Posted February 4, 200718 yr comment_1299573 Elem,sto rekoh jednom davno,pesme ne nazivam imenima,glupo mi je skroz. Ako bas mora,nek bude neki broj. I pesme nemaju mala i velika slova,tj sva slova su jednake velicine. DOZVOLIĆU TVOM POGLEDU DA OSTAVI CRVENE TRAGOVE PO MOJOJ KOŽI DOZVOLIĆU REČIMA DA UTISNU SE U SRŽ DUBOKO,NAGLO I BOLNO I HLADNOĆU ŠTO ISIJAVAŠ KAD GOD SAM BLIZU, ISTRPEĆU MRŽNJU,NA NEKI TVOJ NAČIN I ĆUTANJE U OČIMA ZABORAV U POKRETIMA STRAH U REČIMA ŠTO NEDAŠ DA BAR ZA TREN ODAGNAM GA... IZDRŽAĆU,SAMO DA VIDIM SJAJ JEDNOG DANA,POZNATI BLJESAK... ŠTO REĆIĆE MI DA BLISTAVA PTICA JE NAŠLA SIGURNO MESTO U TEBI btw,pesma br 1 odnosno 2 su bile objavljene pre par godina,isto na ovom forumu.
February 7, 200718 yr comment_1302760 Pesma je fenomenalna A to da pesme samo numerises mi je poznato...Od kad znam za sebe pisem pesme....najteze mi je da smislim naslov,vecina ga i nema... Jos jednom svaka cast:)
February 7, 200718 yr Author comment_1303029 Pa cekaj malo, jel' tu bilo seksa? Jesi l' ga omastio? E neke stvari se nikada nece promeniti. @gyana: totalno mi je glupo (uvek bilo) da potrosim vreme lupajuci glavu oko naslova pesme koji je dobar. ili - ako nesto smislim kao naslov sto valja,sad svi iscekuju da cuju zasto se bas tako zove pesma Tako da se tradicija nastavlja. I stampana slova 'till death sto se mene i pesama tice.
February 8, 200718 yr comment_1304061 Pesma mi se mnogo svidja! A i trip bez naslova je super Make your own rules
February 8, 200718 yr Author comment_1304290 Znaci nisi. Htedoh reci da si ti bio i ostao duhovit,ali ipak nemam te asocijacije kao ti. ne znam za druge,ja sam uvek otvoren za predloge i sugestije. Btw,imam nesto veci broj pesama,pa ponekad ne stignem da sve sredim kako treba. No,gde sam pogresio ?
February 8, 200718 yr comment_1304294 (ako je pitanje bilo upuceno meni) nedas=ne das recice=reci ce To su ipak elementarne stvari i bas bodu oci.
February 8, 200718 yr Author comment_1304423 okej,ako je samo to,mislio sam da je to mnogo vise. Hvala u svakom slucaju. Ma davno sam ja isao u srednju skolu... pogresi se vrlo lako,a i rekoh da nesto spada u pesnicke slobode