Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Сале last won the day on September 25

Сале had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  гајба

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

31238 profile views

Сале's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

2.6k

Reputation

 1. MM Concerts i Serbian Hellbangers представљају: THE STONE TERRÖRHAMMER 08.10.2022. Дом омладине, Београд, сала Американа. 20 година од објављивања култног албума "СЛОВЕНСКА КРВ", српски black metal бенд THE STONE обележиће својеврсним концертом у београдском Дому омладине, где ће по први пут публици представити албум у целости. Остатак наступа биће посвећен и даље актуелном, деветом по реду студијском албуму "КОСТУРНИЦЕ" као и песмама које припадају демо периоду бенда. Специјални гости вечери биће speed metal хулигани TERRÖRHAMMER који ће публици представити свој бескомпромисни звук старе школе метала. Улазнице можете купити по претпродајној цени од 1.500 динара. На дан концерта цена је 2000 динара. Продаја: Tickets.rs i Anti Shop
 2. Том гејтвејс сам давао шансу једно 10х и сваки пут ми после слушања остао бљутав укус у устима. Тај херетик нисам свеукупно пустио више од 3х. Он ми још гори. Само нека наставе да снимају албуме у том "боле ме патка за дет метал" фазону и ја сам задовољан.
 3. Мени само формулас. Она 2 после њега смарају за медаљу.
 4. На данашњи дан пре тријес година је овај монолит угледао светлост дана
 5. Па тај калибар је био на прва 4 албума. Значи та енергија не постоји већ цирка 27 година. Исто ко и 90% других бендова који су на почетку били супер па после сви усрали мотку.
 6. Задњи је добар. Није сад неко ремек дело али мени је супер. Такер одлично ради посо. Верујем да би снимили неко ђубре кад би се Винсент вратио да тезгари.
 7. Наравно да је фаза док је Уве био у бенду најбоља и најкреативнија. Од кад је он отишао нису нешто вредни праћења. Изузетак су онај истоимени grave digger, rheingold и евентуално онај return of the reaper. Ово остало убија колко је досадно.
 8. Сале

  Autopsy

  Хаха занимљив спот. А и песма је у олд скул фазону.
 9. Издавачкој кући, рецимо. Што важи и за већину бендова који носе само име а праве распадачке албуме, типа дистракшн, диму боргир, машин хед итд. Али увек ће бити оних die hard фанова који ће их слушати па макар прдели у микрофон.
×
×
 • Create New...