Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

nove pesme su jako i slusljive i pevljive, mada stvarno mislim da bi bilo dosta bolje da su ukljucili bar po jednu sa svakog albuma, nije bas moralo 9 novih...

Ja volim njihove novije radove...Bice super

• Replies 2.5k
  • Views 208.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Ja volim njihove novije radove...Bice super

Bice ludilo! icon_da.gif

stigli su vec... bus pred skc-om..

eno ih u hotelu park... hardcore fanovi chekajte ih ispred kad budu krenuli na cevape...

vidjo ih malko prije...

Imam kartu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idemo na spektakl,ljudi !!!!!!!!!!!!!!!!

Powerslayer,evo ti broj na pp icon_smile.gif

Edited by R i d d l e R

E, kad bi ga ovde ponovio, onda bi ti na desetine gay gothicara nudio sexualne usluge... laugh.gif

E, kad bi ga ovde ponovio, onda bi ti na desetine gay gothicara nudio sexualne usluge... laugh.gif

da,u pravu si icon_mad.gif

Da sam ti to rekao negde na thrash ili death metal temi ishli bi k'o ljudi na pivo,ovako bih morao samo da bijem mrred.gif

A,da P. Lost ... jako sam nestrpljiv wallbash.gif

bijah na koncertu...nje,nje...jebeno.. prva predgrupa, ameri, su bili za pukeface.gif

, ali OLand je sve popravio, i onda naraFski velicanstveni...jebeno

• 2 months later...

Sta reci o Paradise Lost… mozda jedini pravi gothic metal… Celokupan opus je odlican, posebno prvih nekoliko albuma… Najbolji su mi svakako Lost Paradise i Gothic… icon_mrgreen.gif

Edited by Kali Yuga

Znate li vi ljudi za Believe in nothing ?

Josh uvek ne verujem da ni jednu pesmu nisu svirali icon_mrtav.gif

• 2 months later...

Pa, sta se moze reci za ovakav bend???? Pa, bend, koji je mnoooooogo uticao na mene ( i na svakog ko slusa nesto poput mene...)... Volim sve njihove radove, mada "Symbol Of Life" malo odskace sa moje liste, ali volim i taj album...samo ga ne postujem. 8) Ovo mi nije trebalo.

Ma, zivljela najjaca trojka! (ANATHEMA,MDB i PARADISE LOST)

• 2 weeks later...
Sta reci o Paradise Lost… mozda jedini pravi gothic metal… Celokupan opus je odlican, posebno prvih nekoliko albuma… Najbolji su mi svakako Lost Paradise i Gothic… icon_mrgreen.gif

Da, da....Jedini pravi ukleti Englezi......

iz Engleske su ako se dobro secam????? icon_redface.gificon_redface.gificon_redface.gif

MOJI POCHETCI SLUSHANJA METALA SU VEZANI ZA OVAJ BEND...UVEK CE MI BITI DRAG!!!

Kazes jedini pravi Gothic Metal, a prva dva albuma su im Death Metal, a zadnji radovi vise elektronika.

Danas je puno zeskih vokala, a muzika se sve vise moze nazvati kao "distorzirani pop" icon_smile.gif

ALBUM HOST VISHE LICHI NA DEPECHE MODE NEGO NA PARADISE LOST...NEMAM PREDRASUDA...SVIDJAJU MI SE I NJIHOVI NOVIJI ALBUMI....

ALI IPAK SU PRVI ALBUMI ONO NA SHTA POMISLIM KADA CHUJEM PARADISE LOST...

Ne znam zasto "dragon heart" raspravlja o muzici i o bendovima, koje ni slusa, a jos manje voli.

Sto se tice mijenjanja stilova, bendova koji su prvobitno bili Goth...ovo je ipak tema o PL-u, tako da je glupo otvarati raspravu za takvo nesto.

Eto.