Jump to content

Сале

Iskreni članovi
  • Posts

    5461
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Сале

  1. До сада нису ни једаред упрскали. Надам се наставку те традиције.
  2. http://youtu.be/jACWfgQONyw?si=Rt1qJKWM54Jnfgbu Биће ово добар албум рекло би се
  3. Претпостављам да га је узо Хјуман
  4. Нема разлога да се јавља. Ови не носе православне мантије што ће рећи да не пљују по православљу. А ко не дира у православље већ само католике код нас је и више него добро дошао. Очекујем Арсенија да стоји на улазу и цепа карте
  5. Распали бенд у распалој башти распалог КСТ-а. Концерт који обећава.
  6. Ново у понуди Running wild - port royal (digi) 1200
  7. Ново у понуди Vio-lence - oppressing the masses/torture tactics 1700
  8. Е, стварно си добар момак ал не знам дал си кршћен ти уопште?? Та песма кејџн хел је страва и да је тај форс оф хебит заиста одрађен у стилу те песме онда би био још бољи. Ал на жалост није.
  9. Јесте, овај егзодус ти је срање ал зато ти је нови садус врх албум
  10. Ма пусти ти овог хјумана, благе везе нема. Класичан провокатор . Иначе, та горе песма је врх. Тај албум је мало другачији од осталих њихових али далеко од тога да је говно.
  11. Јес вала хаха. Добра питања и још бољи одговори. Види се да га је радио прави бм ентузијаста а не неки хипстер.
  12. Сале

    Sadus

    Ооо воимјаоцаисина...Коначно да се ти и Хјуман сложите у нечему и да волите исто говно од бенда
  13. Сале

    Sadus

    Крајње прецењен бенд. Први, други трећи... све то исто срање. Морбид сеинт за сиротињу.
  14. Сале

    Sadus

    @HUMAN Ал реално брате, овај нови албум курцу не ваља. Ал реално . Додуше, тај садус је мени вазда био голо говно од бенда па ништа боље нисам ни очекивао ал реко ај да бацим мало уво на нову траку. Ал боље да нисам. Боље.
  15. Сале

    Sadus

    Јбт кое говно од албума. На шта сам ја потрошио 52 минута свог драгоценог живота мајко моја??? Боље да сам преслушавао финске блек метал демо бендове него што сам губио време на ову скршотину!!
  16. Овај демо са Барнсом је живо срање. Бољи Фишер 100х.
  17. Ваистину одличан овај задњи. Мада нисам сигуран дал може да се мери са reign supreme.
  18. Колико год сви хвалили Bleeding као најбољи њихов, мени је личнo то један од њихових слабијих радова. И то управо због вокала. Тачно се чује како је Барнс мало утањио на њему у односу на раније албуме а овај интервју је и потврда тога. Тек сад, после овог текста не бих могао ни да замислим како би Vile танко и јадно звучао са Барнсом на вокалу.
  19. Јес да је албум изашо прошле године али тек сада купих диск па сам могао коначно на миру и више пута да га преслушам (ај да не кажем да га вртим сваки дан) и могу да кажем да је феноменалан. Додуше, толико волим овај бенд да ништа мање нисам ни очекивао. Искрено, када сам га први пут преслушао био ми је у крајњу руку мало чудан, не знам ни сам зашто. Чак и кад су избацивали оне појединачне песме све ми се чинило набацано и хаотично. Али после пар слушања све дође на своје место. Изгледа да сам морао цео албум да обрнем неколико пута да би се слего и да бих скапирао квалитет хаха. 40 и кусур минута сасвим доброг и добро укомпонованог црног метала који пролете док си реко пиксла. Мада је све толико добро скоцкано да су опуштено могли да га пусте и на сат времена. Ја се не бих бунио. Нарочито су ме одушевиле оне деонице где Долк буквално пева чега нема баш много на ранијим албумима (мада тренутно једино могу да се сетим оне tornekratt и det sorte са задња 2 албума). Једина замерка ми је што је вокал мало тиши него на ранијим албумима и некако мало муљав. Мени је овај бенд баш и препознатљив по одличном Долковом гласу а овде су по мени мало ујебали ту вокалну продукцију па ми је то једини минус. Ако бих морао да га упоређујем са неким ранијим албумом, јбг нема шансе, ипак је ово прича за себе. Мало је мрачнији и мање мелодичан од претходног али му то никако не умањује квалитет иако је ofidians manifest прави монструм. Ако бих морао да га оценим... 9/10. Да је продукција вокала на нивоу ofidians manifest била би чиста десетка, а овако...као супер торта али са мање шлага него обично.
  20. Добра је песма. Само што певач баш превише копира морбиод енџел вокал. Прва 3 албума су ми били супер док овај задњи и није оставио неки утисак. Ваљда ће овај поправити слику.
  21. Кад креће продаја карата?
×
×
  • Create New...