Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 205
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1820067

Jebo je mamu sa Journey i GM alal mu kalabaster!!! Nego bre samim tim sto je presstavio neke bendove iz picke materine onih je i izpromovisao!! Ima da nabavim one kineze undergrounde zajebane !!! :rockdevil: mjetall

comment_1820153
Jebo je mamu sa Journey i GM alal mu kalabaster!!! Nego bre samim tim sto je presstavio neke bendove iz picke materine onih je i izpromovisao!! Ima da nabavim one kineze undergrounde zajebane !!! :rockdevil: mjetall

ona gospoda iz izraela orphaned land su krajnje zanimljiva....

a sto se tice ebanja keve sa filmovima, hm, nisam tu bas da se slozim, jer mi fali ipak nesto...

comment_1821488

ona gospoda iz izraela orphaned land su krajnje zanimljiva....

Nasao sam i Sigh, i Ritual Day (jedva). Sigh nisu losi, ali Ritual Day je do jaja. :rockdevil:

Orphaned Land isto dobro zvuce. Odlican miks metala i kulture. :da:

comment_1825239

Sad sam gledao Global Metal, i moram priznati da nisam znao kakve scene postoje u Kini, Indoneziji, Iranu i sl... Fin je dokumentarac.. Cak sam nasao i jedan cool bend Ritual Day iz kine, fin Melodic Black..

Al jedino sto me nervira jesu japanski metalci.. Svi su previse nalozeni... Ko gomila pozera...

• 1 month later...
comment_1868490
sad sam tek odgledao drugi deo-global metal, i mogu rci da mi je mnogo zanimljiviji od prvog dela... prvi deo mi je bio-onako, ovaj mi se bas svideo

ocekujem treci deo :D

i to sa Srbijom :D

da vide da nismo najgori :D

comment_1868502

mada ono malo mi je bzvz sto je izostavio neke bendove, npr Kekal iz indonezije, jedan od njihovih najpoznatijih bendova uopste nije pomenuo... ja ne ocekujem da pomene vise od jednog maksimalno 2 benda iz srbije, ako uopste ovde bude dolazio