Jump to content

Oak

Iskreni članovi
 • Posts

  3244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Oak

 1. PLOMO O PLATA, MARICON PENDEJO HIJO DE PUTA!
 2. Bilo bi do jaja da izbace ceo album sa obradama.
 3. Brate on nikad nije imao glas ali ovo je blamaža, mislim kapiram ja da u metalu ima svakakvih diskutabilnih vokala pa se čovek navikne na jecanje, ali ovo je očaj živi.
 4. Au jbt koliko su propali, Anders više ne zna ni kako treba da ide pesma, na stranu što mu je vokal plač majke božije. ubacili neke laser zvuke koji skroz zagušuju gitare, tuga pregolema. Ovo neki festival? Sumnjam da oni solo mogu da okupe ovoliku masu.
 5. Kewl, nikad nisam bio u Božidarcu, nadam se samo da je bolji zvuk nego što je bio na Kayo Dotu, ono je bila tragedija buke a ne zvuk.
 6. Sad baš pustio come clarity. Crawl through knives, kakva pesma, setih se kako sam se drao pre pet godina dok sam ih slušao kao nenormalan. Ova poslednja dva albuma nisam ni slušao, smeće.
 7. http://tartarusrecords.com/album/the-order-of-things Nova SUMA pesma, razbijačina. Album u oktobru.
 8. Au jbt ne dođem sto godina ovde kad ono novi Obsucre Sphinx, nova Subrosa... Skidaju se oba. Dobra je ova Whores pesma samo mi nije jasno šta je sa bubnjevima, kao da ih svira u susednoj sobi.
 9. Slušao sam jungbluth, to je taj fazon, mada svakako je Masakari bolji od dva benda tako da ostaje nada da će nešto uskoro izbaciti. Dobre su ove nove Oathbreaker pesme, onaj spot je sranje, neko marina abramovič proseravanje, dobar je samo onaj deo na kraju kad flešuju bend iz ptičije perspektive.
 10. Jesu li Alpinist i Masakari još aktivni? Od onog njihhovog brutalnog splita ništa nisu izdavali.
 11. Svakako. Lepa je Margot, ali je ipak plavuša plus ima previše napadnu facu, Gal je mis univerzuma duvajte ga.
 12. OMG svršio sam ovo i novi band of brothers i da se mre.
 13. Najjači lik, bilo bi do jaja da snime standalone film o njemu.
 14. Preloše, kreten uništio najboljeg superjunaka, pretvorio ga u starka za siromašne...
×
×
 • Create New...