Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.5k
  • Views 409.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_704493
To malo podseca na Chestera iz linkin parka icon_redface.gif

erhm....to bi vec bilo malo preterano....chester ume da peva clean...a sto se urlanja tice ne moze da prismrdi corey-u....kresti ko silovana veverica.... icon_rolleyes.gif

comment_704499
erhm....to bi vec bilo malo preterano....chester ume da peva clean...a sto se urlanja tice ne moze da prismrdi corey-u....kresti ko silovana veverica.... rolleyes.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne bi zeleo da te cuje moja drugarica... icon_mrgreen.gif

Ja sam prestala da slusam linkin...jedva da pustim 3 njihove pesme za 1 mesec. icon_rolleyes.gif

comment_704505

icon_smile.gif preslatko...

Pa, kad su nam potpisivali autograme skidali su maske... ON se nije pojavio jelte, ali je zato bio Joey (drolllll), James, Paul i Mick... skroz onako izmozdeni srecice, i bas su bili kul... hteli su i da pricaju sa nama (citaj: razularenom masom) i pili su rakiju, ja bih rekla i...

OCU OPET!!! icon_cry.gif

comment_704507
icon_smile.gif preslatko...

Pa, kad su nam potpisivali autograme skidali su maske... ON se nije pojavio jelte, ali je zato bio Joey (drolllll), James, Paul i Mick... skroz onako izmozdeni srecice, i bas su bili kul... hteli su i da pricaju sa nama (citaj: razularenom masom) i pili su rakiju, ja bih rekla i...

OCU OPET!!! icon_cry.gif

a gde je to bilo? U tvom snu? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_705211

QUOTE (Atiaran @ 18. 2. 2005, 20:21)

preslatko...

OCU OPET!!!

a gde je to bilo? U tvom snu?

wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Ne... na koncertu u Budimpesti 11. (ili je to bilo 12.) juna prosle godine i bilo je BESPLATNO, platila sam samo prevoz... i Hatebreed je bila predgrupa...

sad crkni od muke

comment_705237
Kad sam cuo kako zvuci Corey-ev growl na vol3 mislio sam (nadao sam se) da je mozda s razlogom onakav kakav je iako mi na nekim lajvovima sa tog albuma nije delovalo tako, ali kad sam cuo live disasterpieces definitivno sam shvatio da nesto nije uredu sa njegovim glasom... covek jednostavno nemoze vise nista da izvuce kako treba, dok mu clean delovi idu relativno lakse.... bas me interesuje sta mu se to desilo sa glasom?!?!?!

Ja sam chuo da on vec odavno muchi muku sa polipima na glasnim zhicama... icon_rockdevil.gif