Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by Сале

 1. Е, одслушах га хах. Јебеш га, мени оно није дет метал. Ни прогресивни, ни регресивни, ни напредни, ни назадни... Никакав. Неки жанр јесте, ал дет метал није сигурно. Нити ће бити па макар и за 50 год. А и не свиђа ми се ич. Смарачки албум скроз.
 2. Зајебана расправа скроз Саћу пуштим тај фокус да чујем на шта личи. Нисам слуш`о то.
 3. Упркос тежњи и доброј вољи да бенд врати у период зенита креативности и популарности из 90-их година, ова песма не може ни да приђе том неком black hand inn доживљају. А судећи и по претходној песми коју је избацио пре метар дана, такав ће вероватно бити и цео албум.
 4. Сале

  Exodus

  Што се мене тиче нека ставе слику какву хоће. Докле год снимају добре албуме и музику (а снимају), омоти су ми потпуно небитни.
 5. Прве 2-3 песме су баш досадне па сам се баш плашио шта ће бити у наставку али после тога иду стварно ок ствари тако да је целокупан утисак сасвим солидан. Можда ми је за нијансу бољи од хируршког челика али тек на прво слушање. Искристалисаће се ствари после пар слушања.
 6. Јел тај абигор први принт? Колко си пара дао за то?
 7. Сале

  Exodus

  Ови шта год да сниме не могу да оману. Једино је назив албума по мени промашај. Чека се албум...
 8. Кога мрзи да скида албум...
 9. Ново у понуди dimmu borgir/old mans child - sons of satan gather for attack (digi) 1000 дин celtic frost - monotheist 1000 дин
 10. Коначно неке лепе вести. А ево и спота
 11. Сале

  Peste Noire

  Јес вала досадан. Тек после пар слушања се чује да је мало соц.
 12. Сале

  Peste Noire

  Овај албум има понајмање бм елемената у односу на оне раније али ни претходни албуми нису баш пуцали од неких блек метал мелодија. На прво слушање ми је занимљив. Обрнућу га још пар пута.
 13. Сале

  Peste Noire

  Па мени није толико лош, Додуше, није то оно што су радили раније али није баш ни кршина.Срање је мало то што је почео да репује и као рецитује мало у песмама. Али и даље има тај кпн шмек.
 14. Ја сам позер
×
×
 • Create New...