September 17, 200816 yr Author comment_1754172 ..al cete ga svejedno "obajviti' i rasiriti kao demo:) sta znam to da snimate da bi vi znali kako i sta -to je ok,al da snimite ili iskucate nesto sto realno nemozete da odsvirate ko na snimku..to mi je 1. Nećemo to "objaviti". 2. Sve što kucamo i snimamo prvo odsviramo. Kucamo bubnjeve prema onome što Tihi svira.
September 17, 200816 yr comment_1754174 ne kazem ja da ce te vi to "objavit" u smislu izdati , a sto se tice Tihog, svaka njemu cast al jebes ti to ako zivog bubnjara zameni masina... bolje da ste uvezbali to pa snimili ko normalan svet u studiju, u protivnom ako to radite za privatne potrebe tj da imate kao koordinaciju ,onda niste ni trebali da objavljujete na yu metalu da snimate demo..
September 17, 200816 yr Author comment_1754212 ne kazem ja da ce te vi to "objavit" u smislu izdati , a sto se tice Tihog, svaka njemu cast al jebes ti to ako zivog bubnjara zameni masina... bolje da ste uvezbali to pa snimili ko normalan svet u studiju, u protivnom ako to radite za privatne potrebe tj da imate kao koordinaciju ,onda niste ni trebali da objavljujete na yu metalu da snimate demo.. Pa, objavio sam na YuMetalu zato da ljudi znaju da imamo nove pesme i da se spremamo za snimanje.
September 17, 200816 yr comment_1754215 ok onda, vezbajte..samo zajebite metaliku i bice do jaja 111 http://www.myspace.com/fastkillofficial
September 17, 200816 yr comment_1754423 ne kazem ja da ce te vi to "objavit" u smislu izdati , a sto se tice Tihog, svaka njemu cast al jebes ti to ako zivog bubnjara zameni masina... bolje da ste uvezbali to pa snimili ko normalan svet u studiju, znas nemaju svi para za snimanje u nekom ok studiju
September 17, 200816 yr comment_1754694 imate veruj mi svi para ,nemoj kupovati politikin zabavnik 5 meseci i eto ti para ili jos bolje radi fizikaliju bukvalno 3 dana i IMACES PARA
September 17, 200816 yr comment_1754714 како кењаш дачо није ти добро... ако хоће да куца бубњеве нек куца.кад буде сниамо озбиљније скупиће паре и крај...као да је битно...нека раде како воле...
September 17, 200816 yr comment_1754797 ma sve moze al koji kurac onda vezbanje i smisljanje i sve ako ce neko da otkuca muziku to je protiv duha metala i speeda, a ovo za posao sam rekao jer me smaraju vise ljudi sa tim forama "nemamo kes za studio" pa ni meni keva i cale ne daju pa zaradim noseci cement tri dana i eto snimka.. sodome tebi je krivo jer si potpisao za waken production a mi za metal blejd pa moras da radis fizikaliju za snimanje u nemackoj ,a mi na Floridi... 111
September 23, 200816 yr Author comment_1760201 U petak, u Livingrumu, u organiyaciji Dvestadvojke, u čast godišnjice Cliff Burtona, biće Metlica veče, gde će bendovi svirati istu, a i mi ćemo učestvovati, pa banite.
September 26, 200816 yr comment_1762773 ae fataljiti da vidimo dokle ste dogurali sa skilom... lol... e dobra vam ona solaza u otelo's poem chini mi se, lol... a 80's, solo zadnji, znaci "one" brate ....
September 26, 200816 yr Author comment_1762902 ae fataljiti da vidimo dokle ste dogurali sa skilom... lol... e dobra vam ona solaza u otelo's poem chini mi se, lol... a 80's, solo zadnji, znaci "one" brate .... Haha, nismo loši, samo je ne mogu nikako da naučim ove Metallicine textove, mnogo su teški.
October 7, 200816 yr comment_1770929 e stvarno koje pesme svirate da se ne potrefe neke iste obrade jbt...
October 27, 200816 yr Author comment_1782351 http://www.metalcentre.com/webzine.php?p=r...64&lang=eng E, čuo sam za te careve, poslušao sam im i album, kopiraju MegadetH brda, ali ne baš najbolje. Možda promenimo ime, mada sumnjam.