Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2k
  • Views 211.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa čovek je lepo pitao     I onda ti na to odgovaraš     i kad ti čovek stavi sliku ti odgovaraš:     I nakon toga ti i ovaj Drogarato govorite kako je tip failao a ti si taj koji je fail

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

pozdrav za grupu Nadimac i njihove fanove  

• Speed_Dead
    Speed_Dead

comment_2074866

NadimaC i drugarski bend Pollution ce zajedno krenuti na neku vrstu turneje u svrsi promocije albuma.

vec zakazani certovi su u Novom sadu, Pazovi, i Rumi, u planu su Smederevo, leskovac, Nis, Sombor itd...

6.11.2009 - House Caffe,St. Pazova ULAZ BESPLATAN!!

NADIMAC

POLLUTION

TOXIC TRACE

FATALITY

comment_2075929

preslusao sam valjano album i mogu reci da je odlican.mala zamerka ide na stampu na disku gde spisak pesama nije pod tacnim brojevima i sa strane sto pise drzauni neprijatelj broj ket ali sve ostalo je stvarno odlicno.brz thrash kec sa crossover primesama.stare pesme su dobro odradjene jedino da nije duplak toliko brz u bog cuva bekriju(kad ide samo duplak) ali ovo ostalo sve za 10.kod ovih novih izdvoio bi odma trece oko i sad si sam tj to su mi favoriti.sve u svemu kod mene ce se ovaj album vrteti jos dugo,a ko voli nadimac i nije kupio ovaj album ja stvarno neznam sta ceka..

comment_2076219

preslusao sam valjano album i mogu reci da je odlican.mala zamerka ide na stampu na disku gde spisak pesama nije pod tacnim brojevima i sa strane sto pise drzauni neprijatelj broj ket ali sve ostalo je stvarno odlicno.brz thrash kec sa crossover primesama.stare pesme su dobro odradjene jedino da nije duplak toliko brz u bog cuva bekriju(kad ide samo duplak) ali ovo ostalo sve za 10.kod ovih novih izdvoio bi odma trece oko i sad si sam tj to su mi favoriti.sve u svemu kod mene ce se ovaj album vrteti jos dugo,a ko voli nadimac i nije kupio ovaj album ja stvarno neznam sta ceka..

fala, drago mi da ti se svidja,

jbg to za omot, istampali su kinezi odma ponovo tu stranicu al ne

bi da se vracam na carinu na mesto zlocina veruj mi ;)