Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2577111

Mene interesuje ko je to uradio, sto se same teme tice, i neka je obrisana. Nisam ja zapeo uopste samo sam jednom pitao i dao svoju predpostavku ko je. Za ostale stvari sam samo dao svoj argument zasto ne bi ja to uradio, tako jest da nisam ja taj koji je obrisao temu, i tada je nastao haos, koji su stvorili clanovi i ostali modovi i gde sam na kraju ja isapo taj koji tuguje za temom.

Edited by Lunar

• Replies 1.6k
  • Views 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2577118

Mozda tema nije ni obrisana, mozda je samo pala u zaborav na nekoj 5, 6 strani. Sad cu da proverim, posto search nije najsjajniji.

Edited by Lunar

comment_2578000

Екипа са спорта се узјогунила. Мисле да им 10000+ постова и 10 година присутности на форуму даје за право да га модеришу како желе. Искрено, неке ствари и мени сметају, али их заобилазим и не обраћам пажњу на њих (углавном).

comment_2578024

Ja sam jednom rekao, da mnogo mnogo mnogo popuste Kuruzu(pogotovo Zen) i da ce vam se to negativno odraziti kad tad. I evo ga taj trenutak. Lik prica bez ikakvog razuma i realosti, samo udara glavom od zid. Tesko da ce moci recima neko da ga urazumi.

Banujte ga i zavrsite sa time.

Edited by Lunar

comment_2578032

Лунаре, што да га банујемо? Није ово совјетска Русија, па да одговара свако ко каже реч против начина на који се води форум. Поента је да се нађе компромис и да сви буду задовољни.

comment_2578033

Sa ovakvim ljudima, nema prica i trazenja zajednickog jezika.

Postoji negde u pravilniku ko spamuje tu temu, da dobija ban na 24h. Eto ja samo dajem primer.

Oni su ko deca, mora mala kazna, pre nego sto nauce sta je dobro a sta lose.

Edited by Lunar

comment_2578034

Nema kompromisa. Bice onako kako ja kazem.

No, zelim da cujem sta je njihov problem, ali problem ne postoji. Imali su vremena da iznesu konstruktivne predloge, vreme je isteklo.

Dobili su svoj ljubljeni sport ranfom na koji mi "dosadni" ne idemo, i necu da ih vidim van toga.

comment_2578036

Kako ja vidim modovi su se tek sada aktivirali, 3-4 stranice u nazad je bilo samo besumucno pljuvanje od strane clanova.

Zen sta planiras da uradis?

Edited by Lunar

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.