozerka, to ne kapiraš. Mislim, kad ti možeš da baljezgaš svakakve gluposti ovdje, ja mogu da pričam o KVALITETNIM bendovima. Pošto si ti suviše jadna da skapiraš takvu muziku - naravno da ti nije jasno zašto pišem o takvim bendovima. Sem toga, ti si mene prva počela da provociraš. Pfff, da li si toliko mizerna, pa tražiš žrtve po forumu, pošto znam da nisam jedina. Ccc, ostavi se moje pismenosti, majke ti, ccc. Znas Mon, ako treba tip da ti pokaze sta je muskarac ti onda pod hitno treba uradis nesto povodom svog zivota ... Ali ozbiljno Anarki, ti si sladak, btw, rekoh li ti to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 mistress: e sad si me bas nasmijala, iskreno. bas si mi simpaticna i poslije ovog posta definitivno ces uvijek biti malo te zezamo a ti se primas k`o dijete na napolitanke.. dobro, ajde - ja sam pozerka. samo ti znas sta je iskreni metal, mi pozeri ne zivimo to, ne osjecamo to i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Anarki, ti si sladak, btw, rekoh li ti to? Ne, nisi, hvala ... ali covece nije poenta slagati svoj ukus sa svim mogucim "ribicama" iz tvoje okoline ... ako ti se neko svidja onda to POKAZI ... a ne izvurnuto misljenje da tip treba da ima kilogram pudera i sl ...samo da bi imala drugarice ... ako to moze da se nazove drugaricama ... ( ako zbog toga pominjes sve one fem tipove ... ) ili sta vec ... budi ono sto jesi ... ne treba muziku previse ozbiljno shvatati ... dragon je procitao jedan moj teks u kome je refren: "I command you Kill yourself! I command you Burn yourself! I command you Kill yourself!" Ako nekim cudom uspem i postanem "baja" u svetu ... i neki klinac/klinci pocnu mene ozbiljno da shvataju dogodice se masivna samoubistva i sl ... Btw, imate pm preko koga mozete da se raspravljate u nedogled ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ha, pa ti si najstarija na ovoj temi. I kao takva mozes i da sredis tako nesto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts