Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Сале last won the day on June 16

Сале had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  гајба

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

34151 profile views

Сале's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

2.7k

Reputation

 1. Сале

  BM noviteti

  Добар је тај најтсајд горе. Бољи од првог албума. Једино је бубањ тотално шугав. И добро је што између албума праве луфт од 20 и кусур година
 2. Није, класично је издање у пластичној кутији. Али мени бар изгледа мало јадно урађено. Нарочито она штампа на дискети.
 3. Добро је то издање. Имам и ја тај. Доста боље изгледа од оног првог сиротињског.
 4. Које ти је издање тај болт тровер??
 5. Сале

  Sargeist

  @dimmu1 То поређење са даркнес рајсинг ти не иде јер је цео тај догађај био напољу а не у некој рупи ко ово синоћ. Сваки концерт боље звучи напољу него у неком клубу. Осим ако тонац није неки мастермајнд свог заната. А то за звук што сам рекао, ја сам мислио да ће бити све неразговетна бука узимајући у обзир простор али мени је све било потаман. Зато сам и написао оно како сам се надао...
 6. Сале

  Sargeist

  Ја не могу да се сетим да ли је икада и један бенд који је свирао код нас (осим можда морбид енџел ономад у башти СКЦ-а) звучао одлично, упеглано без обзира колико музика на албумима била савршено испродуцирана. Увек ће нешто фалити јбг. Лош тонац, крш простор итд. Како сам се надао још је све било добро. Немам никаквих замерки осим што су могли да отпрангијају бар још 2 песме. 55 мин наступа је мало за мој укус.
 7. Сале

  Sargeist

  Врх концерт. Мени је било страва. Звук ми је био одличан. Ја стварно не знам шта ви очекујете од финског андерграунд блек метал бенда у онаквом клубу?? Ако хоћете да све буде упеглано, правац Беч па гледајте уживо њихову филхармонију. Очигледно сте губили време синоћ. Онај Шатрауг се обријао, нисам га ни препознао. Све време сам мислио да је неки нови певач . И ја упознах Вожда. Кул човек скроз.
 8. http://i.ibb.co/g6LmwzT/IMG-20240422-201214.jpg Јбм ти што ово срање неће да прикаже слику већ само шугави линк??
 9. Сале

  BM noviteti

  Зар нису диму боргир и кредл од филт најбољи бендови на планети?😀
 10. Ужас. Огроман део блек метал историје је заувек изгубљен. Био сам тамо пре 2 године и не могу да верујем да је све оно изгорело. Толико метал дискова, плоча, касета, постера и мајица на једном месту никада није постојало нити ће после овога. Тамо је изгорело сигурно милион евра у роби. Захвалан сам што сам направио брдо слика тада и то место ће ми остати у лепом сећању до краја живота. Али узимајући у обзир какво је место било у питању једино што могу да кажем је - дошо ђаво по своје 😈.
 11. Јбт лик је стварно ставио себе на омот . Па дал може горе од овога?? Ово је више јадно него смешно шта направи човек од овог бенда.
×
×
 • Create New...