Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Content Count

  4794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Everything posted by Сале

 1. Очекивано добар албум. Управо оно што сам и очекивао. За разлику од оног последњег и оне компилације пред распад бенда, ово је за 3 класе боље. Опуштено може да стане раме уз раме са првим који је и даље ненадјебив. Нису измислили топлу воду али ово је боље од 90% ствари које сам чуо у задње време. 35 минута квалитетног црног метала са добром продукцијом ако се ја питам.
 2. Која ти је то фора да најбоље албуме имаш на плочама ал не на дисковима??
 3. Само да потврдим да је нови албум распад. Никада нисам био неки фен и поштовалац овог бенда а после овог албума дефинитивно нећу ни бити.
 4. Немаш ти појма. Врхунски албум
 5. Сале

  Horna

  Каква је ово распадачка слика?? Иначе, песма је супер.
 6. Ово ми личи на тешко троловање. Цела рецензија је да су бм бендови, расистички, фашистички итд. оријентисани, нигде осврта на музику и песме. Али најјача реченица икада - the pro-palestinian terrorists of Satyricon, Dimmu Borgir, Nargaroth, and of course the fascist reactionaries of Emperor. Ово мора да је писао неки јеша/чамуга. Слажем се. Мени је албум феноменалан.
 7. Ови како су кренули, избациће цео албум пре времена овако са појединачним избацивањем песама.
 8. Ја говорим о пиратима а не о линценцама. Јасна ствар да лиценце нису пирати јер су штампани у складу са ауторским правима.
 9. Само сазнање да немам официјелно већ пиратско издање ме јаааааааааако нервира. А и не знам какав је квалитет оне фолије на коју се снима музика па може да се деси (у шта ја чисто сумњам мада увек постоји могућност с обзиром да је пират) да диск после неког времена постане нефункционалан јер нема шансе да то раде у неким фабрикама са профи опремом и материјалом већ у неким кућним радиностима.
 10. Матрикс бројеви јесу идентични али боја и позадина кодова и иза кодова се разликује па је то начин да се направи разлика. Наравно, то се у неким случајевима може уочити само кад имаш оригинал са којим ћеш упоредити јер на први поглед све изгледа идентично. А има и оних издања где је то могуће уочити већ на први поглед. Дискови се реално неће сјебати после 10+ слушања али једног дана ако хоћеш да их продаш тешко да би их неки колекционар купио баш зато што су руси. Или ако их и будеш продао тражиће ти баш ниску цену. Наравно, увек има и оних којима то није много битно али таквих колекционара
 11. Ништа ново. Њему је глас очајан већ задњих 20 година.
 12. На како су ниске гране спали да снимају овакве глупости. Прва 3 албума су класа за овај циркус којим се сада баве.
 13. Ја бих рекао музички 100х стерилнији и досаднији али то је моје мишљење.
 14. Не знам за остале дискове али колико можеш бити сигуран да они дет дискови нису руска неофицијелна издања? Питам из простог разлога јер је ибеј преплављен бутлезима а и чуо сам неке приче да су у последњих 2-3 месеца руси избацили тону њихових пирата па ти треба баш много среће да ти не улети неки рус а нарочито ако купујеш од некога из источне Европе. Једино из тог разлога избегавам тај сајт. Можда ти имаш другачије мишљење али ја се гнушам тих руских пирата без обзира на то колико аутентично изгледали и звучали. Па ме сад баш занима колико си плаћао те дискове? Ако није тајна наравно.
×
×
 • Create New...