Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1713003

A jbt. ala oni kasne sa vestima...kupio sam taj Vecernji List juce ujutru,znaci 11.07. kad smo krenuli iz Osijeka za Bg i nishta,ni jedan jedini clanak nije bio o koncertu...jbte. ne verujem da su tek danas objavili clanke o koncertu...ovi hrvatski mediji i novinari su gori od nashih milion puta...kasne do yaya jbg.

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159

• Replies 1.2k
  • Views 125.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dan ranije nastupaju u bechu , austrija. narode zajebace vas coverdale. do duboko u noc ce se opijati i sa beckim prostitutkama orgijati. nema nista od koncerta , pisi propalo !

• ako ne budu svirali still of the night , zajebali su vas. whitesnake nemaju nijednu drugu dobru pesmu.

• kiss of death
    kiss of death

Ovo cak ni Laza nebi napisao

• 4 weeks later...
comment_1727422
Nakon odličnog „Grin festa“ prošle nedelje u „Beogradskoj areni“ ovaj festival održan je prvi put i u Bugarskoj. Na stadion „Akademik“ u Sofiji, u petak uveče, došlo je više od 20.000 ljudi da uživa u nastupima legendarnih hard-rok grupa „Whitesnake“ i „Def Leppard“...

E jebem mu mamu,to je bre fest,a ne ovaj "nas" Green fest gde dovode neke pedere...ne znam ni ja koje :mad::udri::puke:

Nazalost,zbog drkanja sa vizom i pasosem (dobio sam ih taj dan u podne kad je bio i ovaj koncert u Sofiji) nije bilo sanse da stignem na ovo :(

A bas sam planirao... :(

comment_1729960
Nasi dovode sve neke nazovimo zvezde u pm...Milion DJ-eva dodje,vise i sam Bog ne zna odakle nicu,a ne mogu da se udostoje da dovedu ponovo Ws,Def Leppard da ne spominjem.Kakvi debili...

Iskreno me vishe i boli KURAC da li ce nashi jebeni organizatori da dovedu WS ili bilo koji drugi dobar bend,nek se jebu svi i ne moraju da dovode nishta,gledacu sve u okolini ako treba...Bosna,Hrvatska,Rumunija,Bugarska...au u kurac sa tim vishe!Cas ih dovode cas ne,cas otkazuju,cas ovo-cas ono...dosta bre vishe!!!

• 3 weeks later...
comment_1743185

Uh,najbolji koncert u mom zivotu,Whitesnake na Tas-u,in the still of the night turneji.Svako ko je bio zna zasto su najbolji,pogotovo Coverdale,covek rastura kako peva.

• 2 weeks later...
comment_1754899

Otkad ove nisam slusao. Secam se kad je izasao Rady'n'Willing, mi po nekom kijametu sa Novog Beograda u Jakovo gde je ziveo bubnjar ovih mojih ortaka. Poneli frisku kopiju albuma kod njega, namontirali se u 'studio', pivdza i udri. Kakav album sunce ti...

comment_1761700
Da...Taj im je stvarno dobar...Ali,nista ne moze da se meri sa 87.

1987. je sigurno najbolji njihov album! Kupio sam pre neki dan u Atini original za nepunih 10 EUR-a,odushevio sam se kakv je zvuk,ono vredi svaki EUR ...

Da...Bio je to koncert za pamcenje...

Jeste,da znash...

A i Osijeku sad je isto bilo fenomenalno !!!

Edited by Ronnie_Wood

• 1 month later...
comment_1795592

Ja sam u poslednjih par dana nekoliko puta preslušao ovaj novi "Good to be bad" album i sad kad se to malo "sleglo" moram da priznam da je album ustvari odličan! Nije mi se nešto mnogo sviđao u početku al evo poslednjih dana zaista uživam slušajući ga. Matorani ali prže i dalje! :rockdevil:

comment_1795895

Na prvo slusanje i nije nesto... sto vise slusam - vise mi se svidja.... sada upravo slusam Bes Years, koja mi se i prvi put najvise svidela, a i sada e na neki nacin favorit... s konqrencijom do duse xD ali odlicnam album.... fenomenalne gitare, rifovi a i Coverdale za svaq pohvalu :)

• 2 months later...
  • 3 weeks later...