m.

Iskreni članovi
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

About m.

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. m.

  Dark Art

  zanimljivo..jos da je cura ljepsa..ili ista a da ne se ne istice lice, nakaradno nasminkano.
 2. onda neka administratori ugase temu...jer sve se svede na ovo.
 3. pa neukusno je, na primjer.
 4. m.

  Marilyn Manson

  ovo je valjda sprd..kakve veze ti idioti imaju s mansonom? komercijalnost, mozda. bit mansona je sto ima kvalitetnu glazbu, koliko god iskomercijaliziranu. sto kazete na razvod sa lijpom ditom?
 5. m.

  Laibach

  blah... oni su u zagrebu zadnji put bili nekako u isto vrijeme sa paradise lostom, pa ih ne pogledah... greshka zivota.
 6. m.

  Knjiga koju trenutno čitate?

  Philip Kerr - 'Ožujske ljubice'
 7. m.

  Stari svetovi

  na cmar netu imate pod kolumnama dobar clanak o ovoj temi.
 8. :pogledajte samo koncert sistersa u zagrebu (na tome sam bila, pa za drugo necu govoriti) ... primjer koji pokazuje kako se danas mjesaju pojmovi poput gothica i darka. na koncert su dosla plastik fantastik djecica sa max. 20 godina,sa kricavo rozim pletenicama... a sa druge strane mlade nabrijane metalke sa kilerima. sto je ikome od njih bilo mjesto tamo? nije ni cudo da je sister andrew u sportskim dresovima, da se zajebava na staru slavu i smije tim klinkama. nitko od starih darkera nije bio tamo. mozda jedan covjek, i vidljivo je bio izgubljen.
 9. sigurno tome pridodaje slika ispod nicka!? bez uvrede. slazem se sa onim gore da je dark pokret imao svojih par godina, i da se ova djeca danas ne trebaju dovoditi u vezu s istim. na pojam 'gothic' i sve izvedenice mi se sere.
 10. m.

  Neofolk

  der blutharsch...hm... diwno je malo za rechi. bila sam na koncertu nedavno u jabuci, zg. jebeno. imam sve albume, i ne skidam ih sa ushiju već mjesec dana ih. jedva chekam nabaviti ovo što su ugl. svirali na koncertu.. mislim da to jos nije ni izdano..mnogo je drugacije, više 'folk'..
 11. ide tko na koncertu Zg-u? ja da. 200 kn upad, 20. lipnja.
 12. p.s. volim ih i ja, ali u njihovo vrijeme bilo je bandova koji su vishe radili u pozadini ('bolje')... ono shto mi je drago od njih je some girls, ostali albumi su vishe ''njihov'' zvuk - ono shto obichno dragi nam duh pushta redovito na svojem sumraku ...