Posted October 10, 200915 yr comment_2069348 Mislim da nema ove teme, inace u pitanju je Svedski bend osnovan 2000 godine, imaju jedan album iz 2008 Shrouded Divine, i par demoa. Album izdali za Pulverised Records. Sa metal archives sajta preuzet opis benda: Gothic Metal (early), Progressive Melodic Death Metal (later) mada ja stvarno ne mogu da opisem... mozda im je mesto ovde mozda medju death metal temama ali... Preporucio bih ljubiteljima bendova: Opeth, Swallow the Sun, November's Doom, Slumber... Evo par linkova: My space Metal Archives Rapid Share Shrouded Divine 2008
November 2, 200915 yr Author comment_2085484 Ovo su neki live snimci koje sam nasao. Inace bend je zavrsio snimanje drugog albuma i trenutno su u fazi miksa, verovatno pocetkom godine moze da se ocekuje album. Prvi album na vinilu izlazi 30.11.2009.
January 26, 201114 yr comment_2293467 Shrouded Divine je odlican! Non-stop motam onu The Black Lodge, mnogo dobra stvar. Edited January 26, 201114 yr by Multi_player
August 24, 20196 yr comment_3021343 Evo da izvučem ovu temu iz gliba prošlosti. Ovaj odlični bend je spremio peti album "Garden of storms", koji najavljuje vrlo dobra stvar: Inače, meni je omiljen album od njih The Weight of Oceans, bolno potcenjen kao i sam bend.
December 4, 20195 yr comment_3027685 Odličan je i novi album. Nemam pojma zašto ovo niko ne sluša. Meni zvuče kao modernija, malo više "post" verzija Barren Earth.
January 11, 20223 yr comment_3067416 gle ima tema, elem ovi su se baš naslušali Blackwater Parka pred novi album izgleda
5 hours ago5 hr comment_3117988 Baš baš dobar novi album. Ta neka Opeth / Barren Earth / Disillusion / In Vain priča urađena kako treba, pesme su fluidne i super komponovane, ima raznih dešavanja ali sve je lepo uklopljeno, nije neko besno tehnikalisanje već baš elegancija i melanholija. Jako prijatno iznenađenje jer sam prethodnih nekoliko albuma ispratio samo ovlaš. Najbolja mi As long as the twilight stays ali super ploča celim tokom. Evo i spot koji je u nekom swallow the sun gasu.