Jump to content

2017.05.06. *Elektropionir, Beograd* Brigand - promocija albuma "Daleko je Vavilon", Moloa


VoivodBG

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

I dalje se čudim što je koncert počeo delimično na vreme.

 

Moloa, mladi i novi bend, su uveliko žarili i palili na bini kada sam ušao.

 

Zvuče dosta uigrano, imaju čak i dobar nastup, baci se kakva žiškica kada se utransiraju, ali fale mi tu pesme, a tekstovi su mi previše prepisani od raznih uticaja (depra, ljubav i tako to) ali mi se čini da se od njih u budućnosti može očekivati poboljšanje.

 

Brigand - prvi put u istorijatu koncertnog života ovog benda, da je zvuk bio prihvatljiv, uglavnom Velibor voli da drvi sa mikrofonijom, ali na ovom koncertu su se našli na pola puta, malo buka, malo čist zvuk, fino. Generalno su prešišali kroz novi album, ali bilo je i sa prvenca pesama i naravno tri Jewy Sabatay pesme. Jako je čudan bio koncert, publika na momente i bend su delovali kao da nisu na istoj talasnoj dužini. Najsmešniji momenat se dogodio kada je Ilija (basista) istrčao sa bine do wc, ostali su džemovali dok je vršio nuždu. :haha:

 

Poseta standardno mizerna, ako je bilo svega 50-60 ljudi, mahom mlađih (pretpostavljam da je Moloa povukla taj deo) što je ispalo pravo osveženje jer se nekada umoriš od istih njuški na koncertima tokom godina.

 

Koga zanima, evo:

setliste

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...