Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guns N' Roses: Illusions albumi? 12 members have voted

1. 1. UYI I ili UYI II?

• Illusion I
    • Illusion II
    • oba podjednako
    • nisam ljubitelj nijednog

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 235.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Bili su smeće od početka, koga boli kurac koliko kila ima Axl u novoj 2016. godini. Čast jednocifrenom broju njihovih dobrih pesama i oprostićemo azalu što ih je slušao. Vi ostali nemate pojma!

• nazalost

• Nebitan bend.

comment_404886

Sta je bre uvek krljao na koncertima??? 8O To se zove zajebavanje!!! Cak je imao obicaj da povisi glas vise nego u originalnoj verziji(kako sam sklopio ovu recenicu biggrin.gif )... Slusao sam ga relativno skoro na MTV-u i posle toga sam ceo dan bio sjeban. To je strasno!!! Kako je smeo to sebi da dozvoli??? Da toliko upropasti glas??? Falsirao je Welcome to the jungle, samo tako... Steta... Ipak bih isao na koncert, kad bi bio biggrin.gif

• Author
comment_405794

Sta je bre uvek krljao na koncertima??? 8O To se zove zajebavanje!!! Cak je imao obicaj da povisi glas vise nego u originalnoj verziji(kako sam sklopio ovu recenicu biggrin.gif

E hvala ti sto si mi opisao i otvorio mi oci, posto ja nikada nisam slusala Gunse live pa ces mi ti objasniti kako to zvuci

• 4 weeks later...
  • Author
comment_408142

Ja imam dva antologijska pirata iz Rusije. Jedan je Best Ballads a drugi Best Rock songs. Izbor pesama i na jednom i na drugom je jako dobar, kod nas nista slicno nisam videla. Ali- Oba omota su zapravo kolazi fotografija, cak nekih koje nigde nisam videla uz jedan problem- na omotu su fotografije Aerosmith (Best Rock Songs Guns n` Roses) i Poisona (Best Ballads) ph34r.gifhuh.gifhappy.giflaugh.gifdry.gifmusik20.gificon_biggrin.gif

• Author
comment_411770
ovi na art-u ponekad puste november rain...sa elton john-om...mislim da su mtv nagrade neke bile u pitanju...to je redak snimak...

Ma gde bre redak, kad je Nikola Suvocarov imao emisiju Love you Live to se vrtelo svake nedelje

comment_411818
ovi na art-u ponekad puste november rain...sa elton john-om...mislim da su mtv nagrade neke bile u pitanju...to je redak snimak...

pa i nije bas redak snimak. Ja mislim da je to ono kompletno TRIBUTE vece, kada su izmedju ostalog gunsi radili sa Queen ekipom bohemian rhapsody...right?? Ajde Ivana, rti se razumes

comment_413125
pa i nije bas redak snimak. Ja mislim da je to ono kompletno TRIBUTE vece, kada su izmedju ostalog gunsi radili sa Queen ekipom bohemian rhapsody...right?? Ajde Ivana, rti se razumes

ne to nije to o cemu ja govorim...ovo je zivo izvodjenje november rain na dodeli mtv nagrada...sa eltonom...ocajno su zvucali...

comment_413129
Pametnjakovicu.

Vec 6 godina pokusavam da dokucim odakle je snimak sa Metallicom. Imam pola tog koncerta ali nemam pojma gde je odrzan.

to je bila zajednicka turneja koju su ova dva benda imala 92'...na jednom od tih koncerata je i james zadobio one cuvene opekotine od pirotehnike...imas taj koncert...???spremna za neku trampu...???