Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5387
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Сале last won the day on March 18

Сале had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  гајба

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

32355 profile views

Сале's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

2.7k

Reputation

 1. Сале

  BM noviteti

  Мало вуче на маглу.
 2. Уобичајено одличан албум. На прво слушање чак бољи од прошлог.
 3. Сале

  BM noviteti

  Ово ме изузетно радује. Прошли албум је за мене био пун погодак. Нисам љубитељ америчког блек метала али овај бенд ме одушевљава. Само се надам да ће и овај албум избацити на диску да може да се купи у физ. формату.
 4. Језиво добра песма . Продукција чистија него на претходним албумима.
 5. Сале

  Mayhem

  Мени ово страва. Мада више вуче на задњи гејхем него да гранд декларејшн. И опет клиначко просеравање на латинском које везе са мозгом нема
 6. После 10 год тиховања поново лепе вести из финске пустахије . Нови албум за мање од метар дана. Фак јеа !!! Ако је по овој песми, албум ће бити клање као по обичају. SACRILEGIOUS IMPALEMENT: IV - INFINITE VICTOR May 12th 2023 After a long silence Finnish panzer division Sacrilegious Impalement comes out with a new full-lenght album IV - Infinite Victor. Album will be released on May 12th 2023. A week before their Steelfest gig! Which is on Thursday 18th 2023 At Hyvinkää, Finland. Track Listing: 1. Reign in Hell 2. Storming Death 3. Infinite Conqueror 4. Coronation of Death 5. Wolves Cry for a Final Battle 6. Fury of Struggle and Slaughter 7. Triumphator 8. Quelling Sanctuary 9. Last Calm of Sentient Flame 10. Winds Howl for Death the Creator 11. AMSG SI IV
 7. Шта вам је свима са тим ironbound? Најпросечнији могући албум који су могли да сниме. Чак ми је и онај реликс бољи од њега.
 8. Сале

  Testament

  Хах. Пукла тиква значи. Ломбардо пре отишо него што је дошо.
 9. Фак јеа. Бруталан ре-рекорд.
 10. Супер је албум. Од 2000. па на овамо уз grinding wheel вероватно и најбољи албум до сада. Можда јесу пензионери али кидају и даље. После оног wings of war искрено и нисам очекивао да направе нешто боље али овај албум је доста бољи од њега. Доста мелодичнији од претходника што ми је тотално освежење за њих. Чак се и песме разликују једне од других . Није као да је цео албум 1 песма са прекидима. Јашта море. Исти случај код мене.
×
×
 • Create New...