1 hour ago1 hr comment_3118781 Ја сам имао вокмен и вуко га по бусевима док сам ишао у гимназију и који је обрнуо више касета него што имам косе на глави. Још га имам али је црко скроз. Највише сам пиздео кад купим касету у Феликсу или код СКЦа и трака дође до краја и исече ми задњу песму. Колико ме је то нервирало. А пар пута ми је дек изгужвао и смотао траку па онда откачињи онај најлон, намотавај поново, пеглају, исправљај... 'бем ти живот, кад се само сетим . Мада, упркос томе и даље чувам све касете које сам икада набавио. Укључујући и брдо касета из Explosive rec. . Штекао сам паре од ужине и од Ползовића поручивао снимање. Ееее, то су били дани . А сад музика на изволте. Report
1 hour ago1 hr comment_3118782 Ja sam imao stari kasetofon LG i sony vokmen, i kupovao sam kasete tad u paraćinu u limaksu mogli ste da kupite kasetu za 50 dinara, tako sam nabavio prvi Slayer, Alice Coopera, Alice In Chains, Mejdene A Real live One koji i danas volim da vrtim. Report