Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_754325

ja sam se izjebo kao majmun.

naručim ja da mi donesu, (home delivery) + mi bila devojka na večeri..

platim 700 dinara za 2 porcije.. meni uzmem neku piletinu u ljutom sosu sa bambusom (opasno govno - NIKAD NE UZIMAJTE::: NIKAD), a njoj neke ražnjiće..

sad mi drhte ruke, jer sam ostao gladan (morao sam da bacim 3/4 koliko je smrdelo).. a nemam ni para više..

umirem.

nuke the china!

• Replies 17.7k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• daj neki minus onda....

• Mita je deo Mislimo-da-smo-mnogo-kul-ako-slušamo-i-metal-ali-i-narodnjake-ložimo-se-na-Baju-Malog-Knindžu-i-idemo-po-kafanama® Crew.

• upravo mi je greskom stigao neverovatan sms izgleda od neke zene koja pljuje muza, frapirao sam se, ovo mora da postoji na jumetalu.   ''Ti to sto mi jebes kod toga si i posao moje sve su nasa deca.

• Author
comment_754330

neću, čujem da si prehlađen..

a i ne volim supu.... o how i despise it

a i dosta mi je ljubljenja.. donja usna mi krvari.. mrzim kad devojke podobijaju vampirske tripove pa počnu da ujedaju..

ne, to nije sexy

comment_754406
ja sam se izjebo kao majmun.

naručim ja da mi donesu, (home delivery) + mi bila devojka na večeri..

platim 700 dinara za 2 porcije.. meni uzmem neku piletinu u ljutom sosu sa bambusom (opasno govno - NIKAD NE UZIMAJTE::: NIKAD), a njoj neke ražnjiće..

sad mi drhte ruke, jer sam ostao gladan (morao sam da bacim 3/4 koliko je smrdelo).. a nemam ni para više..

umirem.

nuke the china!

Podseti me na event kada sam u Tajlandskom restoranu u Budimpeshti kupio

"Curetinu sa sosom od ribizle", mislim se, zna Tajlandjanin shta valja kad

ono...MESO I MARMELADA...yuck...

comment_754425

Ja zato jedem samo evropsku kuhinju....doduse od azijatskih uticaja priznajem samo Tursku, jer to nam je druga domovina. Od Kineza budjavih ne bih uzeo nista ni na poklon, a kamo li da im platim za bilo sta, narocito ne hranu.

Inache, preslusavam novi Sentenced i prve 2 pesme su relativno OK. Brze su, imaju neke atmosferice. Reshio sam da odslusam ceo album bes shuflea, pa cemo videti kolko ce mi poci za rukom.

comment_754805

Svidjaju se meni i raniji radovi ali White Light je totalis finski heavy gothic uz samo malo agresivniju svirku. Kako ja volim da cujem i HIM i TDF i 69 Eyes, Charon, Entwine, tako mi se i taj album svideo icon_smile.gif Ovaj je nehde na tom tragu, mada m is e cini da je produkcija malo ublazena. Ubacili su on u usnu harmoniku u 1 pesmi, nisat spektakularno... a onaj hor djece koji su najavljivali mislio sad da ce da bude ljigavo kako recomo kod Peppersa u pesmi Aeroplane icon_smile.gif .. ali nije. Ta djeca imaju bas neke melanholicne deonice icon_smile.gif

comment_754864
Menstruacija?

Blood Inside?

To je valjda blood outside (ili josh lepshe, blood pouring_out)?!

Ili su meni pogreshno rekli?... icon_frown.gif

E da,... danas sam shvatila da je gothicharima opushteno ukoliko su daltonisti... crno je crno... i u boji i crno-belo... icon_cool.gif ... paaaaain

comment_755533

Team Sleep?Ima neko?

najbolja pjesma/pesma Team Sleep-a se zove user posted image

stvarno im svaka chas'... pogodili me i notama i slovima...

shto cu ja odje?

jebem ti NBA...

barem je Pavlovic igrao dobro... i Jaric... i malko Stojak... i Chabar nije bio losh cheveras...

Drobnjak puko, a Rebarce se o5 povredio...

Edited by Out Of Time