Jump to content

Сале

Iskreni članovi
  • Posts

    5496
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    56

Everything posted by Сале

  1. Сале

    Testament

    Ништа се није најбоље чуло а не само вокал. Мени је синоћ звук свега био катастрофочан а нисам чак ни неки перфекциониста. Верујем да се за ово шалиш јер је локација била бар 70% тог лошег звука. Боље да су свирали на пољани преко пута, кладим се да би се 10х боље и јасније чуло.
  2. Сет листа одлична, звук катастрофалан. Знам напамет песме са првог а у неким моментима ми је био проблем да провалим коју мелодију свирају. Толко је све било неразумљиво и прштало на све стране. Чак Били, наравно, легенда као и увек.
  3. Сале

    Slayer

    https://karkpost.com/kerry-king-dave-lombardo-is-dead-to-me-2/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1Lxq7UPKrMetPhml19p98RAxG5ksyjVl_sRmuGJscDke2iMhHOSu5Ir1k_aem_p26-qwm9Q1nUdy3U385EWA
  4. Сале

    BM noviteti

    Одличан 5+ браво 🌼 и 🐝. Без зајебанције, сув квалитет.
  5. Закива песма само тако.
  6. Ново у понуди Avslut - deceptis 1300
  7. Мене мрзи да преслушавам ово 50 мин а већ у старту осећам да ми се неће свидети.
  8. Крајње непотребно као и она 2 пре њега. Како су кренули плашим се да ће то урадити и са бинит д римејнс. Тај албум је савршен у сваком смислу и свако ново наснимавање, ремастеризовање и којекакво ре-курцовање (укључујући редизајн слике) би било чисто светогрђе. А она двојица пензоса очигледно нису способни да сниме ништа ново што ваља па онда секу уши и крпе дупе да би зарадили који динар.
  9. Одличан нови некрофобик, можда и бољи од претходног. Али као што колега рече горе, предугачак баш. Због дужине на моменте дави као и онај Womb of lilithu који је такође врхунски. Мени баш лежи што је све упеглано и на месту. Од њих и не очекујем неку крш продукцију. Још да изађе и овај In aphelion и ја сам срећан и задовољан. Прошли је баш био добар.
  10. Страва песма. 100 год се чекало да нешто ново избаце ови. Једва чекам албум.
  11. Сале

    BM noviteti

    Добар је тај најтсајд горе. Бољи од првог албума. Једино је бубањ тотално шугав. И добро је што између албума праве луфт од 20 и кусур година
  12. Није, класично је издање у пластичној кутији. Али мени бар изгледа мало јадно урађено. Нарочито она штампа на дискети.
  13. Добро је то издање. Имам и ја тај. Доста боље изгледа од оног првог сиротињског.
  14. Које ти је издање тај болт тровер??
  15. Сале

    Sargeist

    @dimmu1 То поређење са даркнес рајсинг ти не иде јер је цео тај догађај био напољу а не у некој рупи ко ово синоћ. Сваки концерт боље звучи напољу него у неком клубу. Осим ако тонац није неки мастермајнд свог заната. А то за звук што сам рекао, ја сам мислио да ће бити све неразговетна бука узимајући у обзир простор али мени је све било потаман. Зато сам и написао оно како сам се надао...
  16. Сале

    Sargeist

    Ја не могу да се сетим да ли је икада и један бенд који је свирао код нас (осим можда морбид енџел ономад у башти СКЦ-а) звучао одлично, упеглано без обзира колико музика на албумима била савршено испродуцирана. Увек ће нешто фалити јбг. Лош тонац, крш простор итд. Како сам се надао још је све било добро. Немам никаквих замерки осим што су могли да отпрангијају бар још 2 песме. 55 мин наступа је мало за мој укус.
×
×
  • Create New...