Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1967391

Slazem se,ali realno to ce biti tesko.Raul u Realu,Maldini u Milanu,Pujol u Barsi,Zaneti u Interu,Gigs u Mancesteru...tako ti je i Del Genije u Juve-u.Takvi igraci su uvek najbitniji.

Sto se tice Amaurija,covek je ubica.Ali,prvi deo sezone je klao,a u prolecnom delu je stao.Imao je onu malu povredu,i tu je otisao u kurac.Samo dva gola je zabio u drugom delu.A ruku na srce,Del Pjero je bio mnogo konstantniji tokom sezone.Kao i Jakinta.Zato i jesu starteri.Nema brige,ostaje Amauri.I kada bi dosao Lavezi,to bi bio jebacki napad.Ali slazem se,Del genije na godinu na klupu.

• Replies 8.1k
  • Views 351k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1967739

Treba tu jos igraca...Dijego,Djovinko,Sisoko,Markisio,D'Agostino i Kamoranezi su jaki,i bice to jako dobar vezni red,ali treba jos.Ostatak igraca je krs,a treba jaka klupa za dugu sezonu.Jako bih voleo kada bi Hamsik dosao.Ako Lavezi dodje,u sta se iskreno nadam,sjajan napad...i onda ostaje totalna rupa u odbrani.Tu je Juve najslabiji,i podhitno se mora nesto preduzeti.Pre svega,levi bek.Ja sam za Zapatu,odlican igrac,a moze igrati i beka i stopera podjednako.Samo,cisto sumnjam da ce ga Udineze prodati...vec su prodali Kvaljarelu i sve ociglednije D'Agostina,ne verujem da ce i Zapatu pa da im od najjacih igraca ostane samo Di Natale.

• Author
comment_1968222
Pa,to je samo pitanje dana.Bice on dobro pojacanje.Sto se tice Criscita,to se nista ne zna.On ima klauzulu sa Djenovom da ga mogu otkupiti,a da se Juventus nista ne pita.

Inace,najverovatnije Ciro vodi ekipu sledecu sezonu:

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...juventus-report

Da video sam za Ciru LOL! Sto se tice Krisita, bila bi steta izgubiti ga. Ma greska je uopste sto su ga dali!

• Author
comment_1968826
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...n-juventus-move

Steta...no,nadam se da ce se nesto promeniti.Ajde Seko majmune,resavaj to.

Inace,Ferara je potpisao ugovor na godinu dana.Ja zadovoljan.Ucio je od Lipija i bio njegov asistent.Ajmo Ciro! :rockdevil:

Da steta, a iskreno se nadam da je Ciro nesto naucio od matorog lisca :da:

comment_1969737

Milanu je mnogo bolje bilo da najuri pola tima i da gradi novi tim oko Kake.Ali neka,uvek sam ih mrzeo.Samo mi je zao sto ce Kaka da ode u smrdljivi Real.

D'Agostino je dobro resenje.Jos jedan vezni maksimalno treba Juventusu mada mislim da nema svrhe da vise trose pare na vezni red.Bolje im je da dovedu dva normalna beka.Ako postoji klauzula ne verujem da ce se Kriscito vracati u Juventus.Mada su mozda kupili Tomovica kao zamenu za njega. :) Mada uvek postoji mogucnost da Kriscito odbije ponudu Djenove,mada ne verujem u to.

Ako Laveci dodje to ce biti ubitacan napad,onda treba Del Piera potpuno prebaciti u vezni red.

I super su ovi novi dresovi.

Sad sam skontao ovo-mada,mada,mada... :):)

Edited by El Karnisero

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.