Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 866
  • Views 30.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2491824

Какве су шансе да Репторси туку Шарлот у гостима вечерас? Можда бих ризиковао са двојком на тој утакмици.

Dobre su šanse ako bude igrao Barnjani. Ne znam šta će trener da kaže na to, pošto je sinoć igrao 40-ak minuta, a nedavno se vratio, posle povrede koja je frustrirala fanove ekipe :bigblue: U suštini, igrao sam na to, fina je kvota, a čak i bez Barnjanija Reptorsi imaju solidne šanse, mislim da Bayless može bolje da se nadigrava sa Augustinom i drugarima nego Calderon, Jose je onako elegantniji plej, ali dosta sporiji.

comment_2491898

Uglavnom fine akcije, Dankan mi je najsimpatičniji :bigblue: Ovaj šut Galinarija je otprilike ono što kao klinac koji igra šutera izvodiš dok vežbaš - 3, 2, 1 i šut bez naskoka. Jeste da je ostalo još par sekundi, ali lud šut, a do jaja mu je i ona asistencija, tj. više dribling nego asistencija :)

comment_2492043

Nema brige neke posebne. Bez Rose-a se drže neočekivano dobro najčešće, jedna su od retkih ekipa koje mogu sebi da dozvole da odmaraju glavnog igrača a da to ne utiče na njihov plasman. A mrtvi Raptorsi dozvolili da se Šarlot za par minuta vrati sa -10 i sada je na +2, a trener Casey čeka i čeka i čeka sa tajmautom. Tri minuta su bez koša, a on se sve nada da će neko pogoditi, seriju pokušava da prekine tek na 10-0 majku mu, kakva je to taktika :mrtav:

comment_2492048

Greška trenera što drži igrača sa +/- od -20, a to je Barnjani, koji skoro uopšte ne igra odbranu, a na klupi sedi Amir Johnson sa +13 za 10 minuta jbt. I evo, sad je uvideo grešku i uveo Johnsona umesto Barnjanija, ali sad je već 9 razlike u korist Šarlota, za 9 minuta su sjebali Reptorse sa 19 razlike :lol: Barnjani stvarno mora da nauči da igra odbranu, bolje pre nego posle.

Bayless pravi glup četvrti faul i Toronto igra bez pleja :lol:

38-14 :mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.