Jump to content

Texas King

Iskreni članovi
 • Content Count

  181
 • Joined

Everything posted by Texas King

 1. Koliko mi je gotivan ovaj album. Preslusao sam ga nekoliko puta. Neshvatljiva muzicka kreativnost. I to je album sa najvisom prosecnom ocenom na RateYourMusic (4.35).
 2. Jel' može neko da mi objasniti kako se danas na Jutjubu tako lako masovno skupljaju pregledi? Evo pesma Cecine Anastasije za dve nedelje je skupila preko 19 miliona pregleda. Mislim kako je to moguće, šta se dešava sa pregledima?
 3. Iron Maiden - Powerslave Voivod - Nothingface Moonsorrow - Kivenkantaja Crimson Glory - Transcendence Nevermore - This Godless Endeavor Insomnium - Above the Weeping World Type O Negative - October Rust Virgin Black - Requiem, Mezzo Forte
 4. Jel' neko gledao Balkansku Među i ako jeste kakav mu je film?
 5. http://www.glas.ba/2018/10/31/bruce-dickinson-frontmen-iron-maidena-pocasni-gradanin-sarajeva/?fbclid=IwAR0fzfmJMNl4ZBWEmghRq68FslpIeWoh3foLECiwTfDOOJA86ukoGAy4LOU
 6. Da li sam ja jedini ovde koji misli da je thrash metal prilično GENERIČAN kao podžanr metala?
 7. Nije mi jasno zbog čega se ovaj bend ne nalazi na MetalArchieves.
 8. Zašto nema pesama ovog benda na Jutjubu?
 9. Vidim da na ovoj temi niko ne pominje Gart Bruksa. Čovek je posle Bitlsa drugi najprodavaniji muzički umetnik svih vremena u Americi.
 10. Tool ne daju da im se pesme strimuju preko Spotifaja, Dizera itd. Pizda im materina ona pretenciozna zbog toga.
 11. Naši moraju ponekad nešto da ukradu (kao što je slučaj sa poznatom Viktorijinom pesmom): Uzgred, odličan instrumental.
 12. Death - Symbolic Godflesh - Streetcleaner Killing Joke - Hosannas From the Basements of Hell Saint Vitus - Die Healing Enslaved - Isa Edge of Sanity - Crimson Cult of Luna - Somewhere Along the Highway Nevermore - Dead Heart in a Dead World Solitude Aeturnus - Into the Depths of Sorrow
 13. Kako bre glasi pasiv glagola ČUTI kod nas? ČUT? Kako bi se na našem tačno prevelo "Misheard lyrics"? Pogrešno ČUT tekst?
 14. Grateful Dead je jedan od kultnih američkih klasičnih rok bendova. Mnogo su bili aktivniji kao lajv bend nego u studiju i popularizovali su tzv. JAM fazon. Pretežno su svirali psihodelični i folk rok. GD je bend koji je imao specifičnu filozofiju, predstavljali su svojevrsne hipike sa klošarskim stilom življenja, koji su skoro uvek konzumirali ogromne količine opojnih supstanci. Takođe saznao sam da su jedan od rok bendova koji mnogo polarizuju američku rok publiku i spadaju u kategoriju bendova koji se ili beskrajno vole i gotive ili preziru iz dna duše. S jedne strane imaju armiju odanih
 15. S obzirom da taj album nije postigao nikakav komercijalni uspeh naravno da je automatski underground i zamisao benda VU je da pravi underground muziku i sam naziv benda to kaže, a to šta kritičari i muzički časopisi misle o njima i kakve im ocene daju to je sasvim druga stvar i ništa ih ne čini manje underground. Uzgred ovo su 6 najistaknutijih muzičkih akata u andergraundu: Velvet Underground The Stooges Frank Zappa MC 5 Tom Waits Captain Beefheart
 16. Nema pojma. Na UNDERGROUND rok listi sigurno da da, na generalnoj rok listi ne. Rangirati VU ispred Bitlsa, Cepelina i Stonsa je nerealno.
 17. "Govno od albuma" je tvoj subjektivni stav, a objektivno album nije govno. Pa jeste RYM hipsterski sajt kada je Velvet Underground debi rangiran kao 4. najbolji album svih vremena, a Loveless od MBV 7.
 18. Nisu Eagles samo omraženi kod Djuda, nego i na RateYourMusic imaju dosta hejtera.
 19. Na sajtu RateYourMusic pesma/singl HC ima ocenu samo 3.13. Neverovatno, tako niska ocena, a stvar je totalni klasik. Najviše ocenjena pesma im je One of These Nights sa 3.54, stvar koja je pomalo u disko fazonu.
×
×
 • Create New...