Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 130.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jednom sam slusao ovaj bend na sahrani (pre skoro 10 godina), poceo sam se smejati, nemam pojma zasto, pa sam je morao napustiti.   Muzika se savrseno poklopila sa atmosferom, babe su narikale, kao

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Aces High
    Aces High

Opa mico, cepaj. Thanks Talvi...   Sa Ifoldera se skida tako sto kliknete na "сюда" i onda vam izbaci vise linkova, izaberete jedan (uglavnom prvi) i onda cekate 30 sekunda pa skidate...

comment_2441451

Зар је могуће да су јуче сви слушали Брајде? Тек сад ово видех и могу вам рећи да је очигледно био неки Брајд деј, но замало столицу нисам сломио кад ме је изненадила ова монструозно добра песма, са све разваљивачким басом, атмосфером и рифовима. Па кад крене, не можеш а да не скочиш са столице. Изузетно је потцењена песма, а не знам зашто. Па кренимо са хаосом хехе...

http://www.youtube.com/watch?v=3W-QSrIfGO8

• 1 month later...
comment_2468963

sad me grobcica napalila,da skidam ovo posle dreadful hours,tu sam stao,onaj posle mi tad bio nesto kljakav.da ne pricam koji mi je period najmiliji,to valjda svi znate,mada u principu zavismo od raspolozenja sva izdanja volim.

comment_2468967

Evo i ja slušam Brajde već tri sata bez prestanka :haha: taj odmah posle Dreadful, Songs of darkness words of light koji upravo slušam im je najslabiji po meni. Ako hoćeš neki od tih novijih uzmi A line of deathless kings, sjajan je mada je meni i For lies mega... ma Brajd mi nema loše izdanje ali eto, ako hoćeš jedan uzmi taj koji sam rekao.

comment_2468976

ja ako se ne bacim na seksjueliti sa zgrade skidam sve,boli me kurac.kako me srce okinulo kad rekose da su svirali symphonaire na egzitu ja iskuliro reko ima da se patetisu sa onim sranjima posle sad bi samoga sebe zadavio

comment_2468981

EP ovaj poslednji overi, to je razbijačina.

Slušao je, prati fabulu i ne prdi.

Zato se tebi novi opeth i svidja uvek radis nesto drugo dok ga slushas :evotigana:

Na tom sam evolutivnom stepenu da mogu da obavljam više radnji istovremeno ;)

TO BRE JEEEBIII KAD JA NE MOGU

Fixed.

comment_2471393

Па, оно, капирам да је свако у том фазону за сваки бенд који воли. Али је мени Songless Bird омиљена из неких дубљих разлога у које сад не бих баш залазио, па сам са њом доста могао у том периоду да се поистоветим.

comment_2471394

Ondak je meni ceo TAATDR (ponovo) najdraži što se tiče stihova, a naročito trenutaka u kojima idu. Kao u "Two Winters Only" - oni udarci na bubnjevima, jedan po jedan, polako, i onda... U pravom trenutku sa pravim osećanjem.

Tragična ljubav, romanticizam, sve što je Aron oduvek gajio kao estetiku benda. Bejah i ja nekada mlad i zaljubljen, sada sam star i ogorčen. :haha:

Edited by Lou