January 19, 200322 yr Author comment_143110 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i metal :ne: :ne: :ne: :ne: poslušaj ti ove bendove: - Pitchshifter (album "PSI") - Paradise Lost (album "Symbol of life") - Violent Work Of Art (idi na www.mp3.com/violent_work_of_art i naći ćeš puno pjesama za download) - poslušaj sve remix albume Fear Factoryja a: a: a: a: Fear is The Mindkiller, Remanufacture
January 19, 200322 yr comment_143116 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i metal :ne: :ne: :ne: :ne: poslušaj ti ove bendove: - Pitchshifter (album "PSI") - Paradise Lost (album "Symbol of life") - Violent Work Of Art (idi na www.mp3.com/violent_work_of_art i naći ćeš puno pjesama za download) - poslušaj sve remix albume Fear Factoryja a: a: a: a: Fear is The Mindkiller, Remanufacture a: a: a: a: a: E bas sam poskidao nekih 7,8 pesama Violent Work of Art...i mnogo dobro zvuce... Jedino nisam poslusao ovaj Paradise Lost :ne:
January 20, 200322 yr comment_143485 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i metal :ne: :ne: :ne: :ne: poslušaj ti ove bendove: - Pitchshifter (album "PSI") - Paradise Lost (album "Symbol of life") - Violent Work Of Art (idi na www.mp3.com/violent_work_of_art i naći ćeš puno pjesama za download) - poslušaj sve remix albume Fear Factoryja a: a: a: a: Fear is The Mindkiller, Remanufacture Paradise lost sam slusao kao i fear factory remixe stavise imam ih na cdu
January 20, 200322 yr comment_143515 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i metal :ne: :ne: :ne: :ne: poslušaj ti ove bendove: - Pitchshifter (album "PSI") - Paradise Lost (album "Symbol of life") - Violent Work Of Art (idi na www.mp3.com/violent_work_of_art i naći ćeš puno pjesama za download) - poslušaj sve remix albume Fear Factoryja a: a: a: a: Fear is The Mindkiller, Remanufacture Mogao si jos da dodas Spineshank, a u neku ruku i Rammstein...
January 20, 200322 yr comment_143529 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i metal a da se moze slusat napravili su odlicnu kombinaciju Po meni oni i jesu napravili najbolju kombinaciju a drugi na listi su FF
January 28, 200322 yr Author comment_146637 Po meni oni i jesu napravili najbolju kombinaciju a drugi na listi su FF niko nikad ispred FF! a: a: a:
January 29, 200322 yr comment_147363 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i rep a da se moze slusat napravili su vraski dobar tehnorep
January 29, 200322 yr comment_147398 I Machine i Wysconsin Death Trip su dobri.U masi new wave-a koji se pojavio skoro oni su jedni od retkih koje pored Slipknota cenim.(SOAD i Korn ne racunam u new wave.)
January 30, 200322 yr comment_147424 Meni se uopste Ne svidja !!!!!!!!! Po meni je bolji Machine head! 8)
January 30, 200322 yr comment_147602 Meni se uopste Ne svidja !!!!!!!!!Po meni je bolji Machine head! 8) Ovo cu reci po hiljaditi put!!! MACHINE HEAD NIJE NEW WAVE METAL!!!!!!!!
January 30, 200322 yr Author comment_147607 Ovo cu reci po hiljaditi put!!! MACHINE HEAD NIJE NEW WAVE METAL!!!!!!!! dijelom si u pravu, ali i nisi prvi album machineheada nije new wave drugi album je dao temelje nu-metalu treci je experimentalni/rapcore/crossover metal a cetvrti je nu-metal najgore vrste (gori i od limp biskvita)
February 7, 200322 yr comment_151976 Po meni oni i jesu napravili najbolju kombinaciju a drugi na listi su FF niko nikad ispred FF! a: a: a: a: a: a: Spineshank je drugi, a Static-X na trecem mestu(bar meni)
March 17, 200322 yr comment_175712 Po meni oni i jesu napravili najbolju kombinaciju a drugi na listi su FF niko nikad ispred FF! a: a: a: 1.Static-x 2.Static-x 3.FF
March 18, 200322 yr comment_176053 ...Evo moje prve tri tackice na New Wave-u 8) Inace: 1.Fear Factory 2.Spineshank 3.Static-X
May 24, 200322 yr comment_211914 Static-X su QL!!! Ali pevac je smesan sa onom frizurom i bradom... iz daljine mi izgleda kao neki pop!
May 24, 200322 yr comment_211964 :roll: Bas je dobro bar se razlikuje od ostalih inace uskoro novi album Static-X 8O
May 25, 200322 yr comment_212444 Ma OK je brate, samo kazem.. Jesi li cuo onu totalno electro pesmu 'So Real'? QL je!
June 28, 200322 yr comment_229234 Jeste li vi znali da je otisao stari bubnjar static-xa kako li se ono zove ken jay ili tako nesto. :? :? :?
June 29, 200322 yr comment_229606 Kako bre ken jay otisao uh... 8O 8O 8O :x :x :x Ako cemo iskreno on pojma nema o bubnjevima, lik je skroz los, cak im je za njihov album machine, bubanj dionice pravio joey iz slipknota. Vjerovatno su ga oni i najurili zbog toga . Tako da mi je drago sto je otisao, nadam se da ce iduci bubnjar biti bar 10 puta bolji.
June 29, 200322 yr comment_229660 Eh sad sudeci po tvojim prethodnim smajlijima tipa: :? :? :? , nije ti bilo drago, ali sad nema veze
June 30, 200322 yr comment_229851 Ja koliko znam to je smajli zbunjenosti, ili takodje sluzi umjesto znaka upitnik (odnosno otkud sad to odjednom da vise nije clan Static-xa) da mi je zao sto je otisao stavio bih jedan od ovih smajlija :ne: Tako da stvarno ne vidim kako si mogao iz mog posta da zakljucis da mi je krivo sto je otisao. :? :? :? Ali sad nema veze.