Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Everything posted by Сале

 1. Хвала братац
 2. Јел зна неко `де може да се скине ово: https://www.imdb.com/title/tt8561690/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_4x4 Интересантно да га нема на пајрат беј.
 3. Ја ово чак не могу ни да замислим
 4. Сале

  BM noviteti

  Помињани су горе негде. Ево и целог албума. Мени је ово ок, баш по мојој мери.
 5. Стварно убија. Доста бољи од прошлог и прилично сличан са reign supreme. Свиђа ми се што га нису развукли ко онај прошли већ ставили сасвим ок минутажу на какву сам и навикао код њих.
 6. Сале

  Marduk

  Не пратим ко шта ствара на албумима али по менио овај нови не може ни да присмрди Wormwood албуму.
 7. Сале

  Marduk

  Ваистину срање албум. Заправо, није баш ни толко срање али ово чак није мардук. За нијансу можда бољи од оне прошле распале викторије али ту су негде руку под руку. Тешко да ћу ово икада више пустити у животу. Онај фронтшвајн испаде ремек дело за ово сад што раде. Опуштено могу да ставе катанац на радњу и да ником не буде жао (осим Боби можда ).
 8. Фин албум. Штета само што је то паковање онај шугави дигисливи од 2 картона који изгледа ко да је неки промо диск. Могли су да га убаце у класичан диги. Био би далеко лепши. Овако изгледа баш беднички ко и онај throne of the goat. Изгледа да сизн оф мист не жели више да улаже превише пара у овај бенд .
 9. Они ранији албуми нису нешто посебно али овај задњи им је супер.
 10. Квалитетна музика са још квалитетнијим омотом . Лепо ја говорим да је финска обећана земља.
 11. Занимљив спот. Видео продукција је слична као на канибал корпс спотовима. А овај главни негативац ми личи на мог комшију из села, Славка распадача што скупља старо гвожђе. Чак имају и сличне комбије .
 12. Добар је албум. Није дугачак да смара и мени је баш ок. Чак ми је бољи од претходног. Мислим чак да Демоназ има бољи вокал од оног кловна Абата.
 13. Сале

  Tsjuder

  Тек данас детаљно преслушах албум и могу слободно да потврдим Слобину констатацију. Стил и дужина албума уобичајени за њихове радове али овај ми је енергичнији од претходна 2 а нарочито од оног Антилив. Јес да и даље фурају те клиначке фазоне, обрнуте крстаче, ђаволе и остала срања ал то раде са стилом који нису мењали од... па... од кад су били клинци . Једина моја замерка овог албума је то што су урнисали лого и не знам шта им је то требало. Онај оригинални је био неупоредиво бољи. Засрали су натпис ко и ноктурнал мортум.
×
×
 • Create New...