Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Everything posted by Сале

 1. Да, да. Албум изува. Ипак сам се зајебо у процени по оној једној песми.
 2. Хаха кад си ограничен и глуп ко ова "наша"...сподоба, онда добијаш овакво шутирање у дупе.
 3. Хахаха па ја тек сад видим овај култ . Који је ово лудак мајко моја. А шта је са Вождом уопште? Он се беше одселио на Малту или тако нешто??!
 4. Сале

  Sodom

  Одличан интервју. Кул што си му постављао нека питања која задиру у суштину песама и албума као рецимо о називима песама и албума, текстовима, сликама на омотима итд. Можда си могао да му набациш и неко питање за Десперадос и Онкелтом еру. Али баш боде уши што јако често понавља "you know" . Иначе, ова компилација ми и није баш нешто јербо мислим да му није било потребно да поново снима старе песме ко што су урадили они распадачи дистракшн. Али ми је страва што је листа комплет од неких песама из запећка и што нема уопште хитова које прже на сваком концерту. Што се тиче тог будућег албума, надам се да ће бити бољи од Генезе 19 јер ми тај није легао уопште. И што га више слушам сваки пут све више смара. Али ова његова изјава - I can tell you, this will be the heaviest Sodom album ever! ми не улива наду ни мало. Напротив.
 5. Зар тај феликс и даље постоји?? Нисам тамо био 100 год.
 6. Овај задњи ми је са сваким обртањем све бољи. На прва 2-3 слушања ми је био досадан и једноличан али изгледа да сам требао да га преслушам 30+ пута да би видео да и није толко лош . Мислим, далеко је то од рецимо једног final chapter али кад се погледа све укупно и није лоше за ове пензосе у новом миленијуму. Ваљало би их опет довући у Бгд ако је икако могуће.
 7. Ок песма али не допада ми се што је музика и сувише испеглана. Где се изгубио онај "некро" звук?? А и бубањ мало одзвања ко да свирају у пећини.
 8. Зар овај катаклизам још постоји?? Док је онај први певач био у бенду кидали су како су добру музику правили а од кад се овај Маурицио прихватио микрофона снимају досадне албуме до зла бога. Један од смарачкијих бендова 21. века
 9. Изгледа да је зато и отишо из бенда што му демоназ није дао његов део.
 10. До јаја. Прошли је био супер. Само... Kevin Kvåle (Gaahls Wyrd) on drums Де је Хорг 100 му громова?? Не сећам се да је отишао из бенда.
 11. Ајој, ко ће дочекати крај новембра да ово изађе.
 12. ново у понуди aegrus-conjuring the old echoes 1400 дин
 13. Црногорска говна преплавила бг кафиће али само оне у центру
×
×
 • Create New...