Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2508738

Niko ne komentarise album, verovatno zato sto i nema sta da se komentarise. Ocekivano prosecno, ovi ljudi bas vole da rade sve po sablonu. Meni ova Unbreakable 2012 verzija najsimpaticnija stvar na albumu. :D

comment_2508743

Jedva sam se naterao da slušnem malo prošli, toliko su smorili da ovo neću ni da skidam. Soundscape of Silence je bio dosadan, onda je uzeo najgore iz tog albuma, napravio Deathstar Rising, usput iznedrivši i RoutaSielu, BTD na finskom, takođe sa odabranim najgorim elementima muzike, i eto to je to poslednjih 4-5 godina. Kad bolje razmislim, meni je ovaj bend dosta ispod proseka, dopada mi se 4:17 am, nešto sa My Darkness, ostalo blja :haha: Dobro pa je napravio Darkness Walks Beside Me sa Black Sun Aeon :rockdevil:

comment_2508764

Čim je izbacio BTD i RoutaSielu album u skoro isto vreme, a iste godine i Black Sun Aeon album, bilo je jasno da nijedan od ta tri neće ispuniti neka visoka očekivanja (OK sa BSA nisam očekivao da će napraviti nešto bolje od prvog. Jednostavno neka ostavi jedan, ostale batali (RS jednostavno MORA da batali, bar da istupi iz benda, neka ostavi društvo da reciklira Soundscape of Silence), neka napravi album za 2-3 godine, da to bude slušljivo, a ne recikliranje par dobrih, ili loših, ideja :mhihi: Možda bi čak mogao da funkcioniše sa BSA i BTD, ali da ne pravi svake godine po album i za jedan i za drugi projekat. Koliko sam čuo, Tuomas je OK lik sa dosta slobodnog vremena, dopisuje se sa fanovima na svim živim društvenim mrežama, kontam dosadno mu je, mada ovaj njegov tempo i nedostatak promena deluje kao lagano skupljanje novca pod protektoratom Nuclear Blasta :mhihi:

• 1 month later...
comment_2527816

malo kasnim sa utiscima, al' ajde... obrnuo sam juce album i mogu reci da sam prijatno iznenadjen, s obzirom da nista nisam ocekivao. ima par dobrih, slusljivih pesama, ok refrena i dosta dobrih rifova. kad se sve skupi, 7/10 u vrh glave, ali nisu oni vise bend koji moze da me iznenadi...

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 5 years later...