Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2653485

Када смо већ код тог подфорума, Мајко, стави некога од нас активних да га води. Тамо су Астралис, Бал и Змај, а они или не долазе, или се појаве веома ретко.

comment_2655475

Jel moze, jedna preporuka.

Ja od ponedeljka, ili utorka ili najkasnije srede ću biti u procesu rada za prijemni i posle toga, shvatam da tih nedelja dok traje prijemni teško da ću moći redovno da svraćam na forum. Nažalost i Lu je isto to rekao, tako da forum ostaje bez dva kerbera i aktivna moderatora. Postoji dosta tema na forumu, gde njihovi modovi jednostavno nisu aktivni ili ih zabole za to. Dobar primer za to je dosta tema koje ceka approve. Naravno zato i postoje kerberi da ciste forum, i rade funkcije modova koji nisu aktivni. I ja i Lu smo dosta aktivni u tome, ali treci kerber nista ne radi vec par meseci. Tako jest Trenje. Moja preporuka je da se trenje skine sa svoje pozicije, i nekom aktivnijem clanu dodeli titula Kerbera. Posto je stvarno potrebno tri komada, pogotovo u ovakivim situacijama.

I nije samo to, porpilicno imamo ogroman broj moderatora, a svega par aktivnih. Bilo bi stvarno okej da se odradi reforma toga, i dosta ljudi skine sa svojih pozicija i neki unaprede, a neki novi clanovi postanu modovi. Ima dosta ljudi koji su to zasluzili. Jedan od njih je definitivno Voivod za domacu scenu i jos par stvari. Voleo bih time da se pozabavim ovih dana, dok sam još free i kasnije svi modovi da izglasamo i odradimo ovo. Sta kazete?

Edited by Lunar

comment_2655572

Jbt. niko se ne javlja...

Od aktivnijih moderatora tu su ja, lu, jare i talvi. Tu negde dodje i Gojko samo slabije.... Svi ostali su stvarno mrka kapa. Sto bi po nekoj logici ili Talvi ili Jare trebali da postanu Kerber. Mozda Jare full fledged mod, a Talvi kerber ili nesto. Voleo bi jos ljudi da se javi povodom ovoga, i da kazu svoje misljenje. Ljudi misle da ima veliki broj modova, ali zapravo to je to nas 5 zapravo. Sto generalno nije ni lose, samo uz drugaciju preorganizaciju. Npr. da im se da veca sloboda... npr. Jare i Talvi da imaju sve metal pod forume pod svojim nadzorom.

Sto se tice kandidata za nove modove. Definitivno voivod tu treba da uskoci oko domace scene, domaca rock scena, ostala ne metal muzika i koncerti i sve ostale takve teme sa slabom posecenoscu na koje samo on ide.. Lik je veoma aktivan tu, i bas se cima oko toga, a skroz je okej. Mozemo celu Ne-metal muziku da mu damo, i da kazemo da mora da se cima oko toga, a i nije ni tesko posto se tu stvarno retko postuje, a jos manje ima problema.

Tako bi pokrili ceo metal i ne-metal podforum.

Secondly off. Kultura umetnost i mediji su moje carstvo tu se ja najvise cimam. Sport je Jare jel da? Mogao bi neki mini mod za nauku i racunare, neko ko i ne mora biti tolko aktivan, samo da se pojavi tri put tokom nedelje na forumu. Ala shinigami ili Stole, neko ko stvarno prati to posto mene licno ne interesuje, a vidim da sada Sreta, tri musketara i ostali se bas svadjaju tu, skoro pa postaje mesto kao RMF, ali u daleko manjim stopama. Ja sam Deretića prebacio sa Nauke na Sve i svasta, da bi mogli to lakse da kontrolisemo. Mada ovaj mini mod je krajnje optimalan, mozda u krajnjoj liniji nije ni potreban.

Za koncerte su cool da budu moderisani od strane metal moderatora.

