Jump to content

Nove igre


Жвакић

Recommended Posts

Da nisu malo preterali, mislim u prošlom delu se imao osećaj da su trebali da ubace malo još boss borbi sa negativcima koji te prate uz igru, ali sada su ga bogami preterali. Ali ko zna možda bude dobro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ево:

 

http://www.megaupload.com/?d=7XA4Z8GD 
http://www.megaupload.com/?d=3NE84TKT 
http://www.megaupload.com/?d=C8M1VT7W 
http://www.megaupload.com/?d=FNBD7G1H 
http://www.megaupload.com/?d=JORGFRX5

 

Крек:

 

http://www.fileserve.com/file/shQbSDn/2-LOTR-WIN.CRK.rar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onaj Battlefield 3 jako fino izgleda grafički, skoro pa potpuno realno, samo još malo da se poradi na licima ljudi, okoliš je odrađen tako da lako zavara da se ne radi o virtuelnom svetu :da: U nekim misijama se stvarno stekne osećaj da su slike stvarne, odličan su posao odradili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kampanja je kratka, sve je vec vidjeno, ALI pocetak misije sa lovcem, kada se penjete na palubu nosaca, ulazite u kokpit i polecete je vrhunski odradjena. Steta sto nema vise takvih momenata da vilica padne. Recimo ona misija sa tenkovima je ok ali ne toliko dobra...

 

Edit:

Ulete Lemi sa opaskom :rockdevil:

Edited by DBrave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg, imao sam sreće da nađem firmu koja je davala povoljno na prodaju Asusovu GTX560Ti na 12 rata bez kamate. Ali, Bože moj, meni procesor pravi probleme :) Tražim sad negde da pazarim nekakav Q9550, nov je preskup, moooožda ako negde nađem polovan a pouzdan :)

 

Što se misije sa tenkovima tiče, nije to nešto novo, ali grafika, ono je kao da gledaš na vestima snimke neke pustinjske akcije. Misija sa avionom je bila prvi jaw-dropper za mene, ali ništa manje impresivna je misija u kojoj se na početku voziš džipom, pa mala borba u šumi, ono drveće, ceo ambijent, ludilo. Onda, kad pomisliš da nisu mogli bolje, penješ se uz brdašce, i kad vidiš one padobrance i ogromno prostranstvo ispred i detalje u istom, majko mila :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...