Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Сале last won the day on March 5

Сале had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  гајба

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

30717 profile views

Сале's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

2.6k

Reputation

 1. Мени су они вазда били синоним за тешки андерграунд. Мада сам их баш давно слушао па не би било лоше да се мало обнови градиво.
 2. Сад сам мало послушао овај концерт на бендкемпу, не звучи толко лоше колко ми се учинило кад сам видео омот. А још ми је фасцинантније да се то продаје на диску мада капирам да ће ово купити само тзв. дај-хард фанови хаха. И гледам сад скенове за оне слике са диска и они су стварно ону идиотску причу ставили на онај back cover омот .
 3. Збиља тужна прича. Али ми је омот баш аутентичан и упечатљив. Не знам само дал лик лево стварно има корпспејнт или нешто што би требало да личи на то . Мислим да се и сам сатана стиди оваквих следбеника хаха. А слика би дефинитивно требала да се нађе на теми "најбољи метал омоти"
 4. Хахаха па ово је најјачи омот икада . Иначе овај ванземаљац који товари рибу на хауби кола се страва уклапа са спартанцем иза њега који повраћа преко разваљеног бурета. 😄 А и овај гном са качкетом "стеј треш" је тешки култ хахаха. Ја би ово дефинитивно турио на тему најбољи метал омоти.
 5. Помирење у једној слици 😄
 6. Колко год да је, превише је да се гледа овај бенд у 2022.
 7. Хаха какав јефтин и тупав спот. Лик је сам себи поломио врат и умро ал га није убило то што му је матори пуцао директ у груди. WTF?? Песма јадна ко по обичају. Ако је теби ово најбољи метал спот икад снимљен какав ли ти је тек најгори?? Ал капирам да тролујеш.. А у ово можеш да се удубиш и да те продрма једино ако си клинац од 12 лета који тек открива метал хоризонте.
 8. Слажем се. Ја први мрзим та издања са некаквим тупавим бонусима али ово ми је била најјефтинија и најбржа варијанта са купинда. Иначе тај албум је изашо у 30-ак издања на диску од којих је један број добро одрађених Руса па ме мрзело да се смарам преко дискогса и смарам људе за матрикс кодове и да ми шаљу слике а и морао бих да издвојим још добрих 15ак евра за неко ок очувано издање без бонуса. А и увек постоји могућност да ставиш програм па да ти плејер пусти само првих 10 песама без тих бонуса.
×
×
 • Create New...