Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1060972

Ех, да је само име, имају и песму истог назива. Немам појма о чему у њој певају, али неко надимање је сигурно. icon_confused.gif

Edited by RNA

• Replies 2k
  • Views 211.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa čovek je lepo pitao     I onda ti na to odgovaraš     i kad ti čovek stavi sliku ti odgovaraš:     I nakon toga ti i ovaj Drogarato govorite kako je tip failao a ti si taj koji je fail

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

pozdrav za grupu Nadimac i njihove fanove  

• Speed_Dead
    Speed_Dead

comment_1060975
pa jbga ne znam interesuju me kako su odsvirali Agent Orange???

Нешто се не сећам да су то одсвирали. Ако јесу, мора да је било тотално непрепознатљиво, а то тешко, пошто сам препознао неке много прљавије песме.

• Author
comment_1061012
Нешто се не сећам да су то одсвирали. Ако јесу, мора да је било тотално непрепознатљиво, а то тешко, пошто сам препознао неке много прљавије песме.

jbga ne znam ja kad sam bio zadnji put na probi zvucali su nikad bolje...jbga...sad.gif

• Author
comment_1061022
Ех, да је само име, имају и песму истог назива. Немам појма о чему у њој певају, али неко надимање је сигурно. icon_confused.gif

Nadimac je srpski demon koji ide po zenskim sumam i nadima...

comment_1061225
а оне ауторске би могле мало озбиљније да буду. Мислим, 'Крваве десни' и 'Змајево јајце'. Шта сте ви? Бомбардер на квадрат?

kakve to veze ima sa Bombarderom? icon_confused.gif Bombarder je za njih prdez u sumi laugh.gif

NadimaC ima svoj fazon ......Goku Rac,Rac,Rac,Rac,!!! wallbash.gif

• Author
comment_1061773
kakve to veze ima sa Bombarderom? icon_confused.gif Bombarder je za njih prdez u sumi laugh.gif

NadimaC ima svoj fazon ......Goku Rac,Rac,Rac,Rac,!!! wallbash.gif

bombarder je za njih prdez u sumi???ahhahaha...znaci nadimaci su bolji od bombardera...hahahaha:)

comment_1069080

Извини, ја само износим своје мишљење. Ако неког увредих, опростите.

А мислим да уопште немам чега да се стидим што се мог бенда тиче. Управо напротив, врло сам поносан.

comment_1069474
Mislio je na ovog pedera Maiden_Hell

zrelo nema shta.

@zmyche - stvarno nikog ne bih da vredjam ali ne znam kako da preformulishem to a da ne bude uvreda..meni se nikad nije svidjalo kako sviraju i bolje je da kazem ono shto stvarno mislim nego da ih "tapshem po ramenu" i govorim kako su super.

@warrior of ice - lupash gluposti bez ikakvih osnova. uvek sam spreman da istrpim kritiq svog benda i chujem mishljenja drugih a i sam mogu da procenim kad sviram dobro a kada ne.

comment_1069695

Bla bla bla jari jari jari..

kome se ne svidja sta koj kurac uopste mora da postuje ovde?? Jednostavno zaobidjite nadimace ako vam se ne svidjaju, i ne koristite svaku mogucu otvorenu stavku o njima na forumu da serete o njima.

Ok, ne svidja se nekima, neki ih obozavaju, pa to je sasvim logicno, ali dokle cete da serete...

Warrior Of Ice - icon_smile.gif

Opusteno brate, ja nisam ni na cijoj strani, samo mi ne ide u glavu to - cim se negde spomene NadimaC na bilo kom forumu,u bilo kom postu eto nekog iz Agressive Silence i slicnih bendova da napljuvavaju i seru o tome kako su Nadimaci losi. Pa nek su..i tacka!

poz pozz...

p.s. nista licno nikom, izjasnjavam ono sto jeste.

comment_1070153
ma niko nije tebe pominjao druze.

Ti si jos i najkompetentniji da sudis o svemu. pivopije.gif

ОК, само немојте толико гадно да се прозивате. Једноставно има људи којима се овај бенд не свиђа и износе своје ставове о томе, а не видим да је ико поменуо бенд увредљивим тоном.

Иако ми се бенд не свиђа претерано, како ствари сада стоје, апсолутно подржавам момке да истрају и, ако је могуће, постану бољи, јер оваквих бендова немамо, бар не много, и увек нам треба свежа крв.

comment_1070695

Ja bih dodao da likovi iz Agressiva apsolutno nisu kompetentni da nekog poseravaju (iako ni ja bash ne gotivim Nadimach) jer su oni samo losa kopija ne bash sjajnog Underdeath-a. mislim chak ni Metaliku ne skidaju kako treba, chak ispod proseka. Nikakva prozivka, samo moje vidjenje stanja.

Sto se Nadimacha tice, najvaznije je da se oni zabavljaju ludo, posto je to ocito svrha ovog benda. Da su veliki zajebanti, jesu. icon_da.gif

comment_1073424

Ja bih dodao da likovi iz Agressiva apsolutno nisu kompetentni da nekog poseravaju (iako ni ja bash ne gotivim Nadimach) jer su oni samo losa kopija ne bash sjajnog Underdeath-a.

brateeee, zbog ovoga ces goreti u paklu no.gif

Edited by Kali Yuga

comment_1074074
brateeee, zbog ovoga ces goreti u paklu no.gif

Pazi, necu da se svadjam sa sa tobom, ja samo ne volim da slusam Underdeath, mislim da su kopjia Metalike, i to je to, a pogotovo za Agressive....ukusi su razliciti...itd...blabla