November 30, 200321 yr comment_325360 Ovi Poljaci su ''metalkings'', menjajte ime. laki ovaj će da te oduva:
November 30, 200321 yr comment_325735 Swarthyarde, prejak si! I nemoj ti meni da sam ja prejak Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! Skaaaaal for uendelighet a: predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto a: a: uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama a: a: kad dodjes ceka te jedna Jack majica od mene za iskrenog fana Jack kvlta
November 30, 200321 yr comment_325737 Swarthyarde, prejak si! I nemoj ti meni da sam ja prejak Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! Skaaaaal for uendelighet a: predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto a: a: uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama a: a: kad dodjes ceka te jedna Jack majica od mene za iskrenog fana Jack kvlta
December 1, 200321 yr comment_326208 Da nacuo sam da je carccas poznat po tome, da je sposoban da nadmasi sve ostale clanove vise domacih bendova zajedno u ispijanju alkohola....
December 1, 200321 yr comment_326227 Swarthyarde, prejak si! I nemoj ti meni da sam ja prejak Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! Skaaaaal for uendelighet a: predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto a: a: uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama a: a: kad dodjes ceka te jedna Jack majica od mene za iskrenog fana Jack kvlta Nego sta nego troboj a: A mogli bi smo i Interfector vs. Svartyard Vas cetvorica protiv mene samog... Salim se. Nema frke onda bit ce to troboj Dogovor za bocu Jim Beama stoji i te kako a: A sto se majice tice, covjece za to sam stvarno pocascen a: Hvala... I sta kazes generale?
December 2, 200321 yr comment_327035 general je vjerovatno odjavljen negdje na novom BG ako se vrati ziv sa Smorockove gajbe sigurno ce biti za sto se tice ostalih clanova Interfectora sila i nije nesto jaka sa njima kada je alkohol u pitanju Knorkkus je vise na pivicima (ako nije na sokicima), a sa CyberStar©om se mozes ogledati jedino na energetskim picima pa ko prije poludi stoga ostaje troboj Invictus i ja ionako pijemo dovoljno za cijeli bend SLAVA
December 2, 200321 yr comment_327063 A meni Invictus reko da vi nigdje ne idete bez viskuna :roll: a: Nema veze bolje ista nego nista... Bit ce to iskren troboj a: Razbit cu vas obojicu Posjedit cete preko noci kakve cu vam strahove u kosti utjerati :roll: Ako i ja ne posjedim
December 2, 200321 yr comment_327122 Knorkkus je vise na pivicima (ako nije na sokicima), SLAVA Pivo jeste ko sokic! a sa CyberStar©om se mozes ogledati jedino na energetskim picima pa ko prije poludi
December 3, 200321 yr comment_327784 Ti si Marija bas neka opasna cura a: Pivo ko sokic :roll: Zavisi u kolikim kolicinama Ko ja jednom 13 kriglusha, skroz sam se bio oduzeo a: Strasna prostranstva
December 3, 200321 yr comment_327864 Nisam opasna ali volim alkohol Pa ne pijem toliko pivo - zato bash i deluje ko sokic, do 7 krigle ja sam ok.... ma ima vremena za mene
December 5, 200321 yr comment_329206 Vidim ja da ovaj bend nece josh dugo biti Banjalucki... Plako se selite kod nas (ako i treba ! WELCOME !
December 6, 200321 yr comment_329960 A da napravite turnir donacih bendova u ispijanju viskija? Bilo bi guravo,a onda masovna svirka najpjanijih.
December 8, 200321 yr comment_331744 mislim da se ipak zna ko bi pobedio... Interfectorovci, jest bili na Purple-u?
December 8, 200321 yr comment_331816 Upravo se druzim sa bocom Mason's Bourbona, slusam U.D.O. i Stormwitch i obavjestavam da prihvatam sve izazove u ispijanju viskija. Pivo JESTE sokic!!! a: Ja sam bio na Purple-u. Ostali su se grdno zajebali sto nisu. Beograd...
December 9, 200321 yr comment_332037 sigurno su se zajebali... Izgleda bas da ce ljeto 2004te, biti ljeto viski okrsaja kakavih Balkan jos nije vidio a: Joj ne mogu docekati, sve cu vas potamanit Ako i sam u crnoj zemlji ne zavrshim :roll:
December 9, 200321 yr comment_332167 Pivo JESTE sokic!!! a: Samo sam tebe chekala Ja sam bio na Purple-u. Ostali su se grdno zajebali sto nisu. Beograd... Zajebali se nego shta a: