Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.2k
  • Views 607.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1969 Ford Mustang, eng: 351/V8. Kostalo me malo vise nego sam planirala da potrosim, dobrih 34.000 (3 years worth of savings ) plus dok sredim papire za insurance...

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

ajde, more ko mi lupa minus na notornu činjenicu da je Polo isprdak od auta?   jbt, Polo i Pasat 5 koštaju isto, i troše maltene isto, a Pasat je svemirski brod za Polo. Pre bih kupio Mercedes iz 19

• Генеральный
    Генеральный

Апсолутно се слажем са Нагузом, и само бих додао:   Ајлин, немој да купујеш ауто. Узми хеликоптер! Имаш рецимо Ми24, то ти је сад јефтиније од циганске пичке. Не верујем да је преко 800к. Јес да с

comment_1784169
kad smo vec kod toga:

porsche_police_car.jpg

Nije cak ni obican Porsche, nego Techart

ima logike.. moras biti brz :D

sta nasi voze tamo? jos se ponegdje vidjao stojadin..

u mom selu policija vozi dodge, objektivno i subjektivno, kad ih vidis na ulici, nimalo prijatan osjecaj :) a kamoli kad im se popale rotaciona svjetla.....

Dodge_Charger_Police-L.jpg

• Author
comment_1785698

Mustang ne verujem da se lozis na jedinice.. To je dosta nestabilan automobil, plese u krivinama..

Inace, danas napokon menjam zadnje silent blokove.. 4800din delovi i zamena.

To je najjeftinije sto sam mogao da prodjem..

Edited by Nazzgul

• Author
comment_1785992

Brate dizelasa samo novog!! :) :) Mada jebi ga sve je to relativno.. Ko dobije na mostu izgubi na cupriji i obrnuto.. Prosto nema pametnog saveta za polovni automobil. Realno! :) :)

Ja palim po djuntu, sad su me zvali :) :) LOL*

• Author
comment_1786011

E da nisam te pitao, je l` ti majstor radio nesto na menjacu ili te je samo korpa i lamela izasla 620e?

Koja milina sad kad vozim preko rupa, nista se ne cuje!! Lol!! :) :) :)

Nego da li znate ko bi mogao da mi pogleda grejanje u kabini?! Uopste mi ne radi..

Edited by Nazzgul

comment_1786056

Ma kakva bre lepa kolica, jos metalik boje, more rusi ne orite drumova:

Ovo bih voleo da imam u dvoristu, makar da stoji, pa i ponekad da izorem neciji travnjak :zuba:

Da ti se nije zagusio onaj "hladnjak" ( grejac u kabini )? Ima neko sranje za ciscenje tih sranja ( :D ) pa probaj da sipas. Ako si ekstra strpljiv, srafciger u ruke pa razvaljuj.

Edited by Tweak

comment_1786113
E da nisam te pitao, je l` ti majstor radio nesto na menjacu ili te je samo korpa i lamela izasla 620e?

Korpa i lamela su oko 150 eur, a meni je riknulo kuciste manjeca, kaze majstor da je nekom pr eneke bila iskocila poluosovina, ili kardan, jebem li ga kako se to zove, iskocio osigurac, ona ispala i odvalila kuciste menjaca i jos neke zajebancije. Zamenjeno mi je to kuciste, izvareno sta treba, zamenjeni dihtunzi i semerinzi, nova korpa i lamela i sve to sa rukama 620 eur.

Kaze lik kao jeste to sve sad uradjeno odlicno, ali prodaj ga na prolece. I ja ga pitam sta preporucuje, reko' ja bih radije benzinca bas zbog manjeg rizika da mi se ovo desi, manje kvarljivih delova. I sad covek razmislja i kaze mi. Svi noviji automobili su smece, pravljeni da budu skupi za odrzavanje, da se kvare posle 5-6 godina, nije to kao nekad kupis goilfa 2 oa ga vozis 20 godina bez problema (bukvalno tako je rekao). E sad kaze covek, moze ti se desiti da kupis benzinca, pa da ti crkava i bude gori od dizelasa. I kod savremenih benzinaca ima gomila senzora, jebacina i sranja. Sve je to ista lutrija. Kaze moze ti se glatko desiti da kupis benzinca od koga ce te glava boleti, a da naletis na dizela koji je super. U stvari, kaze covek, najpametnije je izabrati automobil koji je u sto je moguce boljem stanju, pa sve jedno da li je benzin ili dizel. Kaze on prvo juri TDI, ali ako naletis i na VW benzinca, slobodno pazari. I ponudio mi je pomoc kod kupovine, da doteram kod njega da on pogleda auto pre nego sto kupim. To mi jako mnogo znaci.

