Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Everything posted by Сале

 1. Није, класично је издање у пластичној кутији. Али мени бар изгледа мало јадно урађено. Нарочито она штампа на дискети.
 2. Добро је то издање. Имам и ја тај. Доста боље изгледа од оног првог сиротињског.
 3. Које ти је издање тај болт тровер??
 4. Сале

  Sargeist

  @dimmu1 То поређење са даркнес рајсинг ти не иде јер је цео тај догађај био напољу а не у некој рупи ко ово синоћ. Сваки концерт боље звучи напољу него у неком клубу. Осим ако тонац није неки мастермајнд свог заната. А то за звук што сам рекао, ја сам мислио да ће бити све неразговетна бука узимајући у обзир простор али мени је све било потаман. Зато сам и написао оно како сам се надао...
 5. Сале

  Sargeist

  Ја не могу да се сетим да ли је икада и један бенд који је свирао код нас (осим можда морбид енџел ономад у башти СКЦ-а) звучао одлично, упеглано без обзира колико музика на албумима била савршено испродуцирана. Увек ће нешто фалити јбг. Лош тонац, крш простор итд. Како сам се надао још је све било добро. Немам никаквих замерки осим што су могли да отпрангијају бар још 2 песме. 55 мин наступа је мало за мој укус.
 6. Сале

  Sargeist

  Врх концерт. Мени је било страва. Звук ми је био одличан. Ја стварно не знам шта ви очекујете од финског андерграунд блек метал бенда у онаквом клубу?? Ако хоћете да све буде упеглано, правац Беч па гледајте уживо њихову филхармонију. Очигледно сте губили време синоћ. Онај Шатрауг се обријао, нисам га ни препознао. Све време сам мислио да је неки нови певач . И ја упознах Вожда. Кул човек скроз.
 7. http://i.ibb.co/g6LmwzT/IMG-20240422-201214.jpg Јбм ти што ово срање неће да прикаже слику већ само шугави линк??
 8. Сале

  BM noviteti

  Зар нису диму боргир и кредл од филт најбољи бендови на планети?😀
 9. Ужас. Огроман део блек метал историје је заувек изгубљен. Био сам тамо пре 2 године и не могу да верујем да је све оно изгорело. Толико метал дискова, плоча, касета, постера и мајица на једном месту никада није постојало нити ће после овога. Тамо је изгорело сигурно милион евра у роби. Захвалан сам што сам направио брдо слика тада и то место ће ми остати у лепом сећању до краја живота. Али узимајући у обзир какво је место било у питању једино што могу да кажем је - дошо ђаво по своје 😈.
 10. Јбт лик је стварно ставио себе на омот . Па дал може горе од овога?? Ово је више јадно него смешно шта направи човек од овог бенда.
 11. Просто невероватно колико је овај бенд зависио од клавијатура. Од како је Морфеус отишо из бенда ово је све толико мршаво и стерилно да није вредно чак ни помена. Ко да ми изнесу за ручак само коске од печења а меса нигде.
 12. Ново у понуди Exumer - possessed by fire 1500
 13. Кои блекер ово пропусти треба га избацити са блек подфорума.
 14. https://www.facebook.com/events/1135467857463707/?ref_source=SEARCH&locale=sr_RS На ово свакако вреди отићи. А и цена карте је ок.
 15. Ново у понуди Danzig lll - how the gods kill 1200
 16. Онај теотоксин баш био крш звук. Трудили се људи ал јбг, види се и чује да су 3. лига. Нордјевел ми био бољи него таке. Шта би ли тек било да је и бубњар био ту?! Нисам их нешто много слушао али после овога ћу морати да обрнем све албуме. Таке, хм...класичан њихов наступ. Све уиграно до у танчине. Мајице и дискете по мени прескупи. Јбг, хтели смо капитализам.
 17. До сада нису ни једаред упрскали. Надам се наставку те традиције.
 18. http://youtu.be/jACWfgQONyw?si=Rt1qJKWM54Jnfgbu Биће ово добар албум рекло би се
 19. Претпостављам да га је узо Хјуман
 20. Нема разлога да се јавља. Ови не носе православне мантије што ће рећи да не пљују по православљу. А ко не дира у православље већ само католике код нас је и више него добро дошао. Очекујем Арсенија да стоји на улазу и цепа карте
 21. Распали бенд у распалој башти распалог КСТ-а. Концерт који обећава.
 22. Ново у понуди Running wild - port royal (digi) 1200
 23. Ново у понуди Vio-lence - oppressing the masses/torture tactics 1700
 24. Е, стварно си добар момак ал не знам дал си кршћен ти уопште?? Та песма кејџн хел је страва и да је тај форс оф хебит заиста одрађен у стилу те песме онда би био још бољи. Ал на жалост није.
×
×
 • Create New...