Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.5k
  • Views 409.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_705745

Ne... na koncertu u Budimpesti 11. (ili je to bilo 12.) juna prosle godine

bilo je 13-og icon_wink.gif

Bili smo zajedno. Doduse, samo na Slipknotu, posto sam ja prespavao Hatebread... icon_redface.gif

by the way, odlican izbor za potpis (crvena slova ispod svakog post-a). To je i meni jedan od omiljenih Maynard-ovih tekstova...narocito taj deo, kao i onaj posle njega (sam kraj)...

comment_705757

eeee...saznah od ortaka....e sad cula sam da je predgrupa Mudvayne ali to jos nije sigurno....

Ja bih naravno voleo da je to istina, ali imam tako malo razloga da verujem u takvu informaciju....sorry, nije da sumljam specijalno u tebe vec sam do sada cuo stvarno milion prica ko bi sve trebalo da dodje kod nas da sam poceo da sumljam u svaku informaciju tog tipa...

to sto se spominje i mudvayne mi jos vise sumlje stvara....

inace, ja mislim da je exit odlicno mesto da se dovede slipknot kod nas...

comment_705913

Joj, sto bi to bilo kul... ali cisto sumnjam da ce doci do tako neceg, mislim, daj, Slipknot... pa sa jos Mudvayneom... a jeeste...

by the way, odlican izbor za potpis (crvena slova ispod svakog post-a). To je i meni jedan od omiljenih Maynard-ovih tekstova...narocito taj deo, kao i onaj posle njega (sam kraj)...

icon_biggrin.gif hvala! Mislila sam da udzudzim i Thomas od APC tu negde, al daj da ne preterujem...

Bili smo zajedno. Doduse, samo na Slipknotu, posto sam ja prespavao Hatebread...

Hatebreed. A kaj si ti?

comment_706829
Vermillion je odlicna stvar...mozda nije stari Slipknot fazon ...

Zapravo, koliko sam provalio na osnovu ovo malo Vol 3 sto sam cuo, to mu dodje skoro korak ka MFKR stilu. Ili nekim elementima istog.

comment_706836
icon_smile.gificon_smile.gif hahaha vazi...

ovako kad cujes dolazi Slipknot kao mozda i poverujes....

ali Mudvayne predgrupa-- e tu shvatis da je ta laz delo nekoga ko nema veze s vezom mhihi.gif

zato i kazem za Mudvayne da je to verovatno zbun tog istog ortaka (koji ne slusa metal)...ali dobro, necu da budem pesimista...doci ce oni nadam se icon_da.gif

comment_706926

lazu, naravno.

prosle godine je apocalyptica najava stajala na exit sajtu i mesec ipo od datuma kad su likovi na svome sajtu objavili da isti datum sviraju negde drugde.

da se razumemo, ja bih bio do jaja srecan da otkazu i ove godine, u suprotnom cu morati da ljubim debele ribe u prasini za vreme njihove svirke.

poz