Jump to content

2012.10.14. *Gun Club, Beograd* Smallman, Alithia


Lou

Recommended Posts

5wrjr.jpg

 

Smallman, alternativno ambijentalni metal sastav iz Bugarske, u okviru ,,East Path 2012" turneje stiže u Beograd.

Zajedno sa australijskim bendom Alithia nastupiće u Gun Clubu u nedelju 13. oktobra sa početkom u 21:30.

 

Smallman već više od deset godina stvaraju pod jakim uticajem balkanskog folklora koji je sveprisutan u svim njihovim radovima. Alternativni zvuk koji kreiraju može da se svrsta u mnoge žanrove, ali zahvaljujući žestokim nastupima, Smallman se potvrđuju kao jedan od najenergičnijih bendova na našim prostorima.

 

Domaća publika će zahvaljujući australijskom bendu Alithia biti u prilici da se upozna sa astral space core-om koji, kako sami kažu, slušaoce vodi do kosmičkih visina.

 

 

Svi koji posete Gun Club u nedelju 14. oktobra sa početkom u 21:30 biće, možda i prvi put, u prilici da dožive ambijentalno iskustvo na žestok način!

 

Ulaznice će moći da se kupe na ulazu u klub, na veče koncerta, po ceni od 400 dinara.

 

Vrata Gun Cluba se otvaraju u 21:00.

 

Last.fm event

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alithia su bolji na papiru, nego u praksi. Čuje se šta su zamislili, ali bih rekao da ne postižu to. Odrednica "core" je nekako nepotrebna, nema te žestine, dok je kompletan zvuk natopljen reverbom i delay-em, osim basa. Ono, solidno sviraju, ali me muzika nije preterano radila. Cenim da su svirali četrdesetak minuta.

 

Smallman su lepo otpočeli set, stvorili atmosferu, ali se čulo da pevač ima problema, sve je to bilo čudno i tiho. Nakon dve-tri pesme se izvinio i rekao da je bolestan i da se svejedno trudi (tada je bilo jasno zašto je stalno pijuckao vodu). Na kraju je morao da odustane, jer više nije ni mogao da priča, te je izveo entuzijastu da peva, da bi se ispostavilo da momak ne zna reči baš te pesme, iako je do tada pevao sve ostale. Onda je tonac preuzeo za još jednu stvar i to je bilo to, dalje nije moglo. Meni se nije izvinio pevač, nego bubnjar. :D Najviše pola sata svirke, cenim. Doći će opet da se iskupe, blizu su.

 

Kupih oba njihova albuma, lepa digipak izdanja.

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...