Posted October 23, 200717 yr comment_1518662 Ako vec postoji topic... i treba da ga ima, ako ne ... krajnje je vreme, ovi momci to zasluzuju. Znaci... hard rock at his best. Pa da su snimili samo River of pain, dosta je kume. Danny Bowes (glas) i Luke Morley (gitara) su stalno pristuni od '80. kao Nuthin Fancy, zatim Terraplane i na kraju kao Thunder od '89. '90. su razbili Donington kao opening band. Gomila dobrih albuma, zestoka svirka, harizmatican vokal, gitara extraordinary i sta ces vise od starog dobrog hard rocka. Krajnje je vreme da se priblize ovim krajevima. To je jedan od retkih bendova koje jos uvek nisam imao priliku da vidim. Ajde jos oni i Lynyrds i krecemo ispocetka.
October 24, 200717 yr comment_1519098 Vrlo dobar bend. Dobar pjevac. U pravu si za River of Pain, odlicna stvar.
October 25, 200717 yr comment_1519278 nažalost imam samo prva dva albuma i ovaj zadnji. voleo bih da nabavim ostale jer ovo je baš dobar rock/hard rock
October 25, 200717 yr comment_1519285 Pravi rock/hard rock bend. Najjace pesme su: River of pain i Love walked in
October 25, 200717 yr Author comment_1519807 Pravi rock/hard rock bend. Najjace pesme su: River of pain i Love walked in Pa mislim da si u pravu. Ja sam ih otkrio sa albumom Laughing on judgement day, a definitivno te pesme su ono najbolje sto su snimili. Osm toga postoji i projekat Bowes & Morley sa par odlicnih albuma.
October 26, 200717 yr comment_1520363 Ako vec postoji topic... i treba da ga ima, ako ne ... krajnje je vreme, ovi momci to zasluzuju. Bila je tema sigurno,al' je nema vise... Najjace pesme su: River of pain i Love walked in Love Walked In je prva stvar koju sam cuo od njih (na nekoj kompilaciji Metal Ballads)
October 27, 200717 yr comment_1520525 Bila je tema sigurno,al' je nema vise... Love Walked In je prva stvar koju sam cuo od njih (na nekoj kompilaciji Metal Ballads) I ja isto sam prvo cuo tu pesmu sa neke kompilacije, ali cini mi se da nisu bile balade... ne secam se, bese davno.
October 29, 200717 yr comment_1522578 Nikada nisam slusao ovaj bend.Sve sto znam je da su svirali zajedno sa Maidenima,Slayerom i W.A.S.P. na Monsters Of Rock pre nekih 15-ak godina.Ajd' bas cu ih skinuti.
November 24, 200717 yr comment_1538274 evo sad se bacam na skidanje albuma pa javljam utiske.mada po ovome sto sam dosad cula dosta me podsecaju na bad company i period sa brian howe-om
November 24, 200717 yr Author comment_1538492 Pa nije ti bas srecno poredjenje. Taj Howe period za Bad Co. jeste bio komercijalno uspesan ali su izgubili onaj prepoznatljivi bluesy sound koji su imali sa Rodgersom. Licno ne volim taj mellow zvuk koji su imali tih godina.
July 2, 20178 yr comment_2956448 Vrlo dobar britanski hard rok bend s početka 90tih. Doduše koliko sam video, slabo su se gde probili i postali poznati van granica svoje domovine. Njihova stvar Dirty Love razvaljuje! Ali ima ih još vrlo dobrih.