Posted February 7, 200718 yr comment_1303013 Seti se Seti se Crvena kapa na njenoj glavi Jedne večeri jednog januara Seti se Njene tužne oči negde u daljini I pahulje snega na njenim obrvama Kao da ničega nema i neće biti Ali ovo nije Brest i lađe ne idu za Usan Rat je glupost a skloni smo glupostima Kiša pada po ubogim krovovima po njoj po meni A grad u kome živimo je od gvožđa čelika i krvi Gde je sada moja Barbara i to veče jednog januara Na trgovima i ulicama ima puno Barbara I gledam ih u oči ali znam nijedna nije moja Otkucaji sata Odjekuju otkucaji sata To možda nekome lupa srce u grudima Nekome ko nije video Da su nam juče ukrali mesec Odjekuju otkucaji sata Možda se nečije usne nežno ljube I pogledom se možda neko oprašta Od ovog sveta Odjekuju otkucaji sata U ovom trenutku neko se rađa A neko umire Odrastanje Reci mi Kako miriše smrt Nikada više nećemo biti deca Ta naivna deca koja se igraju u blatu I ne znaju šta je smrt Nikada nećemo biti iskreni Jer lažemo sebe svakoga dana Da nikada neće svanuti dan poslednji Mi mirišemo na smrt Zagrizli smo jabuku I pojeli je Bili smo radoznali Zato više nikada nećemo biti deca
February 10, 200718 yr comment_1305767 prva pesma je prelepa, prelepa, prelepa... :( i druga je odlicna, treca ima dobru ideju ali malo slabije odradjena... opet, nije losa, daleko od toga. svaka ti cast. sve si bolji i bolji! i ne znam zasto ih postujes ovde... bah... :no:
February 10, 200718 yr comment_1305984 Jeste!Prva je odlicchnaaaa Druga je takodje okej, a ni treca nije losha Svidja mi se shto su kratke, a efektne!
February 22, 200718 yr comment_1319354 Mi mirišemo na smrt owo je stih block outa, prilichno poznat onome ko ih slusha. Edited February 22, 200718 yr by little_wing
February 24, 200718 yr comment_1320845 Heh,Prever-prva mi se strasno dopada,ipak sam ja zaljubljenik u 'Barbaru' i jos po neke. Druga je takodje jako dobra,treca dosta slaba(dobra je zamisao,ali kao da nisu prave rechi,neveshto pomalo). Imas lepa razmisljanja. little_wing-ne kontam kakve veze ima to sto se poklapaju stihovi.Ideja je POTPUNO drugacija. Edited February 24, 200718 yr by Ketty
February 24, 200718 yr comment_1321303 PAzi ok su razmisljanja al ovo je samo to nije pesma... ne znam na osnovu cega to zakljucujes? ovo su pesme, i to tri divne pesme... a to sto se taj stih poklapa... boze... mogu samo zamisliti koliko pesnika (pisaca) ima identican stih u nekom svom delu!
February 25, 200718 yr comment_1321763 PAzi ok su razmisljanja al ovo je samo to nije pesma... Pa sta je za tebe pesma??Sve sto se rimuje???
March 22, 200718 yr comment_1350622 Ma OK su ti pesme Fillen, mozda cu se pridruziti ekipi, al ja to mogu mnogo bolje i ti to znas!