August 9, 200421 yr comment_525791 ehheeeej swarthyarde zvao sam te prije nego sto si krenuo na bus da se pozdravimo ali si vec bio razgulio sa gajbe jesi li oderao dupe 40 sati u busu?!? je li se uspjelo prosvercati kakvog alkohola odavde? MIA takve komentare smo od tebe i ocekivali , ali opet hvala mishpacov!
August 9, 200421 yr Author comment_525799 Kakvi spameri ovi clanovi benda... ccc... Evo nesto konkretno: PETAK 13 avgust, 2004 BANJA LUKA - RS - Banjalucke Letnje Igre 04 Tvrdjava Kastel (Centar grada) INTERFECTOR LIVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++ To vece svirace i Ritam Nereda, Nightshift, Antidope... ++ Na koncertu ce se prodavati INTERFECTOR diskovi, kao i BUTCHERIAN VIBE Magazine!!!!!! Oprema je odlicna, lokacija odlicna, bice i svirka odlicna, nema govora. U BL od sada svirati samo na festivalima. Poz!
August 11, 200421 yr Author comment_527058 BG u septembru, nadamo se. Treba svirati u BL sada, pa ici u Sloveniju na Metalcamp, pa Niksic i Bar... sto pre u BG, to bolje, kako god. Poz!
August 11, 200421 yr comment_527284 Trezan??? Nemoguce! Da, da prestao sam piti, na bar mjesec dana i zanimljivo je biti straight. Totalno nebulozan osjecaj. Do prve flase Jacka...
August 11, 200421 yr Author comment_527308 Sta zanimljivo? A ono pivo sinoc koje si pio je u stvari bilo voda u ambalazi dvolitarke Apatinca? Ccc... Shvati da moras sa prihvatis da si to sto jesi - ALKOS! Poz!
August 11, 200421 yr comment_527442 Sta zanimljivo? A ono pivo sinoc koje si pio je u stvari bilo voda u ambalazi dvolitarke Apatinca? Ccc... Shvati da moras sa prihvatis da si to sto jesi - ALKOS! Poz! ccc .. eto, a posle se pishe po nekim -zinovim ("nekim".. daa ) da si ti ispichutura .. cccc .. sramota!.. napisacu revoltirano pismo redakciji! Edited August 11, 200421 yr by mai
August 11, 200421 yr comment_527487 BG u septembru, nadamo se. Treba svirati u BL sada, pa ici u Sloveniju na Metalcamp, pa Niksic i Bar... sto pre u BG, to bolje, kako god. Poz! Zar nije Bar prije Slovenije? 20-og?
August 11, 200421 yr Author comment_527515 @ Gorgoroth - ne moze pre Slovenije... Pa, fest pocinje 20og! Kad se vratimo kuci, onda nam bilo kad odgovara. @ Mai - da, da, videla si i sama, ciste klevete u tom nekom nazovi "magazinu". A ja ne pijem nikad @ Meggy - U pravu si potpuno oko spamovanja... lose. Ali bice bolje Poz! p.s. Eto, sinoc smo gostovali na drzavnoj RT RS, i pljunuli po celoj nazovi sceni u BL, nepostojanju klubova, dogadjaja... bas se mrzelo sa TVa U petak mrzimo sa bine, centar grada, tvrdjava, na otvorenom. Bas ce da bude udarac, ako izadjemo posle Ritma Nereda recimo
August 11, 200421 yr comment_527560 @ Gorgoroth - ne moze pre Slovenije... Pa, fest pocinje 20og! Kad se vratimo kuci, onda nam bilo kad odgovara. ok. . . Ja mislio da pocinje 20-prvog. . . Sve najbolje u Sloveniji. . . i OBAVEZNO (s obzirom da si 'press') uzmi jedan autogram od Tagtgrena, sa natpisom: "For my dear friend, Blazo Hajdukovic" Ili samo Blazo. . . Svejedno... To da mi donesesh u Bar. . . Ako ne bude neki opasan skrsh u Sloveniji. . .Onda prashtam
August 11, 200421 yr comment_527617 Hail braco! Nemojte dolazit bez RODJAKA u Bar ni slucajno! Bio nam je u posjeti, pa smo vam poslali bocu CG loze po njemu,uzivajte!
August 11, 200421 yr Author comment_527694 Sve cemo lepo da izdogovaramo kad se vratimo. Hail! p.s. Gorgoroth... haha, ako uspem Petera da uhvatim, gledacu da ti uzmem autogram Poz!
August 11, 200421 yr comment_527894 PETAK 13 avgust, 2004 BANJA LUKA - RS - Banjalucke Letnje Igre 04 Tvrdjava Kastel (Centar grada) INTERFECTOR LIVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eto opet rodni vam grad.....popravljate se... razvalite!!!!!
August 12, 200421 yr comment_528062 Da, da prestao sam piti, na bar mjesec dana i zanimljivo je biti straight. Totalno nebulozan osjecaj. Do prve flase Jacka... Sta zanimljivo? A ono pivo sinoc koje si pio je u stvari bilo voda u ambalazi dvolitarke Apatinca? Ccc... Pivo je sok!
August 12, 200421 yr comment_528072 Ali je ipak sok. Inače, slušala sam Bethorov tribute Interfectoru... u dušu me je dirnuo...
August 12, 200421 yr comment_528126 Pivo ( uz pice i sex ) je jedna od osnovnih ljudskih potreba, te samim time ne spada u alkohol, vise u hranu... mozda u tecnom obliku, ali hrana, ipak !!!
August 12, 200421 yr comment_528183 Hail braco! Nemojte dolazit bez RODJAKA u Bar ni slucajno! Bio nam je u posjeti, pa smo vam poslali bocu CG loze po njemu,uzivajte! Prokleti da ste i vi i Rodjak i ta loza! Sutra cu udariti ko nikad izlaskom trijezan na binu! Edited August 12, 200421 yr by Invictus
August 12, 200421 yr comment_528191 Bio nam je u posjeti, pa smo vam poslali bocu CG loze po njemu,uzivajte! Sta? Ti mislis da je stigla ta boca do njih? Sta ono pise na boci? Nesto na foru: "Cuvati na hladnom, jer ce tako njena moc i aroma doci do izrazaja". . . Vidi se da su je Crmnicani pravili! Edited August 12, 200421 yr by Gorgoroth
August 12, 200421 yr Author comment_528206 eto opet rodni vam grad.....popravljate se... razvalite!!!!! Da, eto, festival je jak i nikako ga ne treba propustiti. PLUS: POSEBAN DETALJ - Nastup ce nam snimati drzavna televizija RTRS, sa cetiri kamere, potpuno profi, i sve besplatno!!!!!!!!!!!! To su veze na pravim mestima Poz!
August 12, 200421 yr comment_528247 Stizem sutra oko 15 h. Pripremite ogromne kolicine taurina posto cu biti totalno neispavan i iscrpljen od puta... Anywayz, lomice se sutra na kastelu... Cya!
August 12, 200421 yr comment_528488 Preciznije: RITAM NEREDA/SCG NIGHTSHIFT/SCG INTERFECTOR/BL RAMPAGE SKIP/BL OBLIK/BL MANESSAGRA/BL ANTIDOPE/BL ... Edited August 12, 200421 yr by AntiDope
August 12, 200421 yr comment_528653 POSEBAN DETALJ - Nastup ce nam snimati drzavna televizija RTRS, sa cetiri kamere, potpuno profi, i sve besplatno!!!!!!!!!!!! opaaaaaaa!!!!!!!