Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 64
  • Views 10.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kakav ocajan kraj serije.Pa jebote,zar su ovu poslednju sezonu morali ovako osakatiti?Katastrofa.Bila super serija,nijedna sezona nije losa,kako su jebeno mogli ovako upropastiti kraj?Kompletna posled

• ne valja ni pretposlednja (a ni treca ako cemo bas), sve otkako je naglasak sa naucne fantastike prebacen na ljubavnu dramu.

• МегафаН
    МегафаН

Isti lik je radio Master of puppets i St.Anger pa nisu isti (meni je master bolji) 

comment_2267834

Cool je serija, samo me nervira to sto prave istu gresku kao i The X Files, malo glavna prica, malo epizode koje nemaju nikakve veze sa tim, i sve je ispresecano. I za Dosijee sam misljenja da je trebalo ili vanzemaljci i vladina zavera ili zasebna prica u svakoj epizodi/resavanje slucajeva. Ovako ako se otkaze serija, ispascemo magarci (kao i previse puta kada se zagledas u nesto, a onda otkazu u sred serije).

To sa Charliem, citao sam negde da je epizoda snimljena tokom prve sezone, i posle su tek tako odlucili da je prikazu bez ikakvog upozorenja da to u stvari nije nova epizoda, i potez je stvarno idiotski. Moglo je i bez te epizode komotno, ili bar da su je objavili kao bonus na DVDu prve sezone, ovako sam frku napravila.

Sve u svemu, dobro je, i znatno prijatnije za gledanje od recimo Warehouse 13 :ph34r:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
comment_2612322

Kakav ocajan kraj serije.Pa jebote,zar su ovu poslednju sezonu morali ovako osakatiti?Katastrofa.Bila super serija,nijedna sezona nije losa,kako su jebeno mogli ovako upropastiti kraj?Kompletna poslednja sezona kurcu ne valja.Zbrzano,lose,dosadno.Bukvalno kao da ih je neko naterao da snime ovu sezonu,i da su to odradili samo da skinu sa kurca.Totalno razocarenje.