Jump to content

Automobili


Nazzgul

Recommended Posts

Hahahaaha!

 

Ogadiste mi auto. Stvarno mi se svideo taj mejbah ekselero na prvu loptu.

 

 

 

A BMW, stvarno nema konkurenicju!! Kada odrade sve modele u ovom novom "smeku", kako su poceli sa sedmicom, peticom i ovom gore sesticom. . jednostavno ce da jebu keve!!

 

Jedva cekam na prolece da izadje nova trojka!! Mora da bude brutalna. Trenutni model trojke nije bas ono sto se od nje ocekivalo.

 

Takodje, izgleda da se vracaju na pravi put i da nece vise imati promasenih modela, kao sto je npr: petica GT.

 

 

Laq noc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao one compact odnosno "odsecene" trojke: e46 i e36 iz kojih je verovatno kasnije proizasala serija 1.

Kako su ruzne, nerealno!@ Jos ova e46 compact ima napred neki ukras preko farova, neki odvratan KICH.

 

Ova petica GT meni lici na neki pokusaj da se uradi neka kombinacija tipa: audi all-road, opel safran i suv vozila.

Bolje da su to izbacili kao neku novu seriju, nego sto skrnave peticu. Verovatno ce tako i biti u buducnosti, ako zele da pokriju i to trziste. :P

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno, vecini Serija 1 jeste ruzna.

U principu nije ona ruzna, nego ljudi nisu navikli na takav BMW. Meni je realno ok, i secam se kad sam video prvi bmw 1 u PG, pre 5-6 godina, bio sam odusevljen.

Problem je samo u tome sto ja od skoro nisam vise ljubitelj hecbek "odsecenih" vozila. Ne volim male automobile. Volim kad se auto protegne i napred i nazad, a ne kad je ko prkno i iz kabine mu ne vidis ni haubu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg, naviknes da je BMW sportska makina, limuzina, a onda vidis karavana. Meni je ogavno. Kao sto smo navikli na subaru da je limuzina sa AWD pogonom i bokser motorom, a oni izbace hecbek. Nije to - to. navikli da je Audi limuzina i onda kad vidim onaj A2 muka me hvata. Isto vazi i za Mercedes, kad vidim A ili B seriju, glava me zaboli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U utorak mi isticala registracija i odem da regulisem to kod buraza au agenciju. Prosao tehnicki, sve OK, potpisao ugovor za prenos, kad prvo iznenadjenje, kao od nove godine uveli da kad se potpise ugovor mora da se u opstini overe dva primerka i to je soma i po. Ok, odem ja to resim, kad u poreskoj upravi iznenadjenje: podigli cene, platio sam 9.000 za porez na prenos apsolutnih prava. Odradim i to, vratim se u agenciju kad neprijatno iznenadjenje: buraz kaze nestalo tablica u muriji i verovatno nista do kraja dana.

 

Sutradan ja da odem da zavrsim to, kad ono strajk! A i nemaju tablice, ali i da imaju strajk je! I sta sad da radim, za sve to dao skoro 40 soma, a oni em nemaju tablica, pa strajkuju. I jbg, sad vozim neregistrovan automobil, samo neka mi se neki ker usudi da napise kaznu, ima da iscimam advokata i da im zveknem tuzbu i trazim odstetu.

 

Dve godine su se pripremali za ovo smrdljivo menjanje tablica i uspeli da zajebu totalno!!! Treba biti talenat za toliku retardiranost

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema tablica zato što su nešto zajebali, pa moraju da prave nove. 600.000 tablica su usrali, koliko sam čuo.

Zato sam ja moj registrovao mesec dana ranije, u decembru. Da ne moram još da plaćam i nove tablice.

Edited by Sisus
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vozim neregistrovan auto vec dve nedelje. Sutra idem po tablice, ima da bude haos jer 15 dana nisu izdavali dokumenta. najebao sam. Samo da me jos ne nafataju dok budem vozio do policije. Pizda im materina kereca

 

Ne sikiraj se samo nemo da divljaš i sve će da bude ok. Uveče idi peške ili još bolje privedi devojčicu i spakuj se gajbi dok ti ne stignu tablice.

 

Prošle godine mene zaustavili prvi dan po isteku registracije. Srećom imala sam pasoš uz sebe da dokažem da nisam bila tu. 'Bo ih pas. Pustio me.

 

Edit: je li jeste pisali o Seatu Ibizi? Gledam ovu karavanku novu i čekam da formiraju cenu za sajam: http://www.seat.rs/yu/files/carworld/ibiza_st/360/index.html

Edited by Ајлин

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije los Seat, to je deo VW koncerna, znaci od prilike nivo kvaliteta kao Skoda. Odlicni motori, menjaci, mehanika. Ibica je u stvari spanski polo. Ukoliko je cena dobra, zasto da ne.

 

A sto se tice tablica i novog orla .... bas me briga, samo da ih dobijem sto pre.

 

A inace, imacu oznaku ST tako da cu moci da vozim po Jadranu bez da mi neko ralupa soferku :D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slazem se da je VW vlasnik SEAT-a i slazem se da je po toj logici kvalitet tog SEAT-a verovatno otprilike == skodi == vw polu == ispod mog standarda. xD

 

Polo izuzev ove nove verzije koja jos treba da se pokaze, nije uopste na glasu. Masine prosviravaju vec na 100 000km.. (ima drugar, verziju pre ovog najnovijeg). Znaci radio generalku negde na 80 000km, a cuo sam price i od drugih. Tako da.. Koliko para / toliko muzike.

 

A kad vidim skodu, uvek pomislim: BLJAK! Ocajna kopija VW passat-a.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koji tvoj standard, to si bre nezaposlen :)

 

Ako tvoji ortaci voze kao ti, onda nije ni cudo sto im auto rikne posle toliko vremena.

 

Polo i Ibica su automobili prvenstveno za zensku populaciju, ja ih sebi ne bih kupio jer ne bih mogao ni da stanem unutra, ali za devojke je OK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

xD

 

Karavan za devojku?! Ae ne zezaj :D Za devojke je bembara Z4.

 

 

 

E, ae to sa grbom, manje vise, meni je cak i lepsi stari, ali brate sto su ukenjali sa onim slovnim oznakama na kraju. Hahahha! Pre neki dan videh liku na tablici "ćw". Brate?!! Koji je to jezik? O.o

 

Gledacu da izbegnem takve tablice, kad ih budem podizao. Video sam kod jednog lika: "XX" to je do jaja ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

E NAzgule ala kenjaš :D 'ispod tvog standarda' pa šta ti voziš keve ti? :D

 

 

Treba mi bre nešto sa čim ću da prelazim godišnje 25k km i da mogu da se u to spakujem. Znači NE Leon, mada sam njega najpre gledala. VW, neću da mu robujem natačinjem one zedere kandže kurce palce, jer nije on mene kupio nego ja njega sunce mu kalajsano.

 

 

Pravo da vam kažem znači mi ovo finansiranje i što ne mora da se zajebavam a nije kredit da ti posle deru kožu s leđa, nego leasing i to jevtiniji od mnogih autokredita. Eov sad čekam da mi jave cenu za sajam automobila što prave, i ako se uklopim što da ne. Dosta više bilo lade samare aman. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...