Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 610
  • Views 50.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_988322

@ euronymous: Ko koga bre navatao? Ko su ti likovi? Kako ja nisam cuo za to bre? ajde saznaj mi ko je to obavezno!!!!

@ ALEXIE_AIC: Pa psychosis je moj projekat koji je odradjen iz dosade i solo ali uzivo mi pomazu u njegovoj interpretaciji clanovi liturgije i jos neki prijatelji. Nije bas kao na snimku, ali zvuci OK. Nista ozbiljno!

comment_988740

@ ALEXIE_AIC: Pa psychosis je moj projekat koji je odradjen iz dosade i solo ali uzivo mi pomazu u njegovoj interpretaciji clanovi liturgije i jos neki prijatelji. Nije bas kao na snimku, ali zvuci OK. Nista ozbiljno!

Znam, slusala sam vas u Rumi kad su bile kvalifikacije za DMT...I ne zvuci OK...Zvuci strava! icon_biggrin.gificon_da.gif

Nego, hoce li biti neke svirke u BG-u uskoro (Liturgija ili Psychosis)?

comment_988957

@ ALEXIE_AIC: za BG je sigurno sa Liturgijom u domu omladine na UNITED SLAVISTIC SWORDS 25.2.2005. a sa Psychosis-om na finalu demo masters turnira ali ne znamo datum jos uvek.

@ Grof Drobikus: Koji to "metalci" mogu biti. Nije u redu stvarno. Jebacu im kevu. Ljudi su se iscimali zbog nas da ih neko bije u shugavoj Rumi.

comment_989577

@ Grof Drobikus: Meni pada na pamet samo machak i ta ekipa. Rekao sam Kulpincu da sazna ko je. Inace su picke imali tri medijska sponzora za svirku, a kao, pukli. Neka zapamte kad im je Liturgija dala pojacala i svirala za dzabe!!!

Zvao me je Nesa Jovanovic za svirku u Texasu sa njegovim Stratusom i Ergregorom. Javi mi se na pp da se dogovorimo.

comment_989824

@ ALEXIE_AIC: za BG je sigurno sa Liturgijom u domu omladine na UNITED SLAVISTIC SWORDS 25.2.2005. a sa Psychosis-om na finalu demo masters turnira ali ne znamo datum jos uvek.

Znaci, bicete slusani & gledani... ph34r.gificon_twisted.gif

Citala sam na temi da bi trebali da svirate, ali nije bilo sigurno...

pivopije.gif

• 2 weeks later...
comment_1009915

Al ce biti rokanje 10.og

Jedva cekam!!!

Ponesi mi neki snimak vas da cujem kako zvucite ako mozes.

I reci mi jel i vi svirate u Sloveniji u Martu ili sam ja to dobio pogresnu informaciju!!!

pivopije.gif

Edited by Kramp

comment_1009997

M znam ja kako zvucite uzivo ali me interesuje kako je snimak ispao a sto se ticew Slovenije samo mi Reci da nije u pitanju neki Uros iz Koper-a posto je on nas zvao i rekao je da pravi neki festival od dva dana gde ce svirati Sodom, Anathema, Gorefest...

pivopije.gif

comment_1010573

ako nemas nista protiv ja cu da ti kazem! JESTE Uros i JESTE iz Kopera. Akcija: ti mene nazovi a ja cu ti reci sve za par dana. Pa to onda bude za par dana, pa za par dana, pa u martu, pa u maju, pa junu i nista, a kada sam pricao s Rakicem on mi je rekao da je i njih zvao, ali je on pitao nekog lika koji organizuje svirke po Sloveniji, a ovaj mu rekao da je taj Uros neki debil koji samo tako ide po koncertima i nista drugo. Nemojte biti debili. Na tudjim greskama se uci. Kad te zove neko, kazes mu cenu, puta, svirke, vize trazis garantno pismo do odredjenog roka i to je to. Nama je mastio DESTRUCTION, NAPALM DEATH, IMPALED, GORGOROTH i jos mnogo sranja umisljenih u njegovoj glavi. Sto nas narod kaze: "Sto je babi milo, to joj se i snilo!"