Jump to content

Сале

Iskreni članovi
  • Posts

    5496
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    56

Сале last won the day on June 16

Сале had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    гајба

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

34372 profile views

Сале's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

2.7k

Reputation

  1. Сале

    Testament

    Ништа се није најбоље чуло а не само вокал. Мени је синоћ звук свега био катастрофочан а нисам чак ни неки перфекциониста. Верујем да се за ово шалиш јер је локација била бар 70% тог лошег звука. Боље да су свирали на пољани преко пута, кладим се да би се 10х боље и јасније чуло.
  2. Сет листа одлична, звук катастрофалан. Знам напамет песме са првог а у неким моментима ми је био проблем да провалим коју мелодију свирају. Толко је све било неразумљиво и прштало на све стране. Чак Били, наравно, легенда као и увек.
  3. Сале

    Slayer

    https://karkpost.com/kerry-king-dave-lombardo-is-dead-to-me-2/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1Lxq7UPKrMetPhml19p98RAxG5ksyjVl_sRmuGJscDke2iMhHOSu5Ir1k_aem_p26-qwm9Q1nUdy3U385EWA
  4. Сале

    BM noviteti

    Одличан 5+ браво 🌼 и 🐝. Без зајебанције, сув квалитет.
  5. Закива песма само тако.
  6. Ново у понуди Avslut - deceptis 1300
  7. Мене мрзи да преслушавам ово 50 мин а већ у старту осећам да ми се неће свидети.
  8. Крајње непотребно као и она 2 пре њега. Како су кренули плашим се да ће то урадити и са бинит д римејнс. Тај албум је савршен у сваком смислу и свако ново наснимавање, ремастеризовање и којекакво ре-курцовање (укључујући редизајн слике) би било чисто светогрђе. А она двојица пензоса очигледно нису способни да сниме ништа ново што ваља па онда секу уши и крпе дупе да би зарадили који динар.
  9. Одличан нови некрофобик, можда и бољи од претходног. Али као што колега рече горе, предугачак баш. Због дужине на моменте дави као и онај Womb of lilithu који је такође врхунски. Мени баш лежи што је све упеглано и на месту. Од њих и не очекујем неку крш продукцију. Још да изађе и овај In aphelion и ја сам срећан и задовољан. Прошли је баш био добар.
  10. Страва песма. 100 год се чекало да нешто ново избаце ови. Једва чекам албум.
×
×
  • Create New...