Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_493679
Znaci sarkazam je bio po pitanju nove stvari (ali k'o da ja pratim ovu diskusiju icon_smile.gif... losi ste vise necu da vas slusam no.gif ) ... yeah... yeah... necete postati kao narodnjaci vec kao AlogiJa... pa oni mu i dodju nesto kao metal narodnjaci... jednoga dana kada budem odlucila da se zenim/udajem pozvacu ih da mi sviraju na svadbi... icon_smile.gif
  • Replies 4.8k
  • Views 363.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_493696

Hm... Agrath-e moram da ti skrenem paznju na nekoherentnost tvog iskaza "a neko mi reče ko je to slušao da ima 4 pesme" (sorry ali upalo mi je u oci... to ti je od druzenja sa filolozima icon_wink.gif )

Inace ja rekoh da imam nasnimljene 4 pesme... pri cemu se dve ponavljaju tj imam po dva primerka od svake (cista matematika) icon_biggrin.gif

comment_493704

joj izvini icon_redface.gif dakle: "a neko ko je to slušao mi reče da ima 4 pesme"... je l sada lepše? icon_redface.gificon_smile.gif Šta ću, nije mi danas mozak u najboljem stanju da bih pravilno formulisao te, oh tako komplikovane, složene upitne rečenice. icon_smile.gif

comment_493743

ah... moja glava & musava faca u aparatu za snejkers ( icon_smile.gif ) mi je jedan od najaktuelnijih životnih snova u poslednje vreme! icon_smile.gif Nagađam da će napraviti neku svirku pre sezone godišnjih odmora... a možda i ne. icon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.