Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.8k
  • Views 361.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_461555
Mora to jos da se sredi...ali hvala ...ili ti to pokusavas da se izvuces zbog one pretnje otkazom....mhihi.gif

Ne, ozbiljno icon_evil.gif A pretnja jos uvek vazi! aj ziveli pivopije.gif

Steta sto nema 2 smajlija koja se kuckaju kafom, ne mogu da nazdravim sa tobom kako treba... icon_smile.gif

comment_462239

Nove nade srpskog gothic metal zvuka. Gledao sam ih pre sedmicu dana u KST-u i prijatno su me iznenadili.

Muzika je mesavina bendova EVER EVE, Tiamat, Crematory...

Obrade su odlicne, posebno me odusevila BLACK - "Everything is Coming Up Roses", i onaj black metal zavrsetak. Vokal je odlican, sa lakocom kombinuje black/death i clean vokale...

Sve u svemu, opet ih gledamo 25-og...

Ja tek sad videh prvi post ove teme icon_smile.gif Jel se vi slazete sa ovim... svirate gothic? icon_wink.gif Mislim da se situacija dosta izmenjala u bendu, Laki bi moga da izmeni prvi post cisto da ne buni ljude kao sto je mene u prvom momentu zbunilo icon_redface.gificon_mrgreen.gif

Edited by AzzA

comment_462272

Ja tek sad videh prvi post ove teme icon_smile.gif Jel se vi slazete sa ovim... svirate gothic? icon_wink.gif Mislim da se situacija dosta izmenjala u bendu, Laki bi moga da izmeni prvi post cisto da ne buni ljude kao sto je mene u prvom momentu zbunilo icon_redface.gificon_mrgreen.gif

Pa ja iskreno mislim da to vise nije toliko ni bitno....Situacija u bendu se jeste dosta izmenila , zvuk je otisao u drugom smeru ali iskreno ja ni tada nisam smatrao Cons. za gothic metal bend...Mi smo tada sebe smatrali death-doom bendom(sa malo drugacijim pristupom), a i ako je bilo gothic momenata onda ih je bilo u tragovima ....to je bilo Lakijevo vidjenje i ja nemam nista protiv toga...ne verujem da ce nekome mnogo znaciti to da procita post koji je star dve godine, a i ako procita ne verujem da ce uzimati to zdravo za gotovo.....icon_da.gif Ne vidim svrhu klasifikacija, pogotovo ne strogih klasifikacija jer po meni postoje samo dva tipa muzike dobra i losa (ovo su reci jednog velikog muzicara i covek je 100% u pravu icon_da.gif ) icon_smile.gif....

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.