January 8, 200421 yr comment_354719 Ej smarate i sa tim da NW nije gothic bend.To svi znamo.Ipak,vole ljudi da ih pljuju na svakom forumu. Cim se neki bend proslavi krene pljuvanje. Zar vam nije dosadno da na to trosite energiju????? Neka svako slusa sta voli. Niko ne moze da mi promeni misljenje pljuvanjem po bendu koji volim. HAIL NIGHTWISH da ne bude zabune... obozhavam nw impresivno a:
January 8, 200421 yr comment_354847 Mislim da je Whitin Temptation bleda kopija Nightwish-a(koji ince ne podnosim) p.s.Ja sam na ovu temu dosao samo zato sto pratim Dolly i njen avatar.
January 8, 200421 yr comment_354889 sarmirana sam, a avatar neodoljiv znam.. ali ne bih da uporedjujem WT & NW.. a to sam vec obrazlozila sa,
January 11, 200421 yr comment_357072 Mislim da je Whitin Temptation bleda kopija Nightwish-a(koji ince ne podnosim)p.s.Ja sam na ovu temu dosao samo zato sto pratim Dolly i njen avatar. Kako si to zakljucio, majke ti :? Pa oni nemaju veze s vezom, rekoh vec...
January 11, 200421 yr comment_357736 Mislim da je Whitin Temptation bleda kopija Nightwish-a(koji ince ne podnosim)p.s.Ja sam na ovu temu dosao samo zato sto pratim Dolly i njen avatar. Kako si to zakljucio, majke ti :? Pa oni nemaju veze s vezom, rekoh vec... Kao sto rekoh ovde sam zbog *****,a ovo sam bezveze napisao.Verovatno zato sto me podsecaju na Nw(vizuelno).
January 13, 200421 yr comment_358659 Nw i Wt dva svijeta. Mada, ova 2 benda su zajedno isli na turneju. i Sharon je rekla da su Nw previse brzi i previse heavy za njen ukus, al da su dobri.
January 13, 200421 yr comment_358662 Nw i Wt dva svijeta. Mada, ova 2 benda su zajedno isli na turneju. i Sharon je rekla da su Nw previse brzi i previse heavy za njen ukus, al da su dobri.
January 13, 200421 yr comment_358959 ja bih rekla... da je to dobro objasnila... samo sto su NW savrseni a:
February 7, 200421 yr comment_382410 da li ste videli novi spot za singl running up that hill? znachi, pesma je ochajna, spot tupav ali neuporedivo bolji od nenadjebive druge verzije spota ice queen... u pochetku su mi bili odlichni, ali sada su stvarno sranje... shta vishe fensi sranje koje se vriti na vivi :ne: ipak je bolje samo slushsti albume nego gledati ih... smeshni su, koliko god pvca imali na sebi :ne:
February 8, 200421 yr comment_383477 Meni "Running Up That Hill" i nije tako losa pesma. Jeste slabija od "Mother Earth" ili "Ice Queen", ali nije losa. Da li se meni chini ili je Sharon *ili kako se vecj zove pevachica WT-a* smrshala? Divno izgleda u novom spotu.
February 8, 200421 yr comment_383518 da li ste videli novi spot za singl running up that hill? znachi, pesma je ochajna, spot tupav ali neuporedivo bolji od nenadjebive druge verzije spota ice queen... u pochetku su mi bili odlichni, ali sada su stvarno sranje... shta vishe fensi sranje koje se vriti na vivi :ne: ipak je bolje samo slushsti albume nego gledati ih... smeshni su, koliko god pvca imali na sebi :ne: Pa dobro Running up that hill je obrada pa tako i treba gledati na tu pesmu. Slazem se da ne bi trebali da snimaju spotove jer tako samo mogu izgubiti fanove...
February 9, 200421 yr comment_385932 da li ste videli novi spot za singl running up that hill? znachi, pesma je ochajna, spot tupav ali neuporedivo bolji od nenadjebive druge verzije spota ice queen... u pochetku su mi bili odlichni, ali sada su stvarno sranje... shta vishe fensi sranje koje se vriti na vivi :ne: ipak je bolje samo slushsti albume nego gledati ih... smeshni su, koliko god pvca imali na sebi :ne: Tek sad se pojavio na TVu? :? Pesma je odlicna (obrada Kate Bush), a i spot je dobar!
February 12, 200421 yr comment_387974 Spot se moze downloadovati sa WT Fan sitea pa kog fansite-a? ima ih gomila...
February 13, 200421 yr comment_388404 Sa Deep Withina http://www.deep-within.com/ P.S.Prvo se moras registrovati...
February 13, 200421 yr comment_388410 ...they had confirmed that a new WT album would be released in May 2004...
February 13, 200421 yr comment_389053 chek chek, jel se samo meni ne dopada spot ?? :ne: Pre neki dan sam videla neki njihov spot u Holideju (na mtv-u). Ako o njemu govorite, onda stajem na tvoju stranu. a:
February 15, 200421 yr comment_391041 chek chek, jel se samo meni ne dopada spot ?? :ne: Pre neki dan sam videla neki njihov spot u Holideju (na mtv-u). Ako o njemu govorite, onda stajem na tvoju stranu. a: Onaj kada Sheron poleti?