February 11, 200916 yr comment_1866003 -.-' Jel neko upoznat kako ce prodavat...? Pare u kovertu i na adresu, a meni poslije stigne cd( standardno) ili imaju neki necro grim inovativni nacin ?
February 11, 200916 yr comment_1866433 fakat A kad izadju poslace ti preko poste - nije bed. A i meni je ZE usput kad se vracam vlakom iz ZG u SA pa mognem pokupit od njih i dobacim ti. Al prvo da zapravo i snime taj album :-)
February 11, 200916 yr comment_1866649 Mah dobro, nisu jedini bend...mislim jos nesto narucit od drugih...al eto da znam. Btw. mozhe ovo ako ti je usput
September 2, 200915 yr comment_2043478 Nova pjesma online!!! Pentagram! Deathcore (i mdm) lektira za svakoga! Pjesma je u demo verziji, kucna produkcija, ali originalno i odlicno! Vrh! Ne zelim otkrivat nista, sami odite i poslusajte! http://www.myspace.com/insidemycasket Insajd maj blek delaja mrdr kesket Edited September 2, 200915 yr by *Nameless*
September 7, 200915 yr comment_2046726 http://www.myspace.com/insidemycasket Nova stvar Abaddon (A Place of Destruction) postavljena!!! Gro prejebenih rifova, pjesma odlicna!
September 11, 200915 yr comment_2049853 Konacno! Napravljen je i prvi ofišl spot (u biti je sastavljen iz kadrova sa svirki - opijanja - partijanja - zajebancije ekipe, nije nikakav gigavisokobudžetni proizvod). Ugl. snimci sa svirki, proba i partijanja.. Masa nas se pojavljuje u spotu i otprilike je prikaz ekipe, zajebancije i zivota u Zagrebu, a usput je ovo i meni jedna od najboljih pjesama IMC-a :-) I par rijeci o spotu: "ništa ovo nebi bilo moguće bez svih prijatelja od onih koji su pomoglistvaranju videa mjuze pa do onih sa ispijanja piva u MDu i xxxlokacijama od Osijeka Labina NOVSKE Varaždina ZG-a MDaa SlovenijeRock_AM_Ringe Raja, Woodstocka itd.. tnx svima!! IMC nie bend, INSAD nije pjesma.. to je sve jedna ekipa i dobra zajebancija! živili" Edited September 11, 200915 yr by *Nameless*