Goatik Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 (hm, moja prva tema... wooow.. ) ove pricice su nastale kao rezultat potpunog mentalnog brejkdauna usled manicnog repeata dogadjaja (u prevodu - prsla sam od monotonije obaveza) -posvecene su predmetu koji se zove instalacije u arhitekturi.... od miloste 'dinamika govana'.- pa kaze.... 1. install sedim u sobi dok 6,758km istocno od mene pada kisa komarac trci mi nad glavom pljuje sto su senke guste kamen nije sto je nekad bio naleti na tebe bas kad je trebalo da dodirnes zemlju pocinje da se kvasi nebo pocepano od podneva gleda se u ogledalo juce malo prazno previse veliko za muziku da popuni mrak kad ode zastani pogledaj dole na brazdama bluesa znoj trazi znakove pored puta kojim gibanica hodi bez postovanja paradajz je obucen u semafor pusta dim kovitla se do uzoraka zelenog tiho plavetnilo sjaji beskonacnosti greh ne cuje sta je uhvaceno u kovitlac selotejpa na strazi gori vatra u bojama istusirani pauk dize ruke od svega upleteni u reci gledamo hladnocu usijanog zara tisine bljesak govori vise nego trag noza kroz svetlost pusi preostali prah vekova pretvara u zedj se vraca zemlji gde je mrak.....? p.s. bivstvo jest 2. press nekada davno iz zablje perspektive i mrav je veliki vremenski raspon elemenata imajuci u vidu znak za nepostovanje propisa razilazenja tema ishrana svetlosti traje predugo jer tocak dogadjanja kopa istinu duboko razmisljanje ne ide uz vetar. 3. harikirikukuriku brzina prostiranja ukusa u pogledu je presecanje svetlosti zvukom moze se dodirnuti
gavrosaurus Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Па добро, је ли дошао крај томе свему? Капирам шта је у питању али би ипак то могло малкице спорије, за нијансу разговетније. Могао би тај мозаик да се посматра и из близине а не само кад се одаљиш.
Recommended Posts