Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Сале

 1. Ново у понуди cancer-to the gory end 1600
 2. Јес хришћански бенд. А немам појма ко је ту свирао. Има на архивама вероватно ал нисам гледо.
 3. Прави господин човек.
 4. 2 ултимативно грдна омота. Овај Паја патак терминатор није ни толико лош колико је смешан
 5. DARK FUNERAL - “We Are The Apocalypse” tracklist & album cover revealed. 1. Nightfall [5:13] 2.Let The Devil In [4:40] 3.When Our Vengeance is Done [4:20] 4. Nosferatu [4:41] 5. When I’m Gone [5:46] 6. Beyond The Grave [5:08] 7.A Beast To Praise [4:49] 8. Leviathan [4:34] 9. We Are The Apocalypse [4:33] The artwork was created by Marcelo Vasco (Slayer, Testament, Kreator) The album is set to be released through @centurymediarecords on March 18, 2022, with a first single coming on January 7th!
 6. Сале

  BM noviteti

  Самонинг воршип само са муљавијом продукцијом а на моменте има и неких абигор елемената
 7. Па глас му је као и што је био. Не видим неку велику разлику. Јес да није ко од пре 20 год али јбг оматорило се.
 8. Ма све то стоји али они задњих 15 год снимају идентичне ствари. Али ИДЕНТИЧНЕ. Да су то добре песме па да човеку и буде драго кад избаце нешто ново али далеко је то од истине. Немогуће да не могу да смисле неки другачији риф од онога што већ знају. Нека и понове нешто слично са оних албума на почетку каријере или да мазну мазну неки риф од неког другог бенда али само нека нешто промене више за име Бога
 9. Какво ли би тек било да је лоше?? Елем, песма почиње релативно ок са добром брзином и рифовима али већ после тога упадају у рециклирано срање које понављају на х претходних албума. Мада звук јесте мало освежен од како је Мике окачио инструмент о клин.
 10. Сале

  BM noviteti

  Није лоше. Мало подсећа на all my sins
 11. Сале

  BM noviteti

  Овај бенд се само код нас зове смрт. Свуда остало је цмпт (cmpt)
 12. Морам да признам да ни на мене овај албум није оставио неки јак утисак. Свака им част на труду али равна линија од почетка до краја као и на албумима пре овог. Не знам да ли могу да скупим 5 песама са свих албума да ми се допадају. За мене је ово класичан Мардук за сиромашне.
 13. Ново у понуди grave digger-rheingold 1200
×
×
 • Create New...