Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 245.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1574024

Pa da to je do jaja sve fuckeri, cuda, muda ali to je bilo pre skoro 30 godina... Sve je to do jaja i Maiden, Metallica, Megadeth, Whitesnake ali 21i vek je, ljudi se peli na mesec, otkrivaju lek protiv side, prave toalete od 20.000 eura a mi se vracamo 30 godina od nazad...

comment_1574032
Enclave,ne seri,inace cu da ti stavim cijanid u rakiju kad me budes posetio.icon_smile.gificon_smile.gif

E ocu i ja na radzu ali bez toega cijanida,ne volem strana pica!!! :) :) :)

Zanimljivo je to sho ti 80-te likovi sad imaju neke pogodnosti tipa zaebana likra,MaxFactor i te fore! :) :) :)

Edited by EWIL NEAWEL

comment_1574035

Pa nije lose vratiti se malo nekim boljim vremenima.Iskreno,ne znam licno kakve su bile osamdesete,bejah mala.Ali iz muzike,spotova i price starijih metalaca zakljucila sam da su to bila bas hedonisticka vremena.Za sadasnjost to ne mogu da kazem.Danas je previse nadrkanih i istripovanih ljudi koji misle da su uvatili boga za muda zato sto slusaju metal.

Pa nije lose vratiti se malo nekim boljim vremenima.Iskreno,ne znam licno kakve su bile osamdesete,bejah mala.Ali iz muzike,spotova i price starijih metalaca zakljucila sam da su to bila bas hedonisticka vremena.Za sadasnjost to ne mogu da kazem.Danas je previse nadrkanih i istripovanih ljudi koji misle da su uvatili boga za muda zato sto slusaju metal.

comment_1574036
Pa da to je do jaja sve fuckeri, cuda, muda ali to je bilo pre skoro 30 godina... Sve je to do jaja i Maiden, Metallica, Megadeth, Whitesnake ali 21i vek je, ljudi se peli na mesec, otkrivaju lek protiv side, prave toalete od 20.000 eura a mi se vracamo 30 godina od nazad...

Brate... Svet je napredovao do osamdesetih, a posle istih je opadao... Osamdesete su vrh sveta...

Vracamo se zato sto sad nije nista bolje :opusteno:

Naravno, čak je i gore...

:pivopije:

comment_1574037

Ma nije tako, evo mi smo svi ovde duše od ljudi :)

Uvek je bilo debila, i uvek će ih biti, a stariji će uvek da pričaju kako je nekad bilo bolje...

Edited by Herr_Wolf

comment_1574046
E ocu i ja na radzu ali bez toega cijanida,ne volem strana pica!!! :):):)

Zanimljivo je to sho ti 80-te likovi sad imaju neke pogodnosti tipa zaebana likra,MaxFactor i te fore! :):):)

Navrati,brate,navrati.

Ontopic:Mnogo su mi smesni srednjevekovni stitnici za muda koje su svojevremeno furali neki.Odgledala sam pre izvesnog vremena WASP-Live in the Raw i iskidala sam se od smeha kad sam skontala da Blackiju fali zadnji deo od pantalona.Al bar obrijao buljuicon_smile.gif