PuPaK Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ja na fest vodim jedno prase od petnaes kila pa ako vidim nekog novinara koljem ga zubima pred njim da pokazem koliki sam satanista a posle ce ga izokretam pa omastim brci i za to vreme ce taman oni satanini sinovi Lordi da zavrse pa iem da pijem pivo i izginem na Sodom ! :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Naravno! Edguy je ludilo, a mogu tek da zamislim, na osnovu Shaman DVD-ja, sta ce biti kad se Tobi nadje u drustvu 2-3 pjevaca na bini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Si gledao snimak Edguya sa Metal Campa? Ona shulja jebe kevu Kad covek izjavi da ga nije blam sto kupuje odecu u gay radnji to mora da se postuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ko im jebe mater, kolko su samo jeli govna kad su slayer i apocalyptica bila najavljeni za exit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ko im jebe mater, kolko su samo jeli govna kad su slayer i apocalyptica bila najavljeni za exit. Jes vala majke im ga spotaknem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ja trazim onakvu shulju da kupim, al nema nigde. Kako bre nema? Ja sam pre jedno 3 godine bio u tom fazonu sa tim koshuljama, medjutim posle mi dosadilo...al kad sam video njega u shulji definitivno reshih da ih ponovo uzimam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Gay shopovi za Tobijeve sulje Jebiga zna se da su nezni momci uvek imali istancan ukus za modu, sta tu ima lose. Mislim da on prvi put kad je upao u taj shop nije pojma imao gde je usao, video kosulju u izlogu usao i kupio, pa kad je izashao video je gde je bio Ali ne smeta. Bitno da je kosulja bila do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ona koshulja shto je nosio na metal campu nije uopshte gej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ona koshulja shto je nosio na metal campu nije uopshte gej... Pa nije ni ova bila Mislim totalno lepa kosulja, on obicno nosi sasvim ok stvari. Nije se sigurno radilo o nekoj bzvz roze kosuljici. Mislim da je neka lepa crno-bela bila... Davno sam to citala, ima dve god tako nesto, ni ne secam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ma zajebite glupi komentar ...Nego ni ja necu da mi Lordi popularisu metal ...u kurac ,pa onaj degen iz Van goga bar se drzi do principa da misli da nema sta da trazi na festivalu tipa Evrovizija...uzas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ma nema veze za supruga,njega cemo vezati pored nekog drveta,a ja i ti cemo u moju vrecu za spavanje Dogovoreno!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ma zajebite glupi komentar ...Nego ni ja necu da mi Lordi popularisu metal ...u kurac ,pa onaj degen iz Van goga bar se drzi do principa da misli da nema sta da trazi na festivalu tipa Evrovizija...uzas ... Mogu da ih pljuju ali likovi se donekle i drze principa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Evo novih profi slika, koje se koriste iskljucivo za promociju. Tvrdjava je stvarno fenomenalna, ja sam odusevljen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Bio sam tamo pre 2 god,u leto...Prelepa je,bice super festival!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Jao sto je weeepa tvrdjava Nadam se da je necemo unistiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Mozemo samo udarati glavom o kamen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Mali grad je oduvek super izgledao... Elderane, a gde ce biti postavljena bina??? Pretpostavljam iza paviljona??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Slagacu te ako ista napisem Nisam zaduzen za te produkcijske stvari, pa nemam pojma... Vidicu sutra sa ekipom, pa cu postovati, ali ako neko od njih naidje ovuda, vjerovatno ce sam napisati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) OK! Da, mogli ste da uslikate i veliki grad, da ljudi vide gde ce u stvari biti svirka... Edited January 18, 2008 by Zeka_sd Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ja danas proso kroz Smederevo prvi put u zivotu....pa gde ste sakrili tu tvrdjavu....Imam kartu konacno ,i shhhhatorrrrr yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .Predvidjam gomile polomljenih kostiju po onom kamenju mada kontam da ce dosta toga biti distrikted za posetioce festa sa redarima koji bijuuuuu ...ako ako Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 distrikted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Odlucili smo da karte ne poskupljuju do 15. Februara. I dalje ce kostati 5300 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Potvrdio i najeksluzivniji bend festivala! Ostaje samo da saznamo line up. http://www.tobiassammet.com/eng/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ...i ostale bendove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Ma, to je nebitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts