Jump to content

2012.09.26. *Klub Fest, Beograd* maybeshewill


Lou

Recommended Posts

Maybeshewill je instrumentalni kvintet iz Leicester-a (UK) osnovan 2005. godine čiju muziku karakteriše upotreba elektronskih elemenata pored standardnih, analognih instrumenata. Pored tri albuma i brojnih ep/singlova i kompilacija bend je neprestano koncertno aktivan. U sklopu svoje "Red Paper Lanterns" turneje, bend će po prvi put svirati u Srbiji, gde će nastupiti u zemunskom klubu "Fest" (Gradski park 1).

 

http://www.youtube.com/watch?v=GU2zMMyzEHg&feature=player_embedded

 

http://maybeshewill.net/

http://www.myspace.com/maybeshewont

https://www.facebook.com/mybshwll

 

Ogranizator je "Resetor booking&promotions".

https://www.facebook.com/pages/Resetor/303481853015833

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

Ma, toliko je bilo kada se kupovala karta za zajedničku svirku u maju. Posle je za Deadhorse na vratima bilo 300 kinti. Proveri ti to, pusti šta piše na last.fm-u i pitaj na stranici Resetora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali koja je to poremećena logika organizatora koji su prodavali karte za majsku svirku po ceni od 800 kinti, pa naplaćivali 300 samo za Deadhorse na vratima (uz mogućnost kupovine karte koja važi i za septembar za 800 kinti) i da sada naplaćuju 800 za ovo, tj. 1000 na dan svirke? Eeej.

 

Mada, ne čudi me previše, to je onaj lik koji je rekao da je koncert GIAA doveden u pitanje, jer su ljudi nagađali gde će se održati.

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo jedan dan je karta kostala 500 din, a to je bilo ako je kupis na GIAA koncertu. 300 din je bila karta samo za Deadhorse(a ako imas kartu za maybeshewill onda je bio besplatan ulaz). A karta je regularno uvek kostala 800 din i 1000 din na dan koncerta.

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam na Deadhorse svirci liku na ulazu dao 300 kinti i on me je pitao "Hoćeš i za septembar?", na šta sam odgovorio potvrdno. Iz toga sam zaključio da jedna karta koju sam platio 800 kinti važi za oba događaja.

 

Drugim rečima, trebao je organizator da podeli pare kada sređuje račune za sebe, a ne preko ljudi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iš, more.

 

Neko je platio 800 za obe svirke, a neko 800 samo za ovu, pri čemu je zajednička trebalo da košta toliko. Reci ima li logike u tome.

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...