Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Staind razvaljuju koliko su dobri i mozda su i najjaci bend koji se pojavio poslednjih godina...svaka pesma je vrh, a o tekstovima Outside i It's been awhile ne treba trositi reci. Poz! musik19.gif

• Replies 283
  • Views 26.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• chatjunkie
    chatjunkie

Mene je ubedljivo najvise odusevilo kada mi jedna devojka iz skole rece da od metala slusa Nirvanu i Staind....... Tek sam onda shvatila sta je zvuk pravog metala :roll: :|

• nadrealno da ovo idalje postoji

Staind razvaljuju koliko su dobri i mozda su i najjaci bend koji se pojavio poslednjih godina...svaka pesma je vrh, a o tekstovima Outside i It's been awhile ne treba trositi reci. Poz! musik19.gif

ne bih se mogao vise sloziti... icon_da.gif

ok..samo jedno pitanje...original dvd ili ne ?

Ako mislis na moj Staind, jeste original, skoro sam ga pazario i dobijash kopiju koja je identichna (dakle non shrink)!!! A ako mislish Na Cliff 'Em All, daj kakav god imash, samo da je DVD. Kapiram da je dvd shrink fazon, a ako nije, josh bolje!!!!

Ako mislis na moj Staind, jeste original, skoro sam ga pazario i dobijash kopiju koja je identichna (dakle non shrink)!!! A ako mislish Na Cliff 'Em All, daj kakav god imash, samo da je DVD. Kapiram da je dvd shrink fazon, a ako nije, josh bolje!!!!

ok ajde videcu... icon_da.gif

ok ajde videcu... icon_da.gif

Ma,moze on to da prijusti...zaradiom je od sinoc nesto para!Bila dobra ponuda ispod Plavog mosta!

Ma,moze on to da prijusti...zaradiom je od sinoc nesto para!Bila dobra ponuda ispod Plavog mosta!

Jebote...koja crna dobra ponuda... tebe svi trpaju samo tako... pa mi postene kurve nikako da dodjemo na red... icon_cry.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gif

kako lepo recheno...ah...znao sam da postoji razlog zasto sam ja... icon_smile.gif khm khm ..chk chk icon_smile.gif

Pizda si. icon_da.gif

jel ima nesto vise gay od ovoga?staind Metal? icon_smile.gif

svako ko misli lose o staindu.. .i misli da je gay bend...DEFinitivno... icon_da.gif nije cuo... drugi album...ili je slusao nekog bogalja druga ili drugaricu koja mu je napricla gluposti... icon_twisted.gificon_twisted.gif staind je jedan od najjacih bendova...

• 2 weeks later...

svi slusaju svoje drugove i drugarice bogalje, samo deftos ne, on ima iskljucivo svoje ORIGINALNO misljenje....zasto bi bogalj slusao druge bogalje kad zna kako im je no.gif

Kupila sam u Bechu sad DVD Staind MTV unplugged, i samo josh da prodje ovih par dana da mi se ljubav vrati pa da ga otvorim i pogledam i da vam prichaaaaaaaaaaaaaaaaam icon_da.gificon_mrgreen.gif

Kupila sam u Bechu sad DVD Staind MTV unplugged, i samo josh da prodje ovih par dana da mi se ljubav vrati pa da ga otvorim i pogledam i da vam prichaaaaaaaaaaaaaaaaam  icon_da.gif  icon_mrgreen.gif

Pa shto si to radila... sad nemamo za shta da se menjamo... ubicu te!!!

Edited by Sentinel

Buhuhuhu, nacji cje se vecj neshto. Chim sam ga videla - odmah sam ga zgrabila. Nabavicjesh ti vecj neshto, a mi cjemo se chuvati. Eto icon_wink.gif

• 4 weeks later...
Pa shto si to radila... sad nemamo za shta da se menjamo... ubicu te!!!

Zavera u Beogradu (San Francisku) icon_rolleyes.gificon_mrgreen.gif

Je l' chuo neko neshto novo o Staindu? Vecj dugo nema novosti o njima.

Ja sam inache gledala onaj DVD i divan je. I unplugged i spotovi.

Staind konza icon_da.gif

• 3 weeks later...

Ja imam njihova 3 albuma: 14 shades of gray, break the cycle i dysfunction. Da li ovde ima neko druge albume (koliko mi je poznato - imaju jos 2 + unplugged)?

imaju josh unplugged dvd i jedan samostalan album pre dysfunction-a

koji se zove tormented, mnogo je vishe przachki nego kasniji radovi

dobar deo dysfunctiona je preuzet sa tormenteda

pa onaj unplugged verovatno moze da se nabavi kao divx, pogledaj preko kataloga, fala bogu ima ih...

mozda na berzi i sl.

mogao je svojevremeno da se kupi u hificentru u knez mihajlovoj, mozda ima josh, mada sumnjam

a tormented u srbiji je nemoguca misija, s obzirom da ni dysfunction ne mogu da nadjem, nego slusham neke bangave kompilacije pa krpim pesmu po pesmu...