Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5471
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Everything posted by Сале

 1. Сале

  BM noviteti

  Зар нису диму боргир и кредл од филт најбољи бендови на планети?😀
 2. Ужас. Огроман део блек метал историје је заувек изгубљен. Био сам тамо пре 2 године и не могу да верујем да је све оно изгорело. Толико метал дискова, плоча, касета, постера и мајица на једном месту никада није постојало нити ће после овога. Тамо је изгорело сигурно милион евра у роби. Захвалан сам што сам направио брдо слика тада и то место ће ми остати у лепом сећању до краја живота. Али узимајући у обзир какво је место било у питању једино што могу да кажем је - дошо ђаво по своје 😈.
 3. Јбт лик је стварно ставио себе на омот . Па дал може горе од овога?? Ово је више јадно него смешно шта направи човек од овог бенда.
 4. Просто невероватно колико је овај бенд зависио од клавијатура. Од како је Морфеус отишо из бенда ово је све толико мршаво и стерилно да није вредно чак ни помена. Ко да ми изнесу за ручак само коске од печења а меса нигде.
 5. Ново у понуди Exumer - possessed by fire 1500
 6. Кои блекер ово пропусти треба га избацити са блек подфорума.
 7. https://www.facebook.com/events/1135467857463707/?ref_source=SEARCH&locale=sr_RS На ово свакако вреди отићи. А и цена карте је ок.
 8. Ново у понуди Danzig lll - how the gods kill 1200
 9. Онај теотоксин баш био крш звук. Трудили се људи ал јбг, види се и чује да су 3. лига. Нордјевел ми био бољи него таке. Шта би ли тек било да је и бубњар био ту?! Нисам их нешто много слушао али после овога ћу морати да обрнем све албуме. Таке, хм...класичан њихов наступ. Све уиграно до у танчине. Мајице и дискете по мени прескупи. Јбг, хтели смо капитализам.
 10. До сада нису ни једаред упрскали. Надам се наставку те традиције.
 11. http://youtu.be/jACWfgQONyw?si=Rt1qJKWM54Jnfgbu Биће ово добар албум рекло би се
 12. Претпостављам да га је узо Хјуман
 13. Нема разлога да се јавља. Ови не носе православне мантије што ће рећи да не пљују по православљу. А ко не дира у православље већ само католике код нас је и више него добро дошао. Очекујем Арсенија да стоји на улазу и цепа карте
 14. Распали бенд у распалој башти распалог КСТ-а. Концерт који обећава.
 15. Ново у понуди Running wild - port royal (digi) 1200
 16. Ново у понуди Vio-lence - oppressing the masses/torture tactics 1700
 17. Е, стварно си добар момак ал не знам дал си кршћен ти уопште?? Та песма кејџн хел је страва и да је тај форс оф хебит заиста одрађен у стилу те песме онда би био још бољи. Ал на жалост није.
 18. Јесте, овај егзодус ти је срање ал зато ти је нови садус врх албум
 19. Ма пусти ти овог хјумана, благе везе нема. Класичан провокатор . Иначе, та горе песма је врх. Тај албум је мало другачији од осталих њихових али далеко од тога да је говно.
 20. Јес вала хаха. Добра питања и још бољи одговори. Види се да га је радио прави бм ентузијаста а не неки хипстер.
 21. Сале

  Sadus

  Ооо воимјаоцаисина...Коначно да се ти и Хјуман сложите у нечему и да волите исто говно од бенда
×
×
 • Create New...