Tako da nam ostaje, jos samo podforum Srodne teme. http://www.yumetal.n...36-srodne-teme/ . RMF je Gojkov, ali je uvek zariste, ne znam da li ima neko ko prati onu temu za muzicare, ali je potreban neko odgovoran za Berzu ko će da odobrava, moderiše i briše teme. Ceo podforum Fantazija moze da se ugasi, kao sto je ugasena snaga reci, to je moj plan i samo prvih deset tema na spisku da se prebaci u kulturu umetnost i medije.

So moja ideja. Jare postaje crven. Talvi Kerber. Voivod novi mod + dva nova mini moda, mozda da im se da to zeleno sto je Jare nosio. Sve ostale koje nisam nabrojao da im se skine crveni staz. Ako se nekad vrate aktivno na forum, moze slobodno da im se vrati njihov status.

Sve u svemu mozda preterujem, ali ponovo videcemo od sledece nedelje...

Edited by Lunar

comment_2655729

Što se tiče BTŽ teme, meni se ta tema učitava jednako sporo kao i svaka druga kada server/softver zajebava, nemam nikakve razlike. I Humor ima pregršt strana, pa se niko ne žali na to.

Što se tiče pozicija moderatora, ja sam odavno mišljenja da stvari treba da se malo obnove, ali nekako još uvek sebe smatram novim ovde, tako da, koliko god posla obavljao, nije prikladno da se javljam. :haha: Budući da se sada poteglo pitanje:

Astralisa nema već dve godine, ako se ne varam.

Nisam siguran u aktivnost SerbZmaja, pošto ne viđam mnogo njegovih postova, tako da ne znam koliko je aktivan u sređivanju svojih delova foruma, to Zen može da vidi. Da ne grešim dušu. :D

Trenje je, koliko sam shvatio, tu, samo ne učestvuje mnogo u diskusijama, ima ga na Sportu. Ispravite me ako grešim.

Ko bi mogao da bude novi moderator, ne znam. Možda Voivod na Domaću scenu, kao što se predložili, on se baš cima oko svega toga i prati bendove, kači informacije. Ne znam kolika bi realno bila potreba za njim na Koncertima, već nas ima dovoljno. I onako vazda premeštam njegove teme sa Koncerata na Svirke, neka prvo nauči to gde ide. :mhihi:

Lunare, ovo za neodobrene teme nema veze sa pameću, sada se odobravaju brže nego ikada. Redovno odobravam teme na apsolutno svim podforumima (kada su otvorene kako treba, je li), Berza je tako i malo ubrzana, pošto MetalMan nekada nije tu po nedelju dana.

Za Nauku može Stolet, definitivno, uvek je tu da upadne kada se vodi dobra priča. Pravi naučni um, to nam je potrebno tamo. Za Računare Šinigami, slažem se sa Lunarovim predlogom.

Talvija za Kerbera, podržavam.

Moje prisustvo će, ipak, biti manje-više redovno, završio sam sa predavanjima i nekim obavezama koje su visile nad glavom.

Edited by Lou

comment_2655791

Od aktivnijih moderatora tu su ja, lu, jare i talvi. Tu negde dodje i Gojko samo slabije.... Svi ostali su stvarno mrka kapa.

Što smo mrka kapa? To što ne učestvujemo u spamerskim temama? Ja sam redovno na forumu, samo što ne pišem puno, i iskreno ne pratim ogromnu većinu tema na S&S jer stvarno nemam živaca za to. Na sportu pratim par tema ali ne pišem zbog raznih indijanaca koji tamo vode glavnu reč.

Što se tiče Voivoda apsolutno podržavam predlog da on bude moderator, poznajem ga odavno i mislim da bi bio odličan izbor, naravno ako je voljan za to... Takođe, mislim da bi i Shinigami bio dobar izbor za računare, mada ako je potrebno tu bih mogao i ja da uletim jer pratim redovno taj podforum i to mi je struka, ali tamo ne verujem da ima nešto mnogo posla.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.