Sad mi samo preostaje da skupim sto je moguce vise para do proleca i pazarim neku lepu masinu

comment_1786173
Korpa i lamela su oko 150 eur, a meni je riknulo kuciste manjeca, kaze majstor da je nekom pr eneke bila iskocila poluosovina, ili kardan, jebem li ga kako se to zove, iskocio osigurac, ona ispala i odvalila kuciste menjaca i jos neke zajebancije. Zamenjeno mi je to kuciste, izvareno sta treba, zamenjeni dihtunzi i semerinzi, nova korpa i lamela i sve to sa rukama 620 eur.

Kaze lik kao jeste to sve sad uradjeno odlicno, ali prodaj ga na prolece. I ja ga pitam sta preporucuje, reko' ja bih radije benzinca bas zbog manjeg rizika da mi se ovo desi, manje kvarljivih delova. I sad covek razmislja i kaze mi. Svi noviji automobili su smece, pravljeni da budu skupi za odrzavanje, da se kvare posle 5-6 godina, nije to kao nekad kupis goilfa 2 oa ga vozis 20 godina bez problema (bukvalno tako je rekao). E sad kaze covek, moze ti se desiti da kupis benzinca, pa da ti crkava i bude gori od dizelasa. I kod savremenih benzinaca ima gomila senzora, jebacina i sranja. Sve je to ista lutrija. Kaze moze ti se glatko desiti da kupis benzinca od koga ce te glava boleti, a da naletis na dizela koji je super. U stvari, kaze covek, najpametnije je izabrati automobil koji je u sto je moguce boljem stanju, pa sve jedno da li je benzin ili dizel. Kaze on prvo juri TDI, ali ako naletis i na VW benzinca, slobodno pazari. I ponudio mi je pomoc kod kupovine, da doteram kod njega da on pogleda auto pre nego sto kupim. To mi jako mnogo znaci.

Sad mi samo preostaje da skupim sto je moguce vise para do proleca i pazarim neku lepu masinu

Mom matorom je majstor za kadeta dizela rekao da ce ga duze voziti, nego da kupi neki mladji dizel. Kaze da je motor odlican.

• Author
comment_1786234

Brate izmeris kompresiju motora. To moze da ti uradi svaki majstor.. :) :) :)

Ali da li mozes da budes siguran za sve ostalo?!

Evo recimo sta su meni na dvivcini podvalili, i ni danas to nisam resio.. Znaci kada padaju jake kise uvek mi udje voda u kabinu.. Okvasi mi dole tepihe. I nema trika da izvalim odakle se tu naliva..

Polovnjak je velika lutrija!!

A kad razmislim u kojim budzacima, na dorcolu, parkiram automobil, kada idem na posao, stvarno mi se ni ne menja isti..

Za grad, nista bolje od dvicine, a uzeo bih mozda neku besnu bembaru za putovanja :) :)

Edited by Nazzgul

comment_1786277

Ja sam cuo da je krajsler 300 c zajeban za odrzavanje u v8 5.7 verziji hemi motora bas zbog cinjenice da je onaj varijabilni mod rada motora kada se od mogucih 8 ukljucuju 4 cilindra ispod 3000 obrtaja. Kaze da pukne nesto u motoru sto kosta oko 1000 evra i to na autu 2008 godiste. To se desava zbog stalnog rezima toplo / hladno kad se motor gasi i secka. Takodje ovaj auto preporucuju za duza putovanja. Ipak je to za Ameriku auto a ne za ovu zemlju.

Zao mi je sto to kazem jer je supergotivan, al je tako i nikako drugacije... Rekao mi covek iz NASCAR servica na smederevskom putu.

comment_1786413
Brate izmeris kompresiju motora. To moze da ti uradi svaki majstor.. :) :) :)

Ali da li mozes da budes siguran za sve ostalo?!

Evo recimo sta su meni na dvivcini podvalili, i ni danas to nisam resio.. Znaci kada padaju jake kise uvek mi udje voda u kabinu.. Okvasi mi dole tepihe. I nema trika da izvalim odakle se tu naliva..

Polovnjak je velika lutrija!!

A kad razmislim u kojim budzacima, na dorcolu, parkiram automobil, kada idem na posao, stvarno mi se ni ne menja isti..

Za grad, nista bolje od dvicine, a uzeo bih mozda neku besnu bembaru za putovanja :) :)

Ma da bre covece, ako nemas garazu bolje je i ne kupovati neki dobar automobil. Ja gledam automobile po parkinzima, to sve izudarano,polomljeni retrovizori, styrasno. Kod mene u Zemunu kod toplane pada stalno garez koja je kao neka kiselina, sjebava boju. A da ne pricam o lopovima. Mojoj sestri su obili dvicu u sred dana ispred Idee da bi joj maznuli CD plejer koji sam joj dao. Uzas, Beograd je jedna velika dzungla i divljina! A samo da ja uhvatim baju kako mi obija auto, cupa CD plejer, kicmu bi mu iscupao i onda mu se popisao u rupu na ledjima!

Motor nije problem, ali je problem sve ostalo. A svi delovi su danas jako skupi, moras na sve da obracas paznju

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.