Posted May 21, 200817 yr comment_1673579 Da li je neko igrao ovu fenomenalnu igru? Igra koja po mnogim aspektima tuce famozne Heroje a i nadmasuje Odlican AI protivnika,gomila raznolikih jedinica,odlicna prica i sto je najvaznije sjajne mape i kampanja Najlpesi momenat igre je po meni odbrana/opsada grada-sve zavisi od vase ogranizacije i ako dobro iskalkulistete mozete i da ako sto znacajno brojcano slabiji potucete napadaca do nogu ili osvojite grad sto sa Herojima nije slucaj a slcina je i kada vodite bitku na otvorenom polju Igra je dozivela i da ga tako nazovem nastavak Shadow Magic koji je ostavio jos bolji utisak uvdoeci nekoliko novih rasa i jos bolji scenario(najinteresantiji su bili nomadi kojima su sve jedinice bile mounted tj jahace i koji su imali opciju da grad presele na drugo mesto ) Well then?
May 21, 200817 yr comment_1673664 Fenomenalna igra. Najjace mi je bilo kada igram sa samo Halflinzima i napravim par punih armija njihovih najjacih jedinica. Ne mogu samo da se setim kako se zovu. X)
May 22, 200817 yr comment_1673796 Meni se svidja kako utices na zemljiste.Moj pejzaz je licio na popriste nuklearnog rata A dobro je bilo kad sam usao u elfsku teritoriju a ono cvece,drvece,vodopadi a za mojim herojem ide trag unistenja Problem je samo sto je matora igrica Bice nastavak ako bog da
May 22, 200817 yr comment_1673884 Eagle rider bese a imaju i one Sheriffs Ma jok. Mislio sam na Leprechauns. Najjaci trip kada se oni onako mali i retardirani cepaju sa gomilom orka koji ne mogu ni da ih pogode. @ Belegurth: Sto bi bio problem sto je igrica starija? Starije igrice su zakon.
May 22, 200817 yr comment_1674005 Ne kad se gledaju na TFT monitorima veće dijagonale Odličan je AoW, mada mi se nije toliko svideo turn-based sistem razgradnje grada kao u Civilizaciji, ali šta je tu je...
May 22, 200817 yr comment_1674128 Civilizacija je zakon bre! Pikam je vec 15 godina i jos mi nije dosadila.
May 22, 200817 yr comment_1674140 Svakako, ali kad igram poteznu Heroes-like strategiju, onda oću da igram nju a ne Civilizaciju
May 22, 200817 yr comment_1674163 Pa dobro meni AoW dodje Civilizacija u fanasy okruzenju (de ces bolju kombinaciju ). Nesto kao matori Master of Magic.
May 23, 200817 yr comment_1674466 Od Civ serijala ja igram samo Alpha Centauri Vidi se da Sid nije radio na njoj, fala bogu. Da se vratim na topic: Nerviralo me je da kad igram na velikim mapama treba pola sata da vojska predje od tebe do neprijatelja.Stoga sacekam da se razvijem pa kad krenu cepelini hehe A i nista ne fali sto je matora igra jer ima dobar gameplay, nego zbog matore grafike.Mada magije izgledaju lepo