Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Everything posted by Сале

 1. https://www.discogs.com/release/18678172-Seth-La-Morsure-Du-Christ Интересантан садржај паковања али ми је најзанимљивији онај део - Plastic bag filled with ashes of blasphemy Шта је то кој мој??? Вероватно је пепео неког кремираног некрштеног блекера?! Или евентуално пепео сагорелог тоалет папира којим су се ови из бенда брисали после клоње.
 2. Мени је толико јадан да га не би узо бадава да ми дају.
 3. Е свашта. Та реиздања уместо да буду по звуку боља с обзиром какву технику сад користе, они их још и униште. Разлог више да заобилазим та напалм реиздања.
 4. Шта су исекли?? Нисам знао то. Та напалм реиздања морају да имају неки фелер па то ти је А иначе први принтDMT нема текстове док shadowthrone има
 5. Па вероватно се у сваком појединачном случају ради о ауторским правима на слику али ако већ албум не могу да реиздам са истим омотом онда га не бих ни реиздавао. Мада ми је ово горе за сатирикон албуме крајње чудно јер је мунфог сатирова издавачка кућа па је крајње нелогично зашто није дао дозволу да напалм избаци те албуме са оригиналним омотима. Једино ако је њему лично пала на памет та идиотска идеја да се ставе нове слике у усраним паковањима без текстова. Кога боли патка за интервјуе и шта он има да каже о тим албумима?? Музика већ довољно говори. Ако хоћу да читам његово серендање узећу метал новине из `98. Јебали га интервјуи.
 6. Ја би законом забранио мењање омота за реиздања. А та прва 2 реиздања имају катастрофалне слике. А по страни то што су у књижицу набили тупави интервју са Сатиром и то на неколико страница. Текстова, колико знам нема нигде. Класичан пример како да визуелно и естетски разјебеш реиздање 100%.
 7. будући coma of souls за фенове из Казахстана
 8. Можда за тебе. Дебели хрчак овде кида на све 4 стране света. Чамуга после неколико албума и даље арлауче ко да је јуче из џунгле побего.
 9. Макс и екипа на овом концерту боље кидају него што ће чамуга и "сепултура" звучати за 5 живота.
 10. Сале

  Protector

  Јбт ја тек сад видим да за метар дана излази албум Текст по обичају ко да га је писало дете од 13 год али музика је страва. Прошли албум је мало био бљутав. Ваљда ће овај поправити утисак.
 11. У сред врелих дана једно право освежење у виду квалитетних хаулова
 12. Сале

  Emperor

  Хаха па да. Вероватно су скапирали да би изгледао као кловн са толиком фарбом а и слика је црно/бела па толика боја не би имала смисла
 13. Сале

  Emperor

  Ако се неко питао како је настао један од најбољих бм омота
 14. Јбт ја тек сад видим ово дно од спота хаха. Некако су брзо еволуирали од викинга са мочугама и секирама до митраљеза и јурњаве колима
 15. "Overall 'The Great Heathen Army' is one of the heavier albums we've made" Ова реченица на почетку ми је довољна да не читам даље. Већина бендова који изјаве пред албум овако нешто обично после тога избаце неко гованце од албума.
 16. Мени су они вазда били синоним за тешки андерграунд. Мада сам их баш давно слушао па не би било лоше да се мало обнови градиво.
 17. Сад сам мало послушао овај концерт на бендкемпу, не звучи толко лоше колко ми се учинило кад сам видео омот. А још ми је фасцинантније да се то продаје на диску мада капирам да ће ово купити само тзв. дај-хард фанови хаха. И гледам сад скенове за оне слике са диска и они су стварно ону идиотску причу ставили на онај back cover омот .
×
×
 • Create New...