Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2573380

Mislim da je potrebno samo neko da poprica sa njom, ako ni tada ne shvati u cemu je rec, onda ban. Ali da gledam kako crvi uzivaju u ovakim dogadjajima mi je bedno veoma.

Onda je banujte odma. Ali ja mislim da nije fejk, imate li neki dokaz?

Edited by Lunar

comment_2573382

Ala si udario po mizantropiji noćas. :haha: Preteruješ, kažem ti da je fejk (99% sam siguran), tako da je zapravo smešnije što se ljudi primaju, nego što je bedno (kako ti kažeš). Pusti ljude da završe, onda pobrišemo sve i upozorimo.

Edited by Lou

comment_2573387

Jedino sto ja mogu da kazem, a da ide u tom pravcu da je fejk je u to sto mi je cudno da takva devojka ima tako ogromno znanje o Star Treku. Ali ko bi se tolko cimao oko fejka, da pise brda i brda postova i da ostavlja necije slike.... ako je fejk stvarno ima retardiranih ljudi.

comment_2573407

Ja mozda nisam insigthful kao vi, i nemam taj nivo dedukcije. Ali svi ti fejkovi su kad tad postali ocigledni, ali ova Mona je nekako veoma uigrana da bude fejk. Ne pada mi na pamet cije to moze biti.

comment_2573464

Ma i dalje sam ubedjena da je Mona fejk. U njemu ova riba igra, a ruka od jednog dugokosog frajera je u cosku snimka. Kontam da je on taj koji pise na njeno ime, i ko bi ga znao mozda oboje troluju i zajebavaju se samo tako :haha:

Ja ih ne bih banovala zabavni su mi, toliko truda su ulozili da bi stvorili "uverljiv" nalog :haha:

comment_2573569

Да променимо мало тему. Јавио ми се човек преко поруке, каже да може да се затвори ова његова тема.

http://www.yumetal.net/forum/topic/60094-distribucija-diskova-majica-ploca-i-ostalih-gadosti-radosti/

